Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Iulie 2009
un sapun natural , un lac de unghii<br />

Concurs Iulie 2009 - August 2009

Castiga un sapun natural si un lac de unghii

Ce castigi?

un sapun natural , un lac de unghii

Ce trebuie sa faci?
  1. Viziteaza site-ul aromo.ro si observa cu care arome te identifici ( click aici )
  2. Intra in contul tau de pe parinti.forumotion.net.Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  3. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a site-ului in care sa spui cu ce aroma te identifici ( click aici )
important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (13)
  • betivul la 31 Iulie, 2009

    Domnilor de la Konkurs.ro,e posibil asa ceva ??? UN SAPUN e premiul???? Un sapun care costa 4,91 lei ???
    E clar ca-i publicitate aici ! Valoarea stupida a premiului te obliga sa vezi cine se injoseste in halul ala ca sa organizeze un asemenea concurs.Si uite asa are bloggerita vizitatori.Si are si ''sponsor'' pentru ''premiu'' Oare despre ce vorbim noi aici ?Puah !!!

  • allexxa la 31 Iulie, 2009

    Vrei sa spui cine se injoseste...sa participe la acest "concurs", ca cine-l orgnizeaza incearca si el/ea...are tot dreptul sa testeze piata de naivi care ar misca un deget ptr un asemenea premiu. Exista o limita in toate, iar chestia asta cu sapunul...e ilustratia felului in care poti afla cat de mult se poate "cobori" cineva ...Parerea mea...

  • matekonk la 31 Iulie, 2009

    Nu inteleg de ce sunteti suparati :)

    Parinti.forumotion.net organizeaza un concurs si acorda niste premii. Daca nu vreti sa participati, e ok, dar nu inteleg de ce trebuie sa-i atacati in acest mod: "valoare stupida", "cine se injoseste", etc.

    Pentru unii, acele premii pot fi interesante, pentru altii poate concursul e interesant. Pentru organiztatori, poate premiile sunt tot ce isi pot permite momentan.

    Si va repet a mia oara: toate concursurile (fara exceptie!) sunt facute pentru reclama, pentru a creste vanzarile, pentru a aduna adrese de email la newsletter. TOATE!

    "E clar ca-i publicitate aici" - sunt de acord. Un concurs este organizat pentru publicitate. Nimeni nu da premii de dragul de a face niste oameni fericiti. Nici firmele mici, dar nici corporatiile internationale :)

    Chiar si in cazul concursurilor organizate de UE - ele promoveaza un concept, o ideologie, etc (toleranta, comunicare interculturala, etc). Concursurile nu sunt gandite PENTRU a da premii.

    Ganditi-va la un concurs ca la un canal de comunicare :)

  • betivul la 01 August, 2009

    In primul rand ca NU sunt suparat,din contra ma tavalesc pe jos de ras ! Adica ma amuza ''valoarea' STUPIDA a acestui ''premiu''!
    ''Concursurile nu sunt gandite PENTRU a da premii'' ziceti dumneavoastra,dar prntru ce ? Sa-si faca publicitate de 2 lei?? Pai,in logica asta,toti cei care consulta KONKURS.RO vor sa faca cuiva publicitate,nu vor sa castige premii,da de unde,ei vor promoveze produsele cuiva...Intr-adevar,daca vrei publicitate,organizezi un CONCURS sau ti-o platesti,dar nu te adresezi doar unui grup restrans de oameni !Am ras cu lacrimi cand am citit cuvantul ''SPONSOR'' cu referire la firma care ofera acest sapun!Nu va dati seama ca sunteti ridicol(a) ???

  • betivul la 01 August, 2009

    Am gresit cand ti-am raspuns tie,mii de scuze ! Tot ce am scris mai sus se adreseaza lui MATEKONK !!!
    Am un amic care are o rulota si din care vinde LANGOSI ! Daca il intreaba cineva cu ce se ocupa ii raspunde ca-i privatizat si are un FAST FOOD ...
    Asa si cu ''concursul'' asta cu sapunul.

  • pensionar la 01 August, 2009

    Sa credeti voi ca se castiga asa simplu sapunul trebuie sa te inscri cu toate datele apoi sa postezi zilnic cel putin 10 mesaje altfel te sterge,succes la sapun.

  • babydolce20 la 01 August, 2009

    sapunul terbue sa dea aroma de prospetime ceva freshh..si pana mea atat cat esty curat e bn succes

  • andree la 06 August, 2009

    scumpilor,eu sunt administratorul forumului pe care este acest concurs...pentru cine nu cunoaste,pretul unui sapun natural este de la 10 ron pe 100 de grame,iar pe langa acel sapun se ofera cadou si un lac de unghii care are cam aceeasi valoare cu sapunul
    pentru o mama cu 3 copii de exemplu,cumpararea unui sapun care valoreaza 10 ron este un rasfat,deoarece viata in tata asta e deosebit de scumpa
    daca dumneata iti permiti,atunci e problema ta,cred totusi ca nu trebuie sa-ti dai cu presupusul in necunostinta de cauza
    intr-adevar,participarea la concursurile de pe forumul nostru implica postarea de minim 10 mesaje zilnic,tocmai pentru a ne feri de anumiti''vanatori de premii''care chiar daca premiul este mic tot de inscriu

  • betivul la 07 August, 2009

    Stimata doamna,minciuna dumneavoastra cu 10 RON este la un clik distanta : cum intri pe siteul ''sponsorului'' dai de sapun natural la pretul de 4,91 lei,adica UN EURO !!! Halal sponsor ! Stimata domnisoara va rog sa ma credeti ca acum imi dau seama cam cum ganditi dumneavoastra si nu ma mai mira valoarea premiului...Pai daca cumpararea unui sapun in valoare de 10 RON e un rasfat pentru dumneavcoastra,sa stiti ca pentru cititorii KONKURS.RO nu este !Oamenii carora va adresati au calculatoare acasa,abonamente la net,telefoane mobile,etc,deci 5 lei e VAX !!! Aaaaaaaa va adresati si celor care nu au calculatoare acasa si merg la INTERNET-CAFE !! Pai unde-i logica??? O ora costa 1,5 lei,deci 10 sedinte costa 15 lei,asa ca nu vad pe nimeni asa CRETIN incat sa cheltuiasca minim 15 lei (nu mai zic de biletele de transport in comun si de timpul pierdut)ca sa castige UN SAPUN !!! Fereasca-ma Dumnezeu !!!

  • matekonk la 07 August, 2009

    Omule, de unde si de ce atata inversunare?

    Daca ar fi cum zici tu si "bloggerita" (care are de fapt forum) o face pentru trafic, dar premiul este prea mic.. atunci... cine te obliga sa dai click sa te duci pe pagina ei? Traficul pe care il castiga este cel generat de oamenii care stiu deja ce e de castigat si se duc totusi in pagina ei.

    In al doilea rand, daca accesezi pagina de concurs vei vedea ca sunt deja oameni care participa si care, in consecinta, nu-ti impartasesc parerea.

    In al treilea rand pe pagina sponsorului sunt si sapunuri de peste 10 lei, care intra in concurs: <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    In al patrulea rand, multi participa la concursuri indiferent de premiu. Valoarea lui nu este singurul criteriu de luat in calcul.

    In continuare, tin sa mentionez ca rationamentul tau legat de posibilitatile financiare ale unora este foarte superficial si, deci, irelevant. Sunt multe alte cazuri posibile pe care ai ales sa le ignori.

    Mai mult, faptul ca tu ii numesti pe cei care participa "cretini" este o jignire directa si nepotrivita la adresa tuturor membrilor Konkurs care participa.

    Ca sa inchei, cand e vorba de un concurs cu premii mari, toti avem pretentia sa fim ascultati, sa ni se raspunda la intrebari, desi am cumparat doar un suc de 3 lei. Cum ar fi sa zica si organizatorul respectiv: "crezi ca eu sunt cretin sa iti raspund tie care imi dai valoarea stupida de 3 lei si vrei sa castigi masina?"

    Nu ma intelege gresit, este dreptul tau sa-ti exprimi supararea ca acest concurs nu are ca premiu un laptop sau un apartament, dar de la asta pana la a incepe o tirada violenta impotriva unui organizator care da niste premii e cale lunga.

  • lali200380 la 07 August, 2009

    sunt foarte multumita ca am castigat. vreau sa le multumesc sporelor si sa va spun ca mai bine castig ceva cat de mic decat sa mi se spuna ca am castigat si de fapt sa fie o teapa. sunt oameni foarte sinceri si o sa raman alaturi de ei

  • carmita la 07 August, 2009

    felicitari lali-conteaza ca ai castigat.

  • andree la 25 August, 2009

    scumpul meu MATEKONK,te invit pe forumul meu
    merci ptr sustinere

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro