Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Ianuarie 2009
un sejur de 4 zile in Balcik, Bulgaria 

Concurs Ianuarie 2009 - Februarie 2009

Castiga un sejur de 4 zile in Balcik, Bulgaria

  • Concursul s-a terminat pe 13 Februarie, 2009
  • Sursa: Infoturism.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un sejur de 4 zile in Balcik, Bulgaria 

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistreaza-te pe infoturism.ro. (click aici)
  2. Raspunde zilnic (de luni pana vineri) la intrebarile din domeniul turismului afisate in contul tau de utilizator pe InfoTurism.ro si acumuleaza cat mai multe puncte. (click aici
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (11)
  • puchianusevastian la 26 Ianuarie, 2009

  • pollet_a la 26 Ianuarie, 2009

    Am scris un mesaj si pe site-ul infoturism, am participat azi la concurs si am constatat ca punctajul a ramas cel din concursul precedent. Nu am primit nici un raspuns. Acesta (punctajul) ar fi trebuit sa inceapa de la 0. Asa cred.
    Multumesc
    O seara buna.

  • konkurs la 26 Ianuarie, 2009

    Daca nu se actualizeaza pana maine, ii voi contacta pe organizatori sa le semnalez problema :)

    multumim pentru atentionare!

  • konkurs la 27 Ianuarie, 2009

    Din cate vad punctajele nu par gresite. Exista 5 puncte din oficiu pe zi + cate 3 puncte pentru fiecare raspuns corect.

    Daca ieri erau cei cu 14 puncte, atunci probabil au dat cele 3 raspunsuri corecte (3x3+5 = 14).

    E ceva ce imi scapa?

  • englezu la 28 Ianuarie, 2009

    Din cate am citit, premiul este o excursie pentru o persoana. Sau cum?

  • infoTurism la 29 Ianuarie, 2009

    Premiul concursului infoTurism.ro din perioada 26.01.2009 - 13.02.2009 este pentru doua persoane.

  • puchianusevastian la 11 Februarie, 2009

    Pe 10 februarie am vrut sa particip la concurs si nu m-a lasat mi-a dat di start 5 puncte fara intrebari si atat,cred ca si alti au patit la fel.Am participat la multe concursuri dar au fost corecti,aici vad ca nu exista corectitudine,cine administreaza site ul face legea aici.Am vazut ca toti care participase pana la acea ora aveau acelasi nr de puncte ca si mine.Inseamna ca concursul este aranjat.Va multumesc ca oricum nu aveti curajul sa raspundeti la problema care v-am puso eu.

  • daniian la 11 Februarie, 2009

    am participat si eu o data la concursurile site-ului. primul concurs a fost ok, primeam punctele, am intrat la tragerea la sorti, la al doilea, probleme mari. dadeam raspunsurile corecte, nu mi se dadeau punctele, le-am atras atentia ca vreau sa mi se dea punstele. nu mi-au raspuns, i-am contactat din nou, nimic. asa am iesit din cursa pentru premiu. PENTRU CA NU MI S-AU DAT PUNCTELE!!! apoi am concurat din nou, iarasi probleme cu punctele si de atunci nu am concurat.

  • konkurs la 11 Februarie, 2009

    Le vom transmite aceste probleme organizatorilor in speranta ca vor repara orice problema tehnica exista sau ca vor interveni cu o explicatie.

  • moka la 27 Martie, 2009

    Am participat la un concurs pe site-ul infoturism dar am inteles ca este o pierdere de timp: in ultima zi a concursului in contul meu s-a afisat mesajul"concursul a luat sfarsit" pe cand altii au putut acumula puncte si in aceasta ultima zi.Asa a zburat sansa de participare la extragere. Mi s-a spus ca a fost o defectiune tehnica exact in momentul in care am intrat in cont si am vrut sa raspund la intrebari...ca sa vezi ce coincidenta!!!

  • la 27 Martie, 2009

    Bucura-te ca nu ai patit ca mine. In urma cu 3-4 ani am participat la un concurs organizat de cei de la HAT Romania (distribuitorii telefoanelor Samsung) si am primit un mesaj de la ei ca am castigat un telefon si sa le trimit o copie de buletin, garantia si factura fiscala (pe care era si semnatura mea)Dupa cateva zile am primit un mesaj ca a fost o eroare si ca nu am castigat acel telefon. Am fost destul de insistent in recuperarea documentelor, dar nu le-am mai primit inapoi (mi-a fost frica sa nu ajunga pe mana cuiva si sa ma trezesc cu ceva "cadouri") Oricum au pierdut mai mult decat daca mi-ar fi dat acel telefon (am foarte multi prieteni care imi cer parerea inainte de a cumpara un telefon si bineinteles nu recomand niciodata telefoanele marca Samsung cumparate din tara si nici eu nu o sa mai cumpar marca respectiva niciodata)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro