Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Februarie 2012
1 x sejur de 5 zile la Vila Scandinavia din zona Bran, 1 x week-end romantic la Vila Scandinavia din zona Bran, 1 x voucher pentru 2 nopti la Vila Scandinavia din zona Bran

Castiga un sejur la Vila Scandinavia din zona Bran

  • Concursul s-a terminat pe 31 Mai, 2012
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x sejur de 5 zile la Vila Scandinavia din zona Bran, 1 x week-end romantic la Vila Scandinavia din zona Bran, 1 x voucher pentru 2 nopti la Vila Scandinavia din zona Bran

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Base1 Imobiliare (daca nu esti deja). (click aici)
  2. Distribuie pe wall-ul tau de Facebook Concursul organizat de Base1 cu urmatorul text: "VREI SA PLECI IN VACANTA PE BANII NOSTRI ? Base1 iti ofera aceasta ocazie unica! Daca ai o locuinta de vanzare/inchiriat o poti posta acum, GRATUIT, pe cel mai modern si mai accesat portal de imobiliare din Romania, din utima vreme, si poti castiga o vacanta de neuitat la Vila Scandinavia. www.Base1Imobiliare.ro - Numai impreuna vindem Romania"
  3. Recomanda pagina de Facebook  Base1 Imobiliare catre cel putin 3 prieteni.
  4. Aboneaza-te la newsletter-ul de la Base1,
  5. Posteaza la vanzare/inchiriere un Anunt imobiliar real (anuntul pus la vanzare/inchiriere trebuie sa existe) si complet (anuntul trebuie sa contina 4 poze, Descrierea, Informatii oferta, Amplasament si Alte informatii utile sa fie completate) pe portalul imobiliar www.Base1Imobiliare.ro. 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro