Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Martie 2011
10-20 x pachet 7 nopti cazare gratuita in Tenerife pentru tine si familia ta

Concurs Martie 2011

Castiga un sejur de 7 nopti in Tenerife

  • Concursul s-a terminat pe 31 Martie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

10-20 x pachet 7 nopti cazare gratuita in Tenerife pentru tine si familia ta

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de inscriere la concurs de pe vacantaintenerife.ro. (click aici)

 

Atentie: Ofertele se adreseaza cuplurilor si familiilor, ca atare pot participa doar cei care sunt casatoriti de minim 3 ani.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (8)
  • deny14s la 08 Martie, 2011

    pot participa doar cei care sunt casatoriti de minim 3 ani.

  • elena_banu87 la 08 Martie, 2011

    Ca noi astia casatoriti de 10 ani suntem expirati:)

  • Crystina06 la 08 Martie, 2011

    Pai se zice ca de minim 3 ani...deci nu de maxim...Maximum poate sa fie probabil mult mai multi ani impreuna!...

  • ramonastrajan la 08 Martie, 2011

    am castigat si eu un concurs de genul 7 nopti in tenerife, bucurie mare. La acest concurs pt mai multe sanse am insris-o si pe mama.......ghici si ea castiga-se aceasi premiu. Deja aveam unele indoieli ca acel concurs e pe bune, si m-am lamurit cand am primit un formular cu conditiile, era ceva de genu sa ai un venit de 20000 euro sau dolari pe an nu mai stiu exact, sa participi la nu stiu ce prezentare, si daca descopera ca ai mintit trebuie la venit trebuie sa iti platesti sejurul. plus de asta trebuia inainte sa ajung acolo sa platesc o taxa de 150 euro :D. propun celor de la<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sa posteze toate informatiile si regulamentul pentru orice concurs. Poate intre timp s-au schimbat regulile....nu stiu dar ,..... bafta

  • mamulos53 la 08 Martie, 2011

    astfel de concursuri promoveaza cumpararea unei saptamani de vacanta pe viata in anumite ansambluri rezidentiale
    ex 5000euro o saptamana de vacanta in ansamblul rezidential(clubul)care ofera acest premiu
    pentru a beneficia insa de camera care iti apartine o saptamana pe an trebuie sa achiti 300 euro
    daca doresti sa schimbi locatia programezi acest lucru insa mai trebuie sa achiti 170-180 euro
    nu sunt incluse nici un fel de servicii sau masa

  • mirela24 la 08 Martie, 2011

    nu are nici o legatura cu ansamblurile rezidentiale.Are dreptate Ramona.Trebuie sa partici la o prezentare acolo si daca nu cumperi produse de o anumita valoare te pun pe tine sa platesti sejurul.Deci atentie maxima!

  • alina0508 la 09 Martie, 2011

    ...anul trecut.
    daca nu ma inseala memoria, chiar pe acest site. Am completat ca si acum un formular. Dupa cam 2 saptamani m-a sunat o duduie chiar din Teneriffe (am verificat dupa codul tarii) spunandu-mi ca fac o verificare a tuturor persoanelor inscrise la concurs. Cu ocazia acestei verificari mi-a pus mai multe intrebari de genul - daca sunt casatorita, daca am copii, venitul mediu etc. La expirarea perioadei de concurs m-au sunat sa ma felicite ca am castigat o excursie pt 4 persoane cu demipensiune; singurele mele costuri urmau sa fie doar cele de transport - deloc neglijabile. Pe moment m-am bucurat; chiar l-am sunat imediat si pe fratele meu invitandu-l sa vina impreuna cu sotul meu in excursie. Totusi am avut buna inspiratie sa verific pe net acest concurs si am dat peste o gramada de informatii. Pe scurt - ideea e ca intr-adevar e gratuita cazarea; de obicei te pune sa platesti masa - noi am prins atunci o oferta cu 2 mese pe zi incluse. Singura obligatie e participarea intr-una din zile la o prezentare care poate dura de la 5 ore in sus despre achizitionarea de apartamente in sistem TIMESHARING (mai multi proprietari cumpara dreptul de folosinta a unui aparatament in Teneriffe pentru o perioada de 1-2 saptamani pe an). Din ceea ce am citit se pare ca aceste sedinte sunt destul de agresive, dar daca te tii tare nu te obliga nimeni sa cumperi nimic. Partea proasta e ca nu stii unde primesti cazarea - este un complex cu mai multe corpuri de cladire cu grade diferite de confort (in general foarte proaste) si in al doilea rand costurile de transport sunt foarte mari. Am renuntat imediat la minunatul "premiu". Oricum castiga toata lumea care se incadreaza in anumite criterii (se prefera persoane casatorite, cu copii si cu un venit mediu). Sfatul meu e - deschideti bine ochii!!! La pretul pe care il dati pe transport mai puneti ceva si luati o excursie in Tenerife de la o agentie de turism respectabila si aveti garantia unui concediu reusit in conditii decente. Nu acceptati premiul pana ce nu cititi tot ce se poate despre timesharingul in Teneriffe (sunt o multime de forumuri cu detalii - gasiti pe Google).
    Sper ca va sunt de ajutor aceste informatii.

  • Agotha la 10 Martie, 2011

    Am patit acelasi lucru ca si alina0508.Mare atentie si fiti vigilenti!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro