Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Martie 2011
5 x set cu gel de dus + lotiune de corp Bema Bio Passion

Castiga un set cu argan de la Bema

  • Concursul s-a terminat pe 31 Martie, 2011
  • Sursa: Dietetik.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x set cu gel de dus + lotiune de corp Bema Bio Passion

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe dietetik.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a site-ului dietetik.ro in care sa spui ce iti propui sa faci pentru a te simti in forma maxima in acest an.
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • gaby_mimi18 la 04 Aprilie, 2011

    Castigatorii sunt: Georgialina <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, Gabimimi <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, Alexinnoalexys <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, Ivanka <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, Lupascu Daniela <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> . Felicitari!


    am castiagt si eu:X:X:x:x:x;

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro