Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Septembrie 2012
1 x set de bucatarie Nest de 8 piese marca Joseph Joseph (1 bol mare, 1 bol mic, 1 strecuratoare, 1 sita si 4 ustensile de masurare de diverse marimi)

Pe langa acest premiu, fiecare persoana care se inscrie la newsletter-ul Mixtopia primeste un voucher cu discount 15% pentru cumparaturile la HomeDeco, reducere valabila pana la sfarsitul lunii octombrie.

Castiga un set de bucatarie Nest de 8 piese marca Joseph Joseph

  • Concursul s-a terminat pe 08 Octombrie, 2012
  • Sursa: Mixtopia.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x set de bucatarie Nest de 8 piese marca Joseph Joseph (1 bol mare, 1 bol mic, 1 strecuratoare, 1 sita si 4 ustensile de masurare de diverse marimi) Pe langa acest premiu, fiecare persoana care se inscrie la newsletter-ul Mixtopia primeste un voucher cu discount 15% pentru cumparaturile la HomeDeco, reducere valabila pana la sfarsitul lunii octombrie.

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-te la Newsletter-ul Mixtopia (click aici).

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • hlroxana la 09 Octombrie, 2012

    Castigatorul este utilizatorul cu username-ul hahalero444 conform tragerii la sorti realizate pe random.org unde numarul extras a fost 874. Felicitari!

    Detaliile le vei primi pe mail.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro