Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Februarie 2009
un set cadou Manufaktura

Concurs Februarie 2009

Castiga un set cadou Manufaktura

  • Concursul s-a terminat pe 23 Februarie, 2009
  • Sursa: Exposhop.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un set cadou Manufaktura

Ce trebuie sa faci?
Posteaza un comentariu cat mai original la articolele de pe blogul ExpoShop.ro (click aici)
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • tudor03 la 19 Februarie, 2009

    Sunt studen, la ecologie sunt multe "propuneri" de afaceri si originale pe chestii care nu le auzi zilnic : fast-food, farmacie, salon de infrumusetare...sunt practice si vin din domeniul biologiei. Un lucru foarte evident si de care se discuta si nu se face nimic ar fi ecologizare prin reciclare la cel mai serios mod. Cum ar fi sa nu mai ai centrala termica (nu la bloc)care consuma gaze naturale, sa nu mia depindem nici de rusi nici de eon...ar fi simplu doar cu niste microorganiste untr-un recipient ceva mai mare, care degaja singure caldura...sau prin descompunerea fecalelor (pentru ferme), amestecate cu cateva substante chimice mai putin nocide decat cele de la teava de esapament..pt a obtine gaze naturale !

  • konkurs la 19 Februarie, 2009

    Ma bucura spiritul tau ecologic si sper sincer sa iei parte la miscarile "verzi" nationale sau internationale.

    Daca doresti sa participi la concursul ExpoShop va trebui sa postezi comentariile pe blogul ExpoShop. Postarea lor aici, pe Konkurs, nu iti va aduce decat aprecierea noastra, nu si premiul oferit de ExpoShop :)

    Succes

  • danatisianu la 23 Februarie, 2009

    Castigatoarea tragerii la sorti din saptamana 16 - 22 feb 2009 este Anca. A comentat: Concursul Start cu ExpoShop vi se pare incitant? Ne bucuram ca a lasat adresa de email. O vom contacta prin email sa vina la sediul nostru din Bd. Gh. Sincai sa ridice premiul: un sampon si un gel de dus cu bere de la Manufaktura in val de 52 ron.
    Va asteptam saptamana aceasta cu noi comentarii, luni, 2 martie 2009, vom extrage un alt castigator al concursului de pe Blogul ExpoShop!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro