Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Iulie 2010
in fiecare saptamana: o vacanta la Gastein alaturi de cei dragi + 1000 euro bani de drum, 3 camere foro Canon; in fiecare zi: 1 premiu pe ora si 12 premii de loialitate - saci de dormit, rucsaci, termosuri, corturi;

Concurs Iulie 2010 - Septembrie 2010

Castiga un premiu pe ora si saptamanal o vacanta pentru toata familia in Austria

  • Concursul s-a terminat pe 26 Septembrie, 2010
  • Sursa: Milli.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

in fiecare saptamana: o vacanta la Gastein alaturi de cei dragi + 1000 euro bani de drum, 3 camere foro Canon; in fiecare zi: 1 premiu pe ora si 12 premii de loialitate - saci de dormit, rucsaci, termosuri, corturi;

Ce trebuie sa faci?
  1. Cumpara cel putin un produs Milli participant la promotie.
  2. Trimite codul unic de pe ambalaj pin SMS la numarul 1899 sau inscrie-l pe www.milli.ro.
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (29)
  • MYADYA la 27 Iulie, 2010

    SUPER FAIN CONCURSUL!

  • Naked la 27 Iulie, 2010

    Am cautat in Carrefour si Kaufland si nu am gasit produsele participante la promotie.

  • HellenaMaria la 27 Iulie, 2010

    in carrefour ghencea sunt produsele de sapt trecuta

  • Marutza la 30 Iulie, 2010

    De o saptamana nu mai sant trecuti alti noi castigatori pe site...mi-e greu sa cred ca, in conditiile in care sant castigatori la fiecare ora, exista deja o saptamana in care nu a fost validat niciun castigator !!!
    CIUDAT !!!

  • Marutza la 30 Iulie, 2010

    Dupa ce am cerut explicatii telefonic au afisat fiecare castigator de trei ori...adica daca castigi termos vei castiga de trei sau 6 ori dar numai termos...
    SI MAI CIUDAT !!!

  • Marutza la 31 Iulie, 2010

    consumam in mod regulat aceste produse dar, din pacate, increderea mea in aceasta marca a disparut total ...ma voi orienta spre alta marca!

  • Ramona13 la 31 Iulie, 2010

    Marutza, nu inteleg care este problema ta. Cand nu erau afisati castigatorii nu era bine, acum ca au aparut iar nu e bine....Spui ca unele persoane apar de doua ori. Da. Au castigat doua premii. Sau mai multe. Ce e gresit in faptul ca premiile lor sunt identice? (Re)citeste regulamentul si aprofundeaza mecanismul acordarii premiilor. Atunci nu ai cum sa nu intelegi ca premiile se acorda pe baza unui algoritm condus de calculator si nu are nimic in comun cu interventia umana. Calculatorul alege castigatorul, tot el tipul de premiu. In plus, este normal ca premiile care sunt mai numeroase sa se repete mai des decat cele care sunt in numar mai mic. Mai mult decat atat, nu uita ca participarea este anonima (numai pe site o poti personaliza, dar si acest lucru se face numai si numai voluntar), asadar premiile se ofera unor numere de telefon, nu unor persoane, abia cand se pone in miscare procesul de validare intervenind si datele personale. Faptul ca nu ai castigat un premiu nu ar trebui sa te frustreze intr-atat incat sa renunti la produsele pe care spui ca le preferai. Premiile tin doar de noroc, s-a intamplat ca de data asta tu sa nu ai acest noroc. Nimic grav. Poate data viitoare va veni randul tau. Sau poate vei castiga la o campanie care promveaza produse pe care nu le consumi curent, le-ai luat intamplator si...norocul iti surade din senin. Parerea mea e ca nu trebuie sa te superi atat de tare doar pentru ca nu te-ai ales cu un ternms sau un rucsac. Desigur ca e placut sa te stii norocos, dar cel care nu castiga nu este in niciun caz un ghinionist, este doar un nenorocos temporar.

    Multa bafta iti doresc.

  • Marutza la 02 August, 2010

    ...treaba mea e ca IN REGULAMENT este specificat ca NU SE ACORDA MAI MULT DE UN PREMIU DE ACELASI FEL UNEI PERSOANE !!!
    Ramona, ce-ar fi sa te informezi si apoi sa comentezi?

  • cyucy la 03 August, 2010

    pt.castigatori:imi spuneti va rog,te anunta la telefon ca ai castigat?multumesc!

  • pollet_a la 03 August, 2010

    De la Billa am cumparat lapte Milli, cu cod promotional.

  • yuj032002 la 04 August, 2010

    codurile de pe cutiile cu lapte sunt aproape sterse-abia se zaresc cateva litere. intentionat?

  • Marutza la 08 August, 2010

    Nu pirdeti nimic, in 20 de zile sunt 170-180 de castigatori in loc de 480 premii zilnice iar pentru premiile saptamanale din 12 (3 saptamani x 4 premii) e trecut numai un castigator al unei excursii!
    Sa fiti sanatosi sa cumparati lapte Milli ca premiile nu-s :))

  • ionutmexican la 17 August, 2010

    salut sunt foarte multumit de calitatea laptelui milli il folosim intreaga familie

  • Pau la 20 August, 2010

    a primit cineva sms cum ca ar fi potential castigator si pt validare sa sune in 24 de ore la info line?

  • Ramona13 la 20 August, 2010

    Un participant nu poate castiga de doua ori doar unul dintre premiile saptamanale (aparat foto si excursie), dar poate castiga de mai multe ori (daca are noroc) la extragerile pentru oricare dintre celelalte premii.

  • Pau la 20 August, 2010

    hihi ..i'm lucky :D am castigat :))

  • Ramona13 la 20 August, 2010

    @Pau : Felicitari

    P.S. : comentariul meu anterior era ptr @marutza (si nu @anutza asa cum eronat am scris:))

  • Pau la 21 August, 2010

    mc Ramona13

  • jokerr la 24 August, 2010

    Nu consum frecvent Milli, dar recunosc ca am cumparat pentru concurs. Am trimis codul si primesc mesaje ca este gresit. Ma uit mai bine sa vad daca cumva "G" nu e "6" sau invers, incerc din nou si primesc mesaj ca m-am inscris in campanie si sa sun la 021/528. Am sunat la numarul asta dar imi vine ton de ocupat, aveti idee de ce? o fi numarul gresit?

  • riciu78 la 03 Septembrie, 2010

    as dori si eu o lista cu castigatori de pana acum,pe ficare saptamana daca se poate, sa mi-o trimite-ti pe mail. Va multumesc.

  • riciu78 la 03 Septembrie, 2010

    tocmai am verificat lista de castigatori si lipsesc 3 aparate foto si o excursie deoarece au trecut 6 saptamani,si este vineri din a 7 saptamana,deci trebuia sa ii cunoastem deja pe fericiti castigatori,nu crede-tii?

  • costica la 06 Septembrie, 2010

    din pacate eu consum frecvent milli ,am trimis si coduri mi s-a trimis un sms. pe telefonul mobil ca as fi potential castigator si sa sun la un numar de telefon pentru confirmare ,cred.am sunat de patru ori si am asteptat la telefon cate 5 minutwe fara sa fiu preluat de vre-un operator .oare sa nu fi auzit telefonul ? sau concursul este o mare tiapa ca cele mai multe concursuri din Romania?

  • Ramona13 la 06 Septembrie, 2010

    Insista. Nu retin exact ce scrie in regulament, dar in principiu la premii de acest gen exista un interval in care poti revendica premiul , daca depasesti intervalul pierzi premiul. Cand iti vor raspunde, fa-le scandal ca ai stat minute in sir pe fir pe banii tai....Au clar o problema de logistica.
    Niciodata concursurile organizate de companii importante nu sunt teapa. Nu face confuzie intre un concurs de doi lei organizat de un site de doi lei cu o campanie de acest gen. Sau ai tu vreun exemplu de dat? Daca da, spune-ne care, sustine-ti afirmatiile. Sa arunci cu vorbe de genul " majoritatea sunt tepe", etc,. e usor, daca ai dovezi, spune-le, sa putem fi si noi, ceilalti, avertizati, daca nu ...

  • teomaria la 09 Septembrie, 2010

    - daca nu suni in 24 de ore, dupa care sa trimiti si datele aferente prin mail, pierzi premiul
    - am castigat si eu pe 6 sept un rucsac si au raspuns imediat la telefon, ieri le-am trimis copiile de buletin si dupa codul de pe cutie si azi m-am vazut pe loista

  • teomaria la 20 Septembrie, 2010

    Am primit rucsacul - e foarte frumos tip troller, cu emblema MILLI

  • dinca_ioana_doina la 25 Septembrie, 2010

    buna ziua ma numesc dinca ioana si sunt din ploiesti...in luna februarie am activat la dumneavoastra ca promoter in supermarchetul carrefour din ploiesti prin firma crisarina...au trecut de atunci si pana in prezent 7 luni si nu am primit banii...va rog frumos sa ma ajutati sa aflu unde s-au dus banii mei...va multumesc!

  • fcdcc2010 la 25 Septembrie, 2010

    s-au dus acasa la baietii destepti!:P...aici nu-i loc de reclamat, e doar loc de castigat!;)

  • pisicica la 11 Martie, 2011

    Fratilor dc nu scriti si voi codurile poate cu cerneala invizibila sau sa va imprumut piciorul poate invatati si voi sa scriti un cod sau nu prea ati trecut pe la scoala, se vede , aveam mai multa incredere in voi dar m-ati dezamagit pacat rusine .............

  • fcdcc2010 la 11 Martie, 2011

    care-s fratii tai de te-au tradat chiar acum in momentele astea grele?:P
    rusine sa-ti fie si tie ca nu stii ca 'scriti' nu exista in limba romana;)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro