Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Iulie 2017
1 x curs de initiere in scuba-diving in bazin
si Marea Neagra + 500 lei, 20 x Pachet doze Red Bull, 1 x voucher in valoare de 1500 lei pentru echipament foto valabil in magazinele F64 + sesiune de initiere in fotografie cu un fotograf profesionist, 1 x  salt cu parasuta in tandem, 1 x 2 locuri in tabara de alpinism + 500 lei

Concurs Red Bull Romania Iulie 2017 - August 2017

Castiga un salt cu parasuta in tandem, un curs de initiere in scubadiving sau alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 20 August, 2017
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x curs de initiere in scuba-diving in bazin si Marea Neagra + 500 lei, 20 x Pachet doze Red Bull, 1 x voucher in valoare de 1500 lei pentru echipament foto valabil in magazinele F64 + sesiune de initiere in fotografie cu un fotograf profesionist, 1 x salt cu parasuta in tandem, 1 x 2 locuri in tabara de alpinism + 500 lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra pe varaasta.redbull.com si alege una dintre editiile Red Bull + conecteaza-te cu contul tau de Facebook si distribuie textului promisiunii propuse + completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact.
  2. Achizitioneaza cel putin un produs Red Bull Editions si inscrie pe varaasta.redbull.com datele tale de contact + numarul si data bonului fiscal, magazinul de unde ai facut achizitia si suma.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro