Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Iunie 2009
<p>
	Un set de bijuterii Perle de Mallorca in valoare de 150 lei</p>

Concurs Iunie 2009 - Iulie 2009

Castiga un set de bijuterii Perle de Mallorca

  • Concursul s-a terminat pe 15 Iulie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

Un set de bijuterii Perle de Mallorca in valoare de 150 lei

Ce trebuie sa faci?

Intra pe site-ul Jade Alliance si trimite apoi un email pe commercial@jadealliance.ro in care sa spui ce stii despre perlele de Mallorca.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (30)
  • pupkiss la 26 Iunie, 2009

    stiti ceva despre aceste perle??

  • karmen la 26 Iunie, 2009

    stiu ca Mallorca este o insula in Spania si mai este denumita si "insula perlelor"

  • nice_girl_ella la 26 Iunie, 2009

    pe net am gasit si aceasta afirmatie..poate va ajuta..eu acest rsp l-am trimis....
    De mai bine de 100 ani, perlele Mallorca de au fost recunoscute in intreaga lume ca perlele Insulei Mallorca, Spania. Confectionate manual printr-un proces traditional ce foloseste elemente naturale, organice si marine, acestea sunt identice sub toate formele de culoare, luciu si irizatie cu cele mai veritabile perle

  • stefania_nane la 26 Iunie, 2009

    scuze ca postez aici dar nu am mai gasit concursul.Karmen tu ai castigat la portelanurile Wagner?Ai spus ca te-au sunat,au zis ceva sau doar sa confirmi adresa?Daca esti amabila sa-mi raspunzi daca vezi....

  • karmen la 27 Iunie, 2009

    Buna stefania
    M-au intrebat doar adresa.

  • Raammoonnaa la 27 Iunie, 2009

    Aveti grija cu raspunsurile care sunt de fapt copiute de pe net. Acestea sunt un furt. Blamez furtul, de orice fel ar fi acesta. Nu exista furt inocent. Daca iei o informatie de pe un site este obligatoriu sa citezi sursa. Altfel, ceea ce faci este o inselatorie, un furt. Sunt ingrijorata de faptul ca alte persoane care au sustinut un asemenea principiu au fost eliminate de pe site ( ma refer la Roxanica). Tolerarea sociala a furtului a contribuit in mare masura la transformarea societatii in care traim in ceea ce este acum. Nu voi obosi niciodata sa apar cinstea si onestitatea, oricat de ridicol si inutil ar parea multora un asemenea demers.

    Cer organizatorilor acestui concurs sa elimine orice raspuns care este un copy de pe net.

    In plus, am o intrebare : castigatorul este ales prin analiza calitativa a raspunsului, sau prin tragere la sorti?

    Multumesc anticipat.

  • Irinuk la 29 Iunie, 2009

    cel mai bine e sa fii cinstit. Eu le-am zis ca nu stiu nimic...

  • muresica la 01 Iulie, 2009

    am trimis răspunsul pentru acest concurs la adresa de mail menţionată în pagina concursului, dar această adresă nu este corectă.

  • viorim la 18 Iulie, 2009

  • ancasobo la 18 Iulie, 2009

    cine a castigat?

  • karmen la 18 Iulie, 2009

    in regulament scria -Castigatoarea va fi anuntata prin email despre modul in care poate intra in posesia premiului.- dar ar fi fost corect sa se afiseze si numele acesteia

  • allexxa la 20 Iulie, 2009

    va rog sa luati legatura cu organizatorii si sa ii rugati sa va transmita numele si detaliile castigatorului. E chestie de principiu. In plus, legea care se ocupa de domeniul concursurilor cu premnii ii OBLIGA pe organizatori sa faca publice numele celor care au castigat. In plus, nu vad care si unde ar fi secretul...Daca acest concurs a fost unul real, nu exista argument care sa imipedice publicarea castigatorului...Personal vreau DOIVADA faptului ca nu a fost vorba despre un fake aducator de trafic ptr site-ul promovat si ptr obtinerea frauduloasa a unei baze de date. Mersi anticipat.

  • matekonk la 20 Iulie, 2009

    I-am contactat pe organizatori, asteptam un raspuns.

  • konkurs_test3 la 20 Iulie, 2009

    Raspunsul organizatorilor: castigatorul va fi afisat in cursul saptamanii curente.

    Va tinem pumnii!

  • allexxa la 20 Iulie, 2009

    Multumesc ptr detalii.

  • allexxa la 20 Iulie, 2009

    Scuze ca revin, dar am omis o chestiune in comentariul meu initial : organizartorii sa ne spuna si care a fost modalitatea de alegere a castigatorului (tragere la sorti sau alegere subiectiva a unui mesaj care le-a placut,etc). Am citit mai sus comentariul Ramonei care va intreba acelasi lucru in urma cu cateva saptamani si observ ca nu a primit niciun raspuns. E secret? :) In plus, unde este REGULAMENTUL pe baza caruia s-a desfasurat acest concurs? De ce nu a fost publicat? Sau nici macar nu a existat vreunul? Este ilegal. Stiu ca par o tafnoasa vesnic nemultumita dar nu spun chestiuni doar de dragul de-a ma afla in treaba: orice concurs trebuie sa aiba un regulament foarte clar (care sa asigure o baza legala atat ptr participanti cat si pentru organizatori) si sa-si publice castigatorii. Asa spune legea. Organizatorii stiu acest lucru?

    Astept raspuns clar in legatura cu modalitatea in care a fost ales castigatorul. Mersi.

  • Raammoonnaa la 23 Iulie, 2009

    Acest concurs nu a avut un regulament de desfasurare. Mai mult decat atat, practic pe site-ul spre care duce link-ul din aceasta pagina, nu exista absolut nici o mentiune in legatura cu concursul. Daca ai fi intrat direct pe site-ul lor, nu ai fi stiut ca exista (teoretic, practic inca nu am convingerea) un concurs care ofera un premiu. Cred ca voi, cei de la concurs, ar trebui sa fiti mai selectivi cu cei care va propun publicarea unor concursuri. In principiu, un concurs care nu are un regulament nu are cum sa fie o chestiune serioasa, ptr ca fara regulamemtul care stipuleaza clar conditiile de participare, drepturile si obligatiile partilor, desfasurarea acestuia nu poate fi coerenta si conforma cu legea.

    Sa luam, de pilda, modalitatae de alegere a castigatorului. Fara regulament, ramane o chestiune despre care nu stim nimic. Poate eu sau x sau y avem o nemultumire, ce putem face, ce regulament sa invocam ca fiind nerespectat de catre organizator, etc? Cei care nu vor sa isi stabileasca foarte clar conditiile organizarii unui concurs (oricat de mari/mici ar fi premiile oferite), nu numai ca incalca legea care protejeaza acest domeniu,dar nu doresc de fapt sa poata fi trasi la raspundere de catre cei care participa, dandu-si libertatea de a face ce,cum si cand doresc.

    Konkurs, nu mai acceptati propuneri de concursuri fara regulament. Mi se pare absolut inacceptabil ca un concurs ca acesta, promovat aici, sa nu ofere absolut nici o informatie pe site-ul personal. Si, chiar daca finalmente va aparea publicat numele vreunui castigator, eroarea din start nu este absolvita, concursul ramane la fel de fantomatic pe cat pare in acest moment.

  • matekonk la 24 Iulie, 2009

    Ai dreptate, un concurs fara regulament este inacceptabil, dar foarte multe sunt asa, pentru ca nu exista reglementari clare.

    Iti propun ceva, haide sa facem o lista cu "must-haves" la regulamentul unui concurs:

    <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.konkurs.ro/forum-concursuri/Regulamentul-unui-concurs-ce-ar-trebui-sa-contina-t95">http://www.konkurs.ro/forum-concursuri/Regulamentul-unui-concurs-ce-ar-trebui-sa-contina-t95</a>

  • allexxa la 24 Iulie, 2009

    Totusi, intre Konkurs si site-ul care teoretic organizeaza acest concurs exista un parteneriat : se vede foarte clar sigla "konkurs", sigla care este de fapt un link spre konkurs.ro.

    In aceste conditii, al existentei unui parteneriat clar, concret, nu inteleg de ce organizatorii nu va furnizeaza informatiile solicitate.Practic ati girat ptr seriozitatea lor, intr-un fel va afecteaza imaginea si voua.

    Daca exista bunavointa/seriozitate, deja stiam cine a castigat si cum s-a ales castigartorul. Sa fim seriosi, e chestiune de cateva minute, sa redactezi un mail si sa-l trimiti....,etc.

  • matekonk la 24 Iulie, 2009

    Nu exista un parteneriat intre Jadealliance.ro si Konkurs.

    Oricare dintre organizatori are permisiunea, benevol, sa ne promoveze site-ul, daca il considera util.

    Dupa cum vezi, pe sigla scrie doar ca acel concurs este promovat aici, nu altceva.

    Exista si organizatori care preiau sigla, dar concursurile lor nu sunt aprobate, pentru ca nu par serioase.

    Sigla pe alt site nu inseamna ca avem parteneriat cu site-ul respectiv.

  • allexxa la 24 Iulie, 2009

    Ok, multumesc de precizari.

  • allexxa la 25 Iulie, 2009

    Observ ca cei de la jadealliance "ne iau la mishto" (cum se spune in limbaj comun) si mai ales isi imagineaza ca suntem o mana de ametititi numai buni de dus cu zaharelul si de fraierit. Am folosit un limbaj mai expresiv ptr ca numai in acest fel puteam expune cam cum stau lucrurile...

    Am o noutate ptr domnii de la jadealliance : daca in cel mai scurt timp nu sunt publicate numele castigatorului si modalitatea prin care acesta a fost ales, protectia consumatorului va afla urgent cum stau lucrurile. Exista atat de multe lucruri neclare la acest "concurs" incat "organizatorii" s-ar putea sa aiba surprize extrem de neplacute care sa ii lecuiasca sa isi mai imagineze ca isi pot permite asemenea modalitate de raportare la "public".

    Multumesc.

  • Raammoonnaa la 26 Iulie, 2009

    "@everyone
    konkurs_test3 la 20 Iulie, 2009 / Raspunsul organizatorilor: castigatorul va fi afisat in cursul saptamanii curente./Va tinem pumnii! "

    Saptamana din "poveste" s-a incheiat, si nici urma de castigatori.

    @Konkurs : va rog sa nu mai permiteti celor de la jadealliance.ro accesul pe acest site. Nu este acceptabil sa iti bati joc de oamenii de buna credinta cu atata seninatate...Si nu ii lasati in pace pana nu va transmit numele castigatorului!!!! Acest lucru este absolut obligatoriu!!!

    In legatura cu sigla konkurs care apare pe site-ul lor...scuze, dar daca acest lucru va deranja puteati sa ii obligati sa nu o foloseasca. Legea le interzice sa faca acest lucru fara permisiunea posesorului de drept. Faptul ca ati acceptat postarea cu pricina este echivalentul unui anumit tip de parteneriat Ok, nu unul scris...dar ptr cei care au vizitat site-ul cu pricina si au vazut sigla voastra, acest lucru a fost echivalent cu increderea ca totul este ok. Practic s-a facut transferul de incredere capitalizat de voi, spre acestia.

  • abcd la 28 Iulie, 2009

    Buna ziua. Am participat si eu la acest concurs si sunt de acord cu cei care cer insistent afisarea numelui castigatorului si a detaliilor asupra modului in care acest premiu a fost oferit.
    @Konkurs, daca sunteti in legatura cu ei, drept dovada ca v-au raspuns saptamana trecuta, de ce nu ne oferiti si un alt raspuns lamuritor?
    Vreau sa precizez ca nu particip niciodata la concursuri care par fantoma, fara regulament si detalii foarte clare, dar faptul ca am vazut sigla "konkurs" pe site-ul lor care gira concursul m-a convins ca totul este ok. Tocmai de aceea dumneavoastra cei de la Konkurs sunteti obligati sa ne lamuriti. Faptul ca mi-am oferit datele personale unui destinatar necunoscut este in principiu greseala mea, dar girata de dumneavoastra.

  • allexxa la 29 Iulie, 2009

    @Konkurs de ce taci? De ce nu oferi un raspuns acestor "acuze"/nemultumiri.Este inadmisibil ceea ce se intampla, suntem luati drept "idioti"!!! Daca in termen de maximum 2 zile nu apare un raspuns multumitor aici sau pe site-ul lor,din partea celor de la jadealliance, protectia consumatorului va afla cu lux de amanunte cum stau lucrurile.

    Sfatul meu este sa va retrageti sigla de pe site-ul lor, altfel riscati sa impartiti responsabilitatile. Multumesc.

  • allexxa la 29 Iulie, 2009

    Observ ca v-ati retras sigla de pe site-ul lor. Asdta inseamna ca ati comunicat deja cu dumnealor. Ce v-au raspuns in legatura cu premiul? Este imposibil sa va sfideze si sa nu va ofere un raspuns. Vrem sa stim cum isi justifica faptul ca nu au oferit premiul si ca si-au batut joc de toti cei care au participat la acest concurs. Sau...daca exista un castigator...de ce este atat de secret? P.S. : naivitatea nu este punctul meu forte, si am convingerea ca nici a multora dintre membrii acestei comunitati.

  • matekonk la 29 Iulie, 2009

    Desi nu v-am raspuns aici, noi am luat legatura cu ei (ca de fiecare data) si am solicitat afisarea castigatorului sau retragerea siglei Konkurs de pe site.

    Castigatoarea a fost afisata <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.jadealliance.ro">www.jadealliance.ro</a>) si sigla retrasa. Am inteles ca persoana care se ocupa de concurs a fost in concediu.

    Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate de acest concurs, insa va asigur ca:

    1. tinem la imaginea noastra pentru care muncim din greu (desi unii nu apreciaza acest lucru)

    2. La concursurile la care apar probleme, facem tot posibilul sa luam legatura cu organizatorii si sa primim niste raspunsuri. Ele nu vin intotdeauna si nu intotdeauna sunt pozitive.

    Unii ne cearta, altii ne multumesc, altii ne ignora. Insa se simte o diferenta imensa in timpul si rata de raspuns. Acum suntem deja maricei :)

    Ca o clarificare si pentru viitor: noi nu avem niciun control fizic sau contractual cu 99% dintre organizatorii de concursuri. Nu ne putem asuma raspunderea pentru respectarea de catre ei a regulamentului (sau absenta lui).

    Tot ce putem face este sa sesizam problemele, sa va dam voce (strength in numbers), sa va sustinem.

    Acolo unde avem parteneriate, contracte, etc, acolo organizatorii primesc alerte pe mail pentru fiecare comentariu postat si tinem o legatura stransa cu ei.

    In prezent, dupa ce am reusit sa lasam forumul, lucram atat la sistemul promis de schimb de voturi cat si la un sistem prin care sa implicam organizatorii mai activ, sa-i ajutam sa administreze un concurs fara sa apara atatea probleme.

    Va inteleg supararea (justificata) si sper sa reusim impreuna sa "reglementam" acest domeniu. Unii pasi sunt mai mici, altii mai maricei. Am increderea ca vom reusi!

  • stefania_nane la 29 Iulie, 2009

    CASTIGATOAREA CONCURSULUI ORGANIZAT DE LA JADEALLIANCE ESTE EPURE DOINA LUCIA DIN BUCURESTI. A CASTIGAT UN SET DE PERLE MALLORCA

  • abcd la 29 Iulie, 2009

    DA!!!!! Se pare ca celor de la jadealliance li s-a cam facut frica...Foarte bine! Este de neacceptat sa fim tratati in asemenea mod! Este bine de stiut si ptr alti "organizatori" de "concursuri" fantoma ca nu au de-a face cu o mana de naivi incurabili si ca , la o adica, ne putem apara in cunostinta de cauza.

    Cat despre castigatoare, desi am mari dubii ca este reala (e parerea mea si mi-o sustin), o felicit, totusi, o persoana acivilizata fiind de felul meu.:)

  • carmita la 29 Iulie, 2009

    ...intrati va rog si faceti ,,curat,, in sectiunea forum-e o harababura acolo....stergeti tot...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro