Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Septembrie 2010
un set de parfumuri frantuzesti pentru EL si EA

Concurs Septembrie 2010

Castiga un set de parfumuri frantuzesti pentru EL si EA

  • Concursul s-a terminat pe 20 Septembrie, 2010
  • Sursa: Natural100.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un set de parfumuri frantuzesti pentru EL si EA

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe natural100.ro (josul paginii) cu datele tale si raspunsul la intrebarea "Unde si cu cine ti-ai petrecut vacanta de vara?". 

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • calatorii la 19 Septembrie, 2010

    Dupa doua saptamani de schimbari radicale, reusim o mica escapada in insorita Florida , unde am petrecut momente de neuitat alaturi de cativa buni prieteni. Dupa o intarziere de 2 ore pe aeroportul Denver , la bordul avionului din fotografia de mai jos, intarziere datorita imposibilitatii de a decola ca urmare a zapezii de pe pista, ne-am ridicat de la sol si timp de aproximativ 4 ore am parcurs distanta dintre Colorado si Florida, distanta pe care am parcurs-o de cateva ori cu masina timp de … 2-3 zile !
    Dupa aterizarea in Orlando unde am stat o zi am inchiriat o masina si dupa ce am restabilit contacte cu prietenii nostrii din Florida, in perioada in care Deima era la conferinta ei , am pus rapid la cale un plan de bataie pentru urmatoarele 3 zile, o calatorie de aproximativ 500 de mile prin inima Floridei.
    Dupa terminarea intalnirilor de servici din Sarasota, ne-am imbarcat in masinuta si am plecat nerabdatori catre Sarasota, sa ne reintalnim cu Cracoi si logodnica sa,nu am facut nici o fotografie cu gazdele noastre, dar mi-am scos parleala cu ” cateva” – vreo 400 de fotografii cu peisajele frumoase de aici.
    Dupa sosirea noastra in Sarasota , o statiune superba de la malul Golfului Mexic, o plimbare de seara cu o cina la una din multele terase extraordianre de aici si o inghetata de mama focului, ne-am retras in camera noastra de hotel,despre frumusetea acestui hotel intr-o postare viitoare, ne-am retras la hotel si ne-am bucurat de o sticla de vin si niste sampanie la asfintit de soare.
    Unul din locurile noastre preferate din acest hotel a fost fara doar si poate teresa camerei noastre si asta in mare parte datorita peisajului fenomenal care putea fi admirat in toata splendoarea sa atat la rasaritul cat si al asfintitul soarelui.
    A doua zi dimineata , bineinteles ca abia am asteptat sa mergem la plaja si sa ne bucuram de rasfatul soarelui pentru cateva ore si sa facem o baie in apele Golfului Mexic.
    Dupa ce ne-am rasfatat cu atingerea soarelui si unduirea valurilor, am revenit la hotel ne-am luat la revedere de la prietenii nostrii si am plecat sa trecem statul Florida de pe coasta de Vest din Sarasota pana pe coasta de Est in West Palm Beach, aproximatinv 300 mile.
    Si bineinteles ca dupa ce am ajuns in West Palm Beach ne-am dorit iarasi, ca niste indestulati de munte sa recontemplam plaja Floridei de data asta la Oceanul Atlantic, atat ziua cat si noaptea.
    Dupa ce am ajuns inapoi in Orlando si am returnat masina inchiriata, ne-am imbarcat cu bateriile reincarcate in avionul care avea sa ne poarte inapoi catre frumoasele meleaguri ale iubitului nostru Colorado.
    Am retrait momente de fericire si ne-am bucurat ca revenim la scumpa noastra casuta , pe care chiar daca nu o cunoasteam de foarte multa vreme ne era deja un dor nebun !

  • claudela la 19 Septembrie, 2010

    nu aici trebuie sa postezi!!!offf...

  • geanynutza24 la 23 Septembrie, 2010

    stie cineva castigatorii de la acest concurs?

  • irena la 24 Septembrie, 2010

    Castigator este: Avadanei Iuliana din Suceava

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro