Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Iunie 2009
<p>
	un sejur in Rhodos pentru doua persoane, un televizor LCD Philips, un cupon de reduceri de 5% si ebook-ul "Bazele antrenamentelor fizice si avantajele dietei IG" pentru fiecare participant.<br />
	</p>

Concurs Iunie 2009 - Iulie 2009

Castiga un sejur in Rhodos sau un televizor LCD Philips

Ce castigi?

un sejur in Rhodos pentru doua persoane, un televizor LCD Philips, un cupon de reduceri de 5% si ebook-ul "Bazele antrenamentelor fizice si avantajele dietei IG" pentru fiecare participant.

Ce trebuie sa faci?
  1.  Completeaza formularul de concurs de pe Slabeste.top-shop.ro cu datele tale de contact (click aici)
  2. Invita-ti prietenii sa participe la concurs (fie prin email, fie prin linkul tau unic.


update: concursul s-a prelungit pana pe 31 iulie 2009

Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (150)
  • pupkiss la 19 Iunie, 2009

    se mai poate intra pe acelasi profil si a2a oara??

  • shushumushu la 29 Iunie, 2009

    nu stiu, eu am mai incercat dar fara sorti de izbanda :(

  • lylya99 la 16 Iulie, 2009

    Acest concurs nu s-a terminat!
    Extras din regulament:
    Concursul se desfasoara incepand cu 18.06.2009 pana la 31.07.2009 (inclusiv) pe adresa de internet: slabeste.top-shop.ro

  • matekonk la 20 Iulie, 2009

    Multumim pentru atentionare, se pare ca au prelungit concursul.

    Succes!

  • pollet_a la 30 Iulie, 2009

    Am participat si eu la concurs.Am completat formularul, am recomandat si prietenilor, dar nu a aparut nimic scris, cum ca as fi inscrisa in concurs.

  • mmada la 30 Iulie, 2009

    cate puncte aveti?

  • milu la 30 Iulie, 2009

    20,tu cate ai?

  • mmada la 30 Iulie, 2009

    numai 12:-s

  • mmada la 30 Iulie, 2009

    are cineava mai multe de kat tine?

  • milu la 30 Iulie, 2009

    nu stiu, sigur sunt si cu puncte mai multe :)

  • la 30 Iulie, 2009

    cum fac sa vad cate pct am?

  • milu la 30 Iulie, 2009

    trebuia sa primesti un email de la ei la ceva timp dupa ce te-ai inscris, nu ai primit?

  • la 30 Iulie, 2009

    ba da.. dar nu-l mai am.. fara mailu ala nu pot sa vad cate pct am?
    am salvat link-ul pe care treb sa-ldau la alte pers.

  • la 07 August, 2009

    Castigatorii Concursului ABC-ul Formelor Frumoase:

    Premiul I: Postolachi Dumitru

    Premius II: Stancu Ionisor Catalin

    Mentiuni:

    1. Manolache Camelia
    2. Tarita Nicoleta
    3. Delia Muresan
    4. Croitoru Andreea
    5. Mitroaica Violeta Andreea
    6. Plamada Maria
    7. Biris Silvia
    8. Stefanescu Mihaela
    9. Cazaciuc Roxana
    10. Bica Biculina

  • abcd la 07 August, 2009

    La acest concurs se acumulau puncte si daca alte persoane se inscriau in concurs accesand concursul de pe link-ul trimis de tine? Ms

  • abcd la 07 August, 2009

    Raspunde-mi tu, te rog, ca am vazut ca ai participat. Ms anticipat.

  • la 07 August, 2009

    Am participat ..am trimis link-ul la multe pers.. dar nu stiu cate s-au inscris. Fiecare pers care se inscria in urma link-ului meu , primeam eu 1 pct.
    Oricum , daca vrei mai multe detalii il poti intreba pe tataraseni, adica pe cel care a castigat excursia.. si asa zicea ca anul asta nu a castigat nici una.

  • la 07 August, 2009

    Durerea e ca nu stiu daca pot sa merg, nu stiu in ce perioada va fi si risca se se suprapuna cu altceva... asa ca e posibil sa cedez locul urmatorului din lista...

  • la 07 August, 2009

    nu poti sa o donezi lu` desyre? :D

  • abcd la 07 August, 2009

    Anm intrebat acest lucru cu un scop foarte precis.

    Daca Postolachi Dumitru este cel care are un site concurent specializat in concursuri (nu dau nume, sa nu fac reclama), atunci inteleg foarte bine ca nici nu avea cum sa nu castige el.

    Asadar, dl Postolachi a facut campanie intensa a acestei promotii pe site-ul dumnealui. Promotia era in permanenta promovata in prim plan, etc, astfel incat era absolut imposibil sa nu o vezi. Toate bune si frumoase, desigur, numai ca daca accesai acel link ptr a ajunge la concurs, ajungeai practic prin intermediul link-ului sau. Ceea ce inseamna ca toata lumea care a accesat concursul via site-ul respectiv si s-a si inscris, a oferit INVOLUNTAR puncte acestuia. Mi se pare lipsit de onestitate faptul ca erai pacalit in acest fel. Nu mi se pare corect sa oferi puncte altcuiva fara sa fii avertizat in prealabil. Stiind despre ce este vorba poti lua decizia daca esti de acord sau nu, nestiind practic ca faci o donatie involuntara.

    In acest context, oricine participa la o promotie care are acelasi principiu de acumulat puncte participa degeaba ptr ca este absolut imposibil sa il poti depasi pe dl. Postolachi. Nu e ptr prima data cand castiga astfel (nu dau exemple) si nici ultima, cu siguranta (chiar si in acest moment exista o alta promotie promovata de el care are acelasi mecanism si pe care are sanse enorme sa o castige , contextul desfasurarii fiind acelasi).

    Vreau sa precizez ca nu este o critica, ci doar o constatare. Mi se pare cortect ca lumea sa stie cum stau lucrurile. Eu nu am participat si nici nu voi participa la asemenea promotii ptr ca practic nu ai nici macar o sansa de castig.

    Cat despre cei care ii ofera puncte domnului Postolachi fara sa fie la curent cu gestul lor fortat altruist, mi se pare de bun simt sa ii pun in garda. Eu cu siguranta as fi apreciat acest lucru daca nu as fi stiut si altcineva imi atragea atentia.

  • abcd la 07 August, 2009

    Voi reveni cu amanunte in legatura cu promotia care este inca in desfasurare si la care dl Postolachi obtine puncte pe banda rulanta prin donatii involuntare din partea naivilor care acceseaza promnotia si se inscriu urmand link-ul postat pe site-ul dumnealui.

  • milu la 07 August, 2009

    TE ASTEPTAM CU DRAG SI NERABDRARE !!!!!
    DE NUNUMARATE ORI AM DAT CLICK PE UN ASEMENEA LINK, IN SPATELE LUI ERA DOMNUL POSTOLACHI !!!

  • la 07 August, 2009

    abcd, felicitari pt postare ;) Ai expus f bine unul dintre motivele pt care nu imi fac cont pe blogurile lui (sau sunt site-uri? :))) Nu mai zic nimic pt ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni...

  • kiki78 la 07 August, 2009

    pana sa apara concuenta se milogea la geu pt niste voturi chiar in pagina newsleterului zilnic...Cred ca l-am si votat odata, asa de mult m-a impresionat...cred ca a castigat masina pan la urma.:)

  • maradona la 07 August, 2009

    Da care-i situl lu tipul asta?!?
    Sa-mi dea si mie cineva PM cu situl lui.

  • maradona la 07 August, 2009

    Acum am vazut ca nu merge inca PM :(
    Lasa ca imi dau eu seama din comentariile lui.

  • abcd la 07 August, 2009

    Vreau sa repet ceea ce am spus si mai devreme, ptr ca lucrurile sa fie foarte clare : nu vreau sa intru in polemica nimanui si nu am nimic personal cu domnul Postolachi. Dar faptul ca obtine puncte printr-o modalitate lipsita de onestitate este o chestiune care nu suporta toleranta. Cel putin nu in ceea ce ma priveste.

    Revenind la promisiunea de mai devreme, lucrurile stau in felul urmator :

    Este vorba despre
    promotia "dormeo" care are drept premiu principal suma de 5000 de ron cash, promotie promovata si pe acest site, asadar o puteti accesa imediat chiar de aici.

    Ptr cei care doresc sa verifice constatarile expuse in comentariul meu initial:

    intrati pe site-ul cu pricina, gasiti promotia (o gasiti usor cu un search in spatiul dedicat), si intrati pe link-ul spre care duce "participa". Analizati in browser constututia linkului respectiv. Veti observa facil ca are in coada un numar, respectiv 15.690. Acest numar este un fel de numar de ordine al contului fiecaruia dintre noi. (verificati link-urile voastre si veti vedea ca la randul lor contin un anumit numar in coada).

    Ca dubla verificare accesati concursul intrand direct pe dormeo.ro, sau accesand link-ul pe care il veti gasi pe acest site in pagina concursului si apoi analizati link-ul care apare in browser. Diferenta este clara si nu am ce comenta suplimentar.

    Concluzie : toata lumea care participa la promotie via site-ul acestul domn ii ofera involuntar puncte. In acest fel ajunge sa castige concursurile care se desfasoara pe acest principiu.

  • abcd la 07 August, 2009

    Fa un search pe google scriind numele lui si ceva gen "site de concursuri" si vei gasi imediat

  • maradona la 07 August, 2009

    Nu am gasit regulamentul la dormeo.
    Dar daca e pe voturi stii care e partea tare? Ca si daca participi de pe situl asta e acelasi lucru ii dai voturile administratorului acestui site :))
    De asta nu particip eu la concursuri cu votare :))

  • matekonk la 07 August, 2009

    nimeni din partea Konkurs nu participa si nu a participat niciodata la concursuri.

    Niciun link de pe Konkurs nu a fost vreodata postat cu vreun cod special inclus, decat daca a fost vorba de o campanie monitorizata in scopuri publicitare.

    Spune-mi, te rog, pe ce iti bazezi afirmatia, ca sa putem lamuri situatia!

  • maradona la 07 August, 2009

    Am gasit regulamentul si situl concurent. Oricum premiul se disputa intre cei 2 administratori.
    Fraieri sunt ceilalti care dau voturi :))

  • abcd la 07 August, 2009

    Cum nu ai gasit regulamentul???
    Da search aici pe site, intra pe pagina concursului si in partea de sus vei vedea scris cu albastru "regulamentul concursului"

  • maradona la 07 August, 2009

    Din linkul de pe situl tau. Poate gresesc dar linkul apare de genul asta<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.dormeo.ro/?tn=games&cex=7149&med=em&orig=int&vir=yes&src=ro_mrv_wp-vir_em_dr_lg_int_1&referrer=dr_em_21570&link_id=9785658&esid=21570&uem=matei@konkurs.ro">http://www.dormeo.ro/?tn=games&cex=7149&med=em&orig=int&vir=yes&src=ro_mrv_wp-vir_em_dr_lg_int_1&referrer=dr_em_21570&link_id=9785658&esid=21570&uem=matei@konkurs.ro</a>

  • crazykiller la 07 August, 2009

    abcd pare sa aiba dreptate,am verificat si eu site-ul cu dormeo si se vede clar ca el contine un url mult mai mare decat este necesar... link-ul ar trebui sa fie "curat" , adica . ro
    se pare ca acel om a adaugat el concursul pentru a castiga premii in mod fraudulos. trebuie sanctionat ceva. sa verifice administratorul acestui site cine a introdus concurs!

  • maradona la 07 August, 2009

    Nu pot afisa linkul dar nu ar trebui sa fie dormeo punct ro slash tn=games? cum e daca intrii direct de pe situl lor?

  • matekonk la 07 August, 2009

    Noi nu participam la concurs. Desi, intr-adevar, am aflat de concurs din newsletter, nu am stiut ca linkul primit contine vreun cod de identificare.

    Puteti fi siguri insa (si va vom oferi orice dovezi in acest sens) ca noi nu participam la nici un concurs - niciodata nu am facut-o.

    Multumim pentru atentionare

  • maradona la 07 August, 2009

    La tine apare in coada cu matei arond koncurs punct ro oricum asemanator ca la celalalt

  • crazykiller la 07 August, 2009

    mi se pare ca faci afirmatii fara sa stii ce vorbesti.citez "Ca si daca participi de pe situl asta e acelasi lucru ii dai voturile administratorului acestui site :)) " poate vrei sa spui din cauza vizitelor,dar asta nu inseamna voturi...

  • matekonk la 07 August, 2009

    precizare: suntem abonati la multe newslettere (inclusiv cele care anunta concursurile). Se pare ca Dormeo monitorizeaza clickurile din acest newsletter (si de aceea exista codul respectiv) insa acel cod nu reprezinta inscrierea noastra in concurs.

    Noi nu ne inscriem la concursuri, decat cel mult pentru a testa sistemele raportate ca nefiind functionale.

    Puteti verifica acest lucru pentru ca intram cu useri gen konkurs_test si inscrierea in concurs este intotdeuna la modul "test inscriere konkurs.ro"

  • abcd la 07 August, 2009

    Nu ma refer la a fi fraudulos sau nu. Nici nu ma intereseaza asta.Ceea ce mi se pare inacceptabil este faptul ca cei care participa la concurs de la el de pe site ii ofera puncte fara sa ei stie acest lucru. Nu ma intereseaza daca e sau nu in cf cu regulamentul, etc, dar pe mine ma deranjeaza sa ofer puncte cuiva fara sa stiu. Dincolo de regulamente si alte asemenea chestii rigide, mi se pare o "furaciune" urata. :)

    Cat despre url-ul cu pricina, nu e vreo indoiala : are in structura chestia aceea cu parent/friend (nu retin exact) si numarul din coada, este asemanator linkului pe care fiecare participant il trimite ca recomandare(diferenta este numarul din coada care este unic ptr fiecare in parte) Nu exista nici o indoiala ca participand la concurs via acel link, accesat de pe acel site, ii oferi puncte acestuia.

    Si cu asta am incheiat. Cine are urechi sa auda, cine nu...asta este!

  • matekonk la 07 August, 2009

    Si inca o mica precizare: nu este site-ul "meu" este site-ul "nostru".

    Sper ca intr-un an de activitate sa nu mai existe dubii legate de onestitatea, deschiderea si fair-playul Konkurs.

    Acuzatia in sine recunosc ca m-a deranjat, tocmai pentru ca noi nu am intrat si nici nu vom intra vreodata in competitie cu voi si nici nu "ascundem" linkuri de votare.

    Imi recunosc neglijenta - linkul cu pricina nu a fost verificat cum trebuie inainte de postarea concursului.

  • abcd la 07 August, 2009

    Revin, totusi, ptr ca abia acum am vazut ultimele comentarii.

    Sub nici o forma nu am insinuat ca voi ce de pe konkurs.ro urmati aceeasi procedura. Dimpotriva, daca cititi cu atentie primul meu comentariu veti vedea ca am specificat acest lucru.

    Link-ul de recomandare care aduce puncte nu este foarte lung, dar este standard, il postez aici pe cel al domnului Postolachi, si il puteti vedea deschizand pagina mea ptr ca, asa cum stiti, link-urile nu sunt permise pe paginile concursurilor :

    <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://test.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=7520427&sid=15690">http://test.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=7520427&sid=15690</a>

    Daca va inscrieti al acest concurs veti vedea ca va va aparea un link asemanator ptr recomandat , diferenta fiind numarul din coada care este, asa cum am spus, un fel de numar de ordine.

  • la 07 August, 2009

    Mai sunt si alte pers. care se inscriu cu numele vostru la concursuri cu votare... am mai gasit la inca un concurs in afara de cel la care ti-am trimis link-ul

  • matekonk la 07 August, 2009

    Te rugam sa postezi pe forum si sa ne raportezi orice ABUZ de acest gen facut de cei care vor sa ne pateze imaginea.

    <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.konkurs.ro/forum-concursuri/Konkurs-NU-participa-la-concursuri-t176">http://www.konkurs.ro/forum-concursuri/Konkurs-NU-participa-la-concursuri-t176</a>

  • abcd la 07 August, 2009

    Daca participi la concurs direct de pe dormeo.ro sau de pe konkurs.ro ajungi in pagina initiala de concurs, adica acolo unde ai 3 variante de intrebari , etc

    Daca participi la concurs accesand link-ul de pe site-ul domnului Postolachi, ajungi intr-o pagina care se refera direct la quiz-ul ales de el. Diferenta este flagranta, clara, nu necesita explicatii suplimentare.

    Ptr conformitate, link-urile sunt urmatoarele:

    1. Direct de pe dormeo.ro : <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.dormeo.ro/?tn=games">http://www.dormeo.ro/?tn=games</a>

    2. De pe konkurs.ro : <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.dormeo.ro/?tn=games&cex=7149&med=em&orig=int&vir=yes&src=ro_mrv_wp-vir_em_dr_lg_int_1&referrer=dr_em_21570&link_id=9785658&esid=21570&uem=matei@konkurs.ro">http://www.dormeo.ro/?tn=games&cex=7149&med=em&orig=int&vir=yes&src=ro_mrv_wp-vir_em_dr_lg_int_1&referrer=dr_em_21570&link_id=9785658&esid=21570&uem=matei@konkurs.ro</a>

    3. De pe site-ul domnului Postolachi : <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://test.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=7520427&sid=15690">http://test.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=7520427&sid=15690</a>

  • matekonk la 07 August, 2009

    Multumim pentru precizari. Discutia s-a 'prelungit' si in pagina concursului dormeo (pentru clarificari in plus):

    <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.konkurs.ro/concurs/Castiga-5000-de-ron-un-sistem-home-cinema-sau-perne-Memosan-4431.html">http://www.konkurs.ro/concurs/Castiga-5000-de-ron-un-sistem-home-cinema-sau-perne-Memosan-4431.html</a>

  • abcd la 07 August, 2009

    O dovada a faptului ca dl Postolachi castiga in mod constant concursurile folosind aceasta procedura v-o ofer imediat :

    La un alt concurs dormeo )promovat si aici, pe konkurs.ro) castigatorii au fost urmatorii :

    Concursul DORMEO "Cum dormi cu 1000 de EURO la saltea?" a luat sfarsit!
    Peste 100.000 de participanti! Multumim tuturor pentru votul de incredere.
    Premiul I
    Postolachi Dumitru
    Premiul II
    Manea Gabriela Dalia
    Premiul III
    Stancu Ionisor Catalin
    Premiu Bonus
    Burcus Adriana Oana
    prin tragere la sorti

    Castigatorii saptamanii:
    (7-14.12.08)
    1. Stancu Ionisor Catalin
    2. Postolachi Dumitru
    3. Drusca Stefan Bogdan
    4. Oanca Andrei Catalin

    Consultati lista castigatorilor de la concursul top-shop.ro (de la care a posnit de fapt discutia) si il veti regasi pe dl Postolachi in aceeasi postura de castigator (un alt nume apare pe locul doi pe ambele liste, dar spun asta doar ca pe o constatare ptr ca momentan nu am investigat mai mult)

    Asadar...quod erat demonstrandum :)

  • maryapescu la 07 August, 2009

    mai, oameni buni, vreau saprecizez is eu ceva, in caz ca nu ati obs si voi,desi mi-e greu sa cred asta : persoana de pe locul 1 la majoritatea concursurilor pe internet cu premii substantiale nu este nimeni altul decat numitul Postolachi si pe locul 2 , Stancu Ionisor Catalin...mie una imi sar in ochi peste tot ; cine castiga excursiile,masinile, banii,. tv-urile, laptopurile etc ? ..si noi ne bucuram pentru o punga de seminte , darsi acolo se baga peste altii ca la tv trebuie sa mai rontai si cate ceva, nu? Acum sper ca POstolachi sa nu ma ia in vizor ; parerea mea personale ca stie multe , adica e tare priceput in ale calculatoarelor, nu-i asa?

  • catalyn_1991 la 07 August, 2009

    POI DA PENTRU CA Stancu Ionisor Catalin
    SI Postolachi Dumitru AU 2 SITE.URI de concursuri . lumea intra sa participe si cand a dat click pe acel link el e deja votat si concurenta e intre ei 2 la premiile mari. nu mi se pare logic dar asta e adevarul sa stie toti :)

  • crazykiller la 07 August, 2009

    nu vreti sa cautati pe google "Postolachi Dumitru" ... am cautat eu si sunt doar discutii in contradictoriu cu anumiti useri,are site'uri personale, cuvinte care ascund un url in spate, etc. ceea ce ma face sa cred ca acel link la dormeo chiar daca e doar o contorizare la newsletter, nu e facuta fara motiv

  • matekonk la 07 August, 2009

    Eu ma refeream la linkul de pe Konkurs (cu monitorizarea la newsletter). Nu am afirmat nimic legat de linkul de la dl. Postolachi :)

  • abcd la 07 August, 2009

    Tu chiar nu intelegi ca nu are vreo legatura cu vreo contorizare de newletter?

    Ca nu exista nici cea mai vaga indoiala ca toti cei care se inscriu la concurs accesand link-ul de pe site-ul lui ii ofera puncte suplimentare fara sa stie ca face acest lucru???

    Am demonstrat negru pe alb asta. Link-ul lui este identic celor pe care le putem trimite fiecare dintre noi ptr a primi puncte suplimentare din partea celor care se inscriu in concurs prin intermediul link-ului nostru, singura diferenta fiind numarul de orfine din cada (asa cum este si firesc)

  • abcd la 07 August, 2009

    fara sa stie ca FAC acest lucru, nu "fara sa stie ca FACE acest lucru" :((((

  • la 07 August, 2009

    crazykiller, ai inteles gresit. Linkul de pe konkurs.ro era pt contorizare, link-ul de pe celalalt site era link de votare

    Parca a mai castigat si un laptop "fara ajutorul comunitatii". Eu cred ca multi dintre cei care au dat click pe acel link erau curiosi sa vada la ce concurs mai participa Postolachi, fara intentia de a vota... sunt sigur ca daca trebuia dat un clik pe un alt buton, nu ar fi castigat

  • crazykiller la 07 August, 2009

    da, my bad...am citit alta discutie

  • abcd la 07 August, 2009

    Acum inchei definitiv seria de comentarii pe aceasta tema.

    Intentia mea a fost sa pun in garda membrii acestei comunitati cu ceea ce eu am descoperit intamplator in urma cu ceva vreme, dar am asteptat o noua runda de castigatori ca pe o verificare suplimentara.Verificarea a functionat ca unsa. Faptul ca dl Postolachi a castigat si concursul top-shop mi-a confirmat 100% banuielile.

    Noapte buna.

  • crazykiller la 07 August, 2009

    referitor la postolachi el detine site-ul Concurs.biz si inca vreo 2 site-uri,deci are de unde sa adune voturi... o fi vreo persoana influenta intr-un mod sau altul

  • pepino la 07 August, 2009

    Dragii mei,
    Nu va mai necajiti; tipul este analist programator si stie sa se descurce. ALTER EGO nu va spune nimic ? Referitor ce spunea abcd care are multa dreptate si eu cand intram pe cate un site mi se spunea ca TATARASENI sau POSTOLACHI imi multumeste pt. vot. El a fost prins cu frauda pe Lumea e mica si l-au dat afara. Dar interesant ca el insusi a afisat si castigatorii si mai face si pe interesantul ca nu stie daca va putea pleca si va dona excursia persoanei de pe locul 2. Anul trecut a fost si in Franta, poate nu stiati. Nimeni nu va castiga un premiu mare cat timp nu va fi exclus de la concursuri, fraudandu-le.

  • la 07 August, 2009

    crazykiller, cred ca iar te inseli :D Eu am mai avut niste discutii mai aprinse cu el si mi-a zis ca are peste 40 de site-uri (asta se intampla in urma cu cateva luni)

    Nu il inteleg nici pe konkurs de ce promoveaza concursurile organizate de site-urile concurente

  • crazykiller la 08 August, 2009

    ok, poate are si mai multe,nu am de unde sa stiu, un lucru e sigur insa, feriti-va de TATARASENI , cel putin mie nu imi inspira incredere.

    a si site-ul concurs. biz este problematic. eu nu inteleg ce cauta el sa participe aici din moment ce are site-ul lui.

  • traveller la 08 August, 2009

    In loc sa dati atat din gura, puteti face ceva care il poate descalifica din postura de castigator al concursului:trimiteti mail la CONTACT la concursul unde a castigat,cu un copy-paste pe pagina pe care ati accesat-o (sau pe link) si pe care accesand-o,voi ofereati votul vostru, fara ca voi sa stiti ca faceti acest lucru(adica voi credeati ca urmariti un link, cand de fapt va ofereati votul). Stiu ca la un concurs oferit de o agentie de turism (imi scapa numele acum) a fost descalificat in urma primirii unei asemenea dovezi.

  • traveller la 08 August, 2009

    La un concurs de la agentia de turism Infoturism a fost descalificat, pare-mi-se...

  • la 08 August, 2009

    Ofer sejurul, premiul castigat prin "frauda" cui ma convinge ca-l merita... detalii pe forum <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.konkurs.ro/forum-concursuri/Sejur-in-2-in-insula-Rhodos-t177">http://www.konkurs.ro/forum-concursuri/Sejur-in-2-in-insula-Rhodos-t177</a>

  • maryapescu la 08 August, 2009

    ha ha, ce ne mai distram ! ce trebuuie sa facem pt a merita premiul, sate votam pe dormeo? Cum se face ca toate premiile mari sunte deja ale tale din start si cum de nu castigi prin tragere la sorti?

  • la 08 August, 2009

    Nu trebuie sa faceti aceasta, ci doar sa motivati de ce va doriti sejurul si de ce voi si nu altcineva...

  • la 08 August, 2009

    Pana sa apara konkurs.ro intram f des pe site-ul lui. Si erau multe concursuri la care treb sa te inscrii sa pui o poza cu tine si sa aduci 10-15 pr si in fct de cati aduceai primeai un premiu. Mi-am facut cont la cateva concursuri de acest gen si de fiecare data tataraseni imi era in lista de pr de acolo. La inceput nu stiam de ce.. dar pe urma am vzut ca link-ul pe care-l accesasem era al lui.. si astfel el avea un nou adus fara sa faca nimic. El, proabil, considera ca daca are un site unde promoveaza concursuri ne ajuta pe noi si poate presupun ca si noi trebuie sa-l ajutam pe el, adica sa ne facem cont si ca el sa primeasca pct de la noi.

  • allexxa la 08 August, 2009

    Problema de baza este, in principiu, faptul ca punctele respective sunt oferite FARA STIINTA CELUI CARE LE OFERA. Acesta este furt. In plus, la traficul pe care un asemenea site il are, sansele ca oricine altcineva sa castige sunt ca si inexistente : el acumuleaza puncte pe banda rulanta, en-gros, ceea ce face ca un jucator obisnuit nu aiba cum sa tina pasul cu el. Asadar, celui care se inscrie la concurs accesand link-ul lui nu i se face nici o favoare, dimpotriva, tocmai accesand acel site isi autosaboteaza sansele de castig, desigur fara sa stie acest lucru. E simplu ca buna ziua...

  • la 08 August, 2009

    "fara sa faca nimic" ? Intrebare: crezi ca e atat de usor sa pui la dispozitia unor oameni 20-30 de concursuri pe zi ? Daca ar fi usor toata lumea ar avea propriul site de concursuri...

  • allexxa la 08 August, 2009

    Nu ma intelege gresit.Apreciez munca ta la site si in niciun caz nu o consider usoara, as spune chiar dimpotriva. Dar subiectul este altul, si eu l-am expus in comentariul anterior. E o chestiune de moralitate: sunt niste puncte obtinute fara acceptul celui care le ofera, asadar este un furt. Imi pare sincer rau ca tb sa spun asta cuiva, dar cred ca mai rau ar tb sa-i para celui care determina contextul. Si cum constiinta este o chestiune care tine de spatiul privat, cred ca am comentat destul la acest subiect si te las in liniste cu propria ta constiinta.

  • la 08 August, 2009

    Intrebarea ii era adresata lui @desyre... in alta ordine de idei pe voi nu va mustra constiinta cand intrati pe un site care listeaza concursuri pe care voi le accesati in mod gratuit ? Konkurs ar trebui sa perceapa o taxa caci altfel dupa logica expusa de tine simplu gest de a accesa acest site e un furt...

    PS: si am dovezi ca site-ul de fata Konkurs, mi-a fost complice in mod voluntar sau involuntar... n-am atras atentia pentru ca mi-a convenit situatia... dar acest lucru mai dovedeste ca Konkurs se inspira de pe site-ul meu in complicitate cu konkurantii... Aceasta ti se pare normal sau furt... voi cei care propuneti concursuri nu va mustra constiinta ca va inspirati de la mine... ori tocmai acest lucru a facut complice pe Konkurs... ca a luat de bun ceea ce ati propus voi... asa a ajuns link-ul meu sa fie listat de concurs... asa am castigat aceste concursuri...

  • la 08 August, 2009

    tu pui concursurile si noi intram acolo si iti facem trafic, nu? pana aici la egalitate. Dar tu beneficiezi si de pct ns fara ca noi sa stim... deci esti in avantaj. 2-1 pt tine. Eu recunsc ca de cand a aparut konkurs.ro rar mai intru la tine pe site si cand intru nu particip la concursurile de acest gen

  • la 08 August, 2009

    si crezi ca traficul tine de cald ?!

  • la 08 August, 2009

    cine intra, in 5 10 minute isi poate da seama ce concursuri noi au fost adaugate... eu ca sa le adaug stau cel putin de 10 ori mai mult asa ca nu suntem chit...
    Iar eu mai sunt in avantaj pentru ca pe konkurs apar link-urile mele de referer la diverse concursuri... cum ? konkurentii stiu de ce...

  • Raammoonnaa la 08 August, 2009

    Am urmarit si eu sirul discutiei si imi dau seama ca tu, "tataraseni", chiar nu ai mustrari de constiinta. Ca minciuna si furtul ti se par justificate sub umbrela unor argumente (ridicole dealtfel), si ca uiti(sau te prefaci ca uiti) faptul ca,in realitate, nu exista argument suficient de valid incat sa justifice fie minciuna, fie furtul.

    In alta ordine de idei, apropos de ultima parte a com tau de mai sus...sper ca glumesti :))) Adica cei care fac trafic sa plateasca ptr faptul ca li s-a permis aceasta "onoare"? Esti haios, pe bune! Nu e contextul sa-ti dau lectii de business si cred ca nici nu ai nevoie, asa ca iti reamintesc ceea cu siguranta stii deja : circuitul este invers. Asadar, site-ul face trafic pe seama celor care il acceseaza, o data traficul crescut si dovedita longitudinal(adica in timp) minim constanta lui, daca nu chiar cresterea , regulile jocului se schimba. Ori crezi ca site-urile de top din trafic.ro (gsp, prosport, cancan, etc) fac acte de caritate postand publicitate? In cazul site-urilor voastre publicitatea reprezinta postarea in sine a concursului, urmata de diferite grade de promovare in structura site-ului. In fine...nu vreau sa intru in amanunte. Stii prea bine la ce ma refer, si daca tu nu ai reusit sa-ti transformi site-ul intr-un business profitabil si faci munca voluntara, inseamna ca mai ai multe de invatat. Iti doresc succes!Si o spun cu sinceritate, fara urma de malitie.

  • la 08 August, 2009

    Listarea acelor concursuri este absolut GRATUITA in cazul site-ului meu... pe konkurs nu stiu cum sta treaba...

  • la 08 August, 2009

    am uitat sa amintesc un anume aspect: cersitul este o infractiune, dar este unanim aceptata si apreciata pe Konkurs... e vorba de cersitul de voturi la diverse concursuri...

  • Raammoonnaa la 08 August, 2009

    Intuisem deja asta. Tocmai de aceea ti-am dorit succes in transformarea muncii voluntare in business lucrativ(adica profitabil) Ptr ca online-ul este trend-ul prezentului si va dura muuuult de aici inainte.

  • crazykiller la 08 August, 2009

    traficul nu tine de cald, dar la concursurile la care se inscrie lumea prin intermediul link-ului tau, ala, da tine de cald!

  • Raammoonnaa la 08 August, 2009

    :))) Cred ca ar fi cazul sa-ti acorzi respectul cuvenit si sa nu te lansezi in speculatii ridicole. :)))

    Daca eu te rog sa imi oferi un vot inseamna ca cersesc? Nu cumva iti cer un favor pe care tu, votandu-ma, mi-l oferi? Intrebarea este, desigur, retorica :)))

    Btw : nu ma intereseaza polemica dintre voi, site-urile de concursuri. Este strict problema voastra.

  • la 08 August, 2009

    la acele concursuri chiar orgaizatorii concursurilor incurajeaza si accepta astfel de practici asa ca n-am facut nimic impotriva regulamentelor acelor concursuri...

    Si daca nu va place exista o SOLUTIE: nu mai participati la concursurile cu refereri, astfel organizatorii vor fi constransi sa organizeze alte tipuri de concursuri... la fel si la concursurile cu votare...

  • la 08 August, 2009

    DA, daca tu ma rogi sa te votez, cersesti... de ce sa folosim ocaua mica si ocaua mare dupa cum avem interes ?!

  • crazykiller la 08 August, 2009

    da omule bun, dar cand afirmi ca ai un site de concursuri facut ca sa ajuti internautii, nu poti sa furi voturi de la ei, sau sa iti faca tie voturi fara sa stie.

    Cel putin metioneaza: accesand acest lucru imi aduceti mie foloase si vei vedea urmarire. Daca as spune si eu : semnati aici si participati la un concurs si de fapt prin semnatura aia tocmai ti-ai vandut casa, cat de legal si corect ar fi?

  • crazykiller la 08 August, 2009

    * urmarile

  • la 08 August, 2009

    konkurs m-a ajutat sa fur pe el cand il luati de gat ?

  • Raammoonnaa la 08 August, 2009

    Daca ptr tine altruismul si solidaritatea umana se coreleaza cu notiunea de cersit, inseamna ca esti o cauza pierduta. Sper doar ptr moment. Adica sper ca intr-o zi sa intelegi cat de mult te inseli si sa ai privilegiul de a gusta macar putin din aceste doua trufandale absolut imposibil de evaluat cantitativ.

  • la 08 August, 2009

    unele concursuri de aici sunt platite ca sa apara si cu toate acestea nu se mentioneaza nicaieri acest aspect... lucru acesta inseamna cumva ca konkurs va fura ?!

  • crazykiller la 08 August, 2009

    nu schimba subiectul. eu nu stiu de aceasta problema, deci nu ma pot pronunta.

    un alt lucru nu inteleg, din moment ce ai site-ul tau, de ce vii aici sa te lauzi cu premiile castigate si lucruri de genu.

    pe whoisdomainstools se pare ca iti este trecuta adresa, nu stiu daca este cea reala, dar nu cred ca ti-ar pica bine o vizita a celor pacaliti de tine sau al altor organe!

  • Raammoonnaa la 08 August, 2009

    Cred ca gresesti adancind polemica. Nu e ok ca munca ta de atata vreme sa fie afectata la nivel de imagine de niste greseli evidente. Reevalueaza modalitatea in care poti obtine puncte de la cei care iti acceseaza site-ul. O maniera corecta, transparenta. Inca mai cred ca lucrurile obtinute prin furt sau minciuna nu valoreaza, in fond, nimic. Sunt sigura ca vei gasi modalitatea potrivita ptr a indrepta lucrurile si a face o "imparteala" corecta a beneficiilor, dar numai si numai sub umbrela adevarului. Iti doresc succes si cu asta ma retrag din aceasta discutie.

  • la 08 August, 2009

    Altruism si Solidaritate sunt doar niste notiuni teoretice... omul este lup pentru om... daca ar fi cum spui tu nu v-ati fi repezit la mine ca o haita... OK, am castigat asa cum am castigat, dar daca nu v-ar roade egoismul si invidia, ati accepta lucrurile asa cum sunt... dar nu, voi trebuie sa va repeziti la beregata celui care are tupeul sa castige si el 2-3 concursuri din cele aproape 6.000 de concursuri listate pe site-ul sau... practic nu faceti altceva decat sa muscati mana care va hraneste... si vii sa-mi vorbesti de solidaritate si altruism... sincer sunt sictirit de lectii de morala si de demagogi... sunt o cauza pierduta, dar macar stiu lucrul acesta pe cand voi astia care nu stiti decat sa latrati si sa va plangeti ca nu da norocul peste voi sunteti cauze pierdute inca nedescoperite...

  • la 08 August, 2009

    eu am dovada afirmatiilor mele... in alta ordine de idei astept pe oricine cu bratele deschise...

  • crazykiller la 08 August, 2009

    arata sa vedem si noi... daca o tii la tine nu valoreaza asa de mult

  • la 08 August, 2009

    din pacate nu-mi este permis adaugarea de link-uri in comentarii, dar cand va aparea Matei-administratorul Konkurs si va debloca aceasta optiune putem discuta cu cartile pe fata...

    Problema e mult mai spinoasa decat credeti...

  • crazykiller la 08 August, 2009

    deocamdata tu esti problema, dar tu vrei sa arunci matza in curtea vecinului,ceea ce nu mi se pare corect!

  • la 08 August, 2009

    asa... si ce propui... sa-mi iei boi de la bicicleta ?!

  • crazykiller la 08 August, 2009

    sa te muti pe comunitatea ta de la concurs.biz si sa continui acolo discutia si sa ne lasi pe noi la ale noastre.

  • la 08 August, 2009

    am solicitat expres acest lucru administratorului konkurs si mi-a spus ca acest lucru e imposibil asa ca...

  • crazykiller la 08 August, 2009

    ai putea sa ne onorezi cu absenta. nu stiu cati iti vor simti lipsa. si cei care ti-o vor simti se vor muta cu tine si gata. Daca noi nu te vrem, tu de ce ne vrei? Dragostea cu de-a sila nu se poatea....

  • la 08 August, 2009

    Auzi dragule, eu nu inteleg un lucru: de ce ati fi deranjati voi astia din comunitatea konkurs de ce se intampla pe site-ul meu ? Sau nu stiti ? Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia... sau: vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...

    Aveti grija mai degraba la ce se intampla pe imaculata comunitate Konkurs si dupa aceea mai discutam despre dragoste cu de-a sila sau cum sa-ti furi singur caciula...

  • crazykiller la 08 August, 2009

    pentru ca vii aici si vinzi gogosi!

  • la 08 August, 2009

    eu stiu ca un om cand isi face un site il face pt trafic chiar daca tine sau nu de cald. Stiu, nu e cazul tau. Oricum, imi pare rau ca nu ai nici cea mai mica remuscare dar asta dovedeste ce fel de om esti. Eu niciodata nu am promovat un concurs si nici nu cred ca vei promova. Nu cred ca vei inceta sa apelezi la ceea ce faci si.. daca stau bine si ma gandesc eu niciodata nu am vazut numele tau la un concurs cu extragere. Imi pare rau ca exista si astfel de oameni printre noi, dar e cineva sus care vede tot.

  • crazykiller la 08 August, 2009

    se pare ca nu esti iubit aici. subiect inchis

  • crazykiller la 08 August, 2009

    inca ceva. click here <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • la 08 August, 2009

    Exact: exista cineva acolo sus care vede si care va judeca... lasa-ti pe seama lui judecata, voi incercati sa fiti mai buni decat mine care sunt o cauza pierduta...

    Daca ti-as ceda tie acest sejur l-ai accepta ?! Probabil nu pe fata...

    PS: Site-ul de concursuri e o pasiune veche de 5 ani (pe 1 august s-au implinit 5 ani de cand am dat drumul la primul site de concursuri)

    @crazykiller nu mai comenta daca ai inchis subiectul...

  • crazykiller la 08 August, 2009

    sorry intrari la forum -> Konkurs.ro - bune, rele, noutati, sugestii -> ultimul topic... am ceva special pt voi acolo

  • la 08 August, 2009

    Luni voi vorbi cu organizatorii sa organizeze o tragere la sorti din randul celor care s-au inscris la concurs de pe pagina mea de concursuri si sa de-a sejurul celui mai norocos.

    Pacat ca astia care faceti gat nu va veti putea bucura de aceasta onoare...

  • milu la 08 August, 2009

    Te rog sa ne lasi cu toate povestiile tale, sti prea bine cum vorbesti, nu sti sa porti o discutie cu cineva prietene !!!

  • la 08 August, 2009

    auzi prietene, tu vorbesti ? ai uitat ca habar n-ai cum sa formulezi o intrebare ?

  • milu la 08 August, 2009

    :)))) CE TE ATACI ASA?
    NU VEZI K NIMENI NU TE VREA?

  • la 08 August, 2009

    crezi ca-mi pasa ? ma doare la un kilometru in jurul meu de specimene ca tine si ca altii care se oftica ca vulpea care nu ajunge la struguri si spune ca sunt acri...

  • milu la 08 August, 2009

    Nu toata lumea e asa "educata" ca tine prietene, ai grija ca durerea asta sa nu iti cauzeze:)) !!!
    Crezi k pe noi ne intereseaza de tine, dar TE RUGAM SA NE LASI IN PACE !!!!

  • milu la 08 August, 2009

    Te las, k pate ti se face rau:)
    Si ai grija mare cu durerea, ia un calmant:)))
    Vezi cum e sa te ia cineva la misto?:)))

  • la 08 August, 2009

    Cine-i destept cedeaza primul ! Am incheiat discutia ! Iar cine nu mai incape de mine sa tina cura de slabire... la inger...

  • la 08 August, 2009

    nu as accepta sejurul tau in ruptul capului. Nu as accepta-o nici pe fata, nici pe dos. Glumeam cand am scris mai sus. Mai am o excursie pe care am castigat-o si in care nu am fost. Si excuria aia am castigat-o fara ajutorul nimanui. A fost doar meritul meu.

  • la 08 August, 2009

    Daca tie ti se pare normal sa castigi premii inseland si mintind.. e treaba ta doar ca eu nu as putea sa fiu niciodata de acord cu tine si cu practicile tale.

  • la 08 August, 2009

    dar faptul ca m-a ajutat si konkurs ti se pare normal sau incredibil ?!

  • la 08 August, 2009

    imi pare rau ca matei nu a stiu ca acel link e al tau .. si ca l-a promovat. Daca el a facut-o involuntar, tu ai facut-o intentionat.
    Oare cum poti sa recurgi la asa ceva.. fara urma de regret.. fara sa iti ceri scuze.. fara sa pui un anunt acolo sa stie lumea ca daca se inscrie iti va da tie un pct .. niciodata nu te voi intelege

  • la 08 August, 2009

    Nu a facut-o involuntar... l-am avertizat de zeci de ori sa nu se mai inspire de pe site-ul meu... l-a durut la basca si a FURAT in continuare din munca mea asa ca nu are circumstante atenuante ca-mi este complice... domnia si prostia se platesc... n-am stiut nu e o scuza pentru a fura... daca eu sunt un hot prin definitie macar o recunosc, dar nu ca altii care se dau mari deontologi si se ascund dupa degete... sa stam stramb si sa judecam drept...

  • la 08 August, 2009

    si sa fim intelesi: nu eu i-am trimis acel link prin intermediul PROPUNE CONCURS ci cineva din comunitatea aceasta grabita sa dea o mana de ajutor...

  • la 08 August, 2009

    eu nu am zis ca tu esti cel care a propun concursul pe acest site. este vina lui matei ca nu a observat ca acel link pe care l-a primit nu era cel original.
    El a gresit ca nu a verificat.
    Tu ai "gresit" ca era in folosul tau. Dupa cate stiu eu pe site-ul tau nu ai rublica de comm .. sau in trecut nu era, ca altfel era cineva care scria.

  • la 08 August, 2009

    Nu e prima data cand greseste si nici singurul...

    In alta ordine de idei vreau sa-ti zic ca am discutat cu organizatorii si n-au avut nimic impotriva acestei practici... mai mult de atat ce sa va zic...

  • traveller la 08 August, 2009

    Daca as avea si eu propriul meu site, poate ca as dori sa profit si sa fac in asa fel incat sa castig majoritatea concursurilor importante. Cum nu am asa ceva, prefer sa cred ca sunt o persoana onesta, care prefera sa castige ceva in mod cinsitit.
    Pe bune, e chiar jenant sa apelezi la tehnici de genul asta (,,intra pe link aici si vezi despre ce e vorba´´ si in realitate primesti votul meu). In pana mea, esti o persoana matura si chestii de genul asta sunt chiar puerile...ok, rezultatul lor nu e chiar de aruncat, adica tu castigi excursii si alte chestii...
    :-))
    Dar tot jenant este...
    Cat despre Matei, eu n-am vazut un concurs la care sa ceara votul cuiva. Si crede-ma ca i l-as da...
    Cat despre faptul ca se inspira dupa site-ul tau...hm, cine a fost primul? oul sau gaina? Daca imi raspunzi la asta, poate o sa ma convingi ca este asa cum spui tu.

  • la 08 August, 2009

    pe mine nu ma intereseaza premiul, organizatorii.. ci modul cum a fost castigata aceasta excursie.
    daca tu la 40 de ani sau cat ai inca te mai pretezi la asa ceva.. esti un om de nimic. Recunosc ca am intalnit o pers care era atat de impresionata de concursurile pe care le gasesti si pe care le castigi dar cu siguranta nu stia si cum le castigi.

  • la 08 August, 2009

    La acest concurs lucrurile au stat putin altfel: prin simplu click nu primeam nici un vot de la nimeni...

    Cine a fost primul ? Oul sau gaina ? Pai daca link-ul meu apare aici mai trebuie vreo dovada cine a fost primul ?!

    De la unii konkurenti chiar am pretentii...

  • la 08 August, 2009

    intre tine si matei e o mare diferenta. Si cred ca am dreptate, ca tu ai rublica de comm .. ca altfel imi spuneai ca ai.

  • la 08 August, 2009

    Din cate concursuri am listat pe site-ul meu eu n-am participat nici macar la 0,1% asa ca raman un om de nimic, o cauza pierduta, spre deosebire de voi care sunteti usi de biserica... cine este fara de vina sa arunce primul piatra...

  • la 08 August, 2009

    din partea mea poti sa te duci in aceea excursie.. ca asa o sa avem o sapt fara tine.
    Tot ceea ce faci tu pe site-ul tau de concursuri faci in interesul tau.

  • la 08 August, 2009

    Asa crezi tu, nu te pot contrazice de contrariu...

  • la 08 August, 2009

    pai normal ca nu ai participat ca nu esti in stare sa castigi un concurs fara sa apelezi la tehnicile tale

  • la 08 August, 2009

    normal ca nu poti ca nu ai cum si cu ce

  • la 08 August, 2009

    Acum trecem la jigniri ? De ce un om chiar daca face de 1.000 de ori bine nu-l vede nimeni, dar cand faca o data rau sau greseste gloata se grabeste sa-l sugrume ? Gandeste-te putin...

  • la 08 August, 2009

    mie nu mi-ai facut nici un bine. Ti-am spuns. Inainte sa apara konkurs.ro intram la tine pe site. acum cred ca trec si 2 luni si cand intru pe uit doar pe prima pag si atat. Deci, care e binele pe care i-l faci tu mie? Si care e jignirea?

  • la 08 August, 2009

    Inainte sa apara Konkurs eram pe piata de 3 ani asadar... jignirea e cu a fi in stare si a avea cu ce...

  • la 08 August, 2009

    daca asa stau lucrurile de ce nu pot dormi konkurentii ca eu am castigat la acest concurs ? ei n-au intrat pe site-ul meu deci n-au fost pacaliti de mine... daca s-a intamplat ceva vina va apartine in exclusivitate... nu va mai ascundeti dupa degete...

  • la 08 August, 2009

    pe mine nu ma intereseaza excursia ti-am mai spus. Dar te faci ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi. Oricum la 40 de ani sau 40 si ceva de ani sa mai faci ceea ce faci tu.. demonstreaza ca tu in fata mea nu valorezi 2 bani .. Eu nu te-am jignit, ti-am spus concluzia la cre am ajung. Daca tu esti jignit de concluzia mea.. nu ma intereseaza.

  • la 08 August, 2009

    Nu-i treaba magarului de unde bea apa... si desi ma repet o sa spun ce-am mai spus "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" - zicala populara, cam aceasta e comunitatea konkurs...

  • la 08 August, 2009

    nu esti mirat ca nimeni nu e de acord cu tine?

  • la 08 August, 2009

    Ai numarat cati oameni nu sunt de acord cu mine? Restul konkurentilor, de peste 10.000 inseamna NIMENI pentru tine ? Halal comunitate KONKURS....

  • la 08 August, 2009

    da-mi si mie un nume care spune ca e de acord cu tine? daca tu mi-l arati, jos palaria

  • la 08 August, 2009

    Castigatorul de pe locul II si cele 10 mentiuni...

  • la 08 August, 2009

    un nume care participa la aceasta discutie si e de acord cu tine.

  • la 08 August, 2009

    numarul celor care au participat la discutie sunt cantitate neglijabila pe langa ceilalti konkurenti... la ei gradul de frustrare tinde asimptotic spre + infinit...

  • crazykiller la 08 August, 2009

    nimeni nu e cu tine... cel putin konkurentii

  • la 08 August, 2009

    nu ai nici un nume sa-mi dai. so, esti de nimic.

  • smol la 08 August, 2009

    Te-ai gandit ca ceilalti care nu se baga in discutie tac de jena? Ai fost prins cu mata in sac si tot tu esti cu nasul sus? Mi-e mila de tine. Iti garantez ca 99 din 100 de concurenti te dezaproba dar nu-si pierd timpul sa iti spuna. Pe mine personal nu ma prea atinge gestul tau deoarece nu sunt fanul concursurilor care tie ti-au adus "succesuri"(votari, accesari samd). Totusi, lasa-ne!

  • maryapescu la 08 August, 2009

    oameni precum alexxa, raammoonnaa, desyre si toti cei care s-au inplicat in aceasta discutie de pe baricada dreptatii- ma inclin in fata gandirii lor, sunt OAMENI, ceea ce d-ta, Tataraseni , nu prea cunosti semnificatia cuvantului ! Ceilalti tac pentru ca risca sa isi piarda 5 min din viata pt o cauza pierduta, gandirea d-tale de "tractorist" de pe vremea lui raposatu' ramane neschimbata; ai un limbaj demn de mahala, vorbesti in parabole si te consideri "Tatal concursurilor" ! Consideri ca faci o favoare cu site-ul d-tale de parca te-a pus cineva sa faci ceea ce faci ! Crezi ca toata viata o sa traiesti numai din concursuri? In comunitatea konkurs sunt oameni cu studii si nu vii d-ta sa le dai peste nas cu proverbele si zicatorile anilor de "cizmarie" ! Nu imi este ciuda ca ai castigat, ci nu sunt de acord cu aceste practici prin care practic jecmanesti omul ! Altii muncesc 1 an si nu-si permit o asemenea vacanta , dar, prin asemenea metoda uite ca se poate ! Copii d-tale au parte de educatie aleasa daca d-ta crezi ca e normal si onest ceea ce faci ! Am incheiat discutia!

  • carmita la 08 August, 2009

    -nu cred ca-l sustine cineva pe acest om,mai ales din aceasta comunitate.
    Intr-adevar este josnic ceea ce a facut.
    Sustin afirmatiile facute de alexxa,reammoonnaa,desyre- care sunt persoane capabile sa poarte o discutie,persoane culte.

    cati nu -si doresc sa castige cinstit o vacanta?
    dar cum sa se poata daca inca mai exista oameni ca ....sus numitul.

  • la 08 August, 2009

    @tataraseni: deja incepe sa imi fie mila de tine. Ai avut de curand probleme psihice? Cum poti sa vorbesti despre "cersetorii de voturi" fara sa te uiti la tine? Exista vreun "cersetor", pe konkurs.ro, mai mare decat tine? Cum poti sa folosesti un asemenea limbaj, tu care ai zeci de site-uri? Cum poti sa-i acuzi pe cei care au castigat 2 baxuri de bere cand tu furi mii de voturi? Cum poti sa ceri ca ceilalti sa te respecte daca tu nu ii respecti? Chiar ca esti un "specimen", nu om

    Daca o sa intrati pe craciunul. ro, o sa vedeti un alt om, un om care nu ar recurge la asa ceva pt nimic in lume. Tu esti proprietarul site-ului, nu?

  • pepino la 08 August, 2009

    D-le TATARASENI=POSTOLACHI, lasa-ne, lasa-ne.
    De ce nu ai castigat nici un concurs care a fost prin tragere la sorti ? Nicaieri nu figurezi ca fiind castigator. Si referitor la afirmatia dumitale ca din lista de castigatori nu a facut nimeni nici un comentariu, iti raspund eu; am doua prietene care au luat mentiuni si cand le-am intrebat ce parere au de d-ta, au zambit ironic.

  • konkurs la 10 August, 2009

    important:

    1. Orice link al Dl-ui Postolachi s-ar afla pe Konkurs este doar o eroare/neglijenta la verificare. Personal nu stiu sa existe (si nici nu a fost sesizat de nimeni) un asemenea link. Dl. Postolachi aduce acuzatii de mult - foarte putine sunt coerente sau cu baza reala.

    2. Vreau sa lamurim cum este cu "furtul" concursurilor de pe alte site-uri. Konkurs.ro este un agregator de continut (luam informatii de pe cateva sute/mii de site-uri si le prezentam intr-un format standard). De retinut este ca acest continut nu este in vreun fel protejat de drepturi de autor - sunt doar anunturi de concurs. Noi am fost acuzati de dl. Postolachi ca am "fura" continut de la el desi site-ul dumnealui este tot un agregator de informatii de pe alte site-uri si nici macar nu sunt prelucrate, ca pe Konkurs, ci doar regulamente de concurs copiate. Informatiile de pe site-ul dumnealui sunt publice si nu ii apartin, asa cum si pe Konkurs informatiile sunt publice (dar, aici sunt prelucrate si verificate pentru voi!).

    Cu toate acestea noi nu am facut acest lucru - nu ne inspiram de pe site-ul respectiv tocmai pentru ca stim cat inseamna acest lucru pentru dl. Postoloachi - nu vrem sa facem rau intentionat, nu avem niciun interes.

    Indiferent cate acuze ne-a adus acest domn, si cate raspunsuri i-am dat incercand sa lamurim problema, se pare ca n-am avut succes si dumnealui se simte in continuare atacat/furat, etc. Imi pare rau, dar deja depaseste puterea noastra de intelegere - am facut toate eforturile ca sa nu facem din "concurenta" un razboi.

    Va precizez urmatorul lucru: nu pot pretinde nimanui ca, dupa ce afla de concursuri de pe Konkurs, sa nu le anunte si pe blogul lui. Nu asa functioneaza internetul :) Sunt mecanisme sociale complexe care trebuie luate in calcul cand ai orice fel de activitate pe internet.

    Tot ceea ce pot sa pretind, la nivel etic, este sa nu se foloseasca de formularea si interpretarea noastra - care e practic "valoarea adaugata" pe care o dam unui anunt.

    3. Contul lui Tataraseni a fost blocat, nu pentru opiniile exprimate cat pentru limbajul agresiv si injurios.

    4. Au fost anumite persoane care au atins niste puncte importante in aceasta discutie:

    A. Daca va deranjeaza aceasta persoana, incetati orice legatura cu dumnealui :)

    B. Nu va obositi sa raspundeti la toate comentariile agresive. Discutiile degenereaza cand cineva este bagat in seama prea mult. Incercati sa va detasati si sa va dati seama ca, daca luati la nivel personal orice atac ar lansa cineva, ii dati satisfactia ca v-a "atins".

    C. Sfatul meu: ignorati orice atitudine agresiva/violenta/injurioasa a oricarui utilizator de pe Konkurs. Cel mult, daca a folosit cuvinte urate, raportati-l pe office@konkurs.ro si ne ocupam noi :)

    5. Ma bucur ca multi dintre voi ne-ati sustinut si ca apreciati munca pe care o depunem si modul in care rezolvam problemele. Ma mai bucur pentru increderea pe care ne-o acordati - incredere pentru care am muncit, pe care o pretuim foarte mult si pe care nu o vom trada. Ma bucur si mai mult ca v-ati unit pentru a sustine o idee (indiferent care este ea) pentru ca asa se comporta o comunitate.

    In concluzie, declar acest subiect legat de Dl. Postoloachi incheiat (as aprecia foarte mult daca s-ar incheia de tot, inclusiv pe forum) si va urez succes in continuare la orice concurs participati.

    Va asteptam aici cu intrebari/comentarii/felicitari pentru castig ;)

  • maptzoli la 15 Martie, 2010

    parerea mea ... nimeni nu te obliga sa-i vizitezi site-ul, sa-l votezi sau sa nu fii atent ca omul si-o pus linkul sau.

    O chestie foarte interesanta a avut loc acum vreun an si jumatate, cand am fost invitat de o comunitate, cunoscuta poate de multi dintre voi si anume trender .ro care organizeaza si ei concursuri sau ofera produse gratis celor inscrisi in comunitatea lor... in fine , numai zic nimic sa nu para reclama ... sa extrag un ipod pentru ei, iar din 300 de oameni inscrisi la tombola, eu l-am extras chiar pe tataraseni, nu-mi pare rau , insa pot spune ca omul pe langa premiile castigate cu anumite metode , blamate de voi , are si noroc .

    extragere <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    si contactarea telefonica a castigatorului

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro