Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Septembrie 2009
<p>
	Un parfum Coco Chanel Mademoiselle sau un parfum Hugo Boss</p>

Concurs Septembrie 2009

Castiga un parfum Coco Chanel Mademoiselle sau un parfum Hugo Boss!

  • Concursul s-a terminat pe 25 Septembrie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

Un parfum Coco Chanel Mademoiselle sau un parfum Hugo Boss

Ce trebuie sa faci?

Comenteaza articolul preferat de pe blogul ExpoShop. (click aici)

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (11)
  • allexxa la 20 Septembrie, 2009

    De unde se deduce ca este vorba despre tragere la sorti si nu jurizare? Exista vreun regulament?

  • nice_girl_ella la 25 Septembrie, 2009

    da..e tragere la sorti..asa scrie in regulament...Concursul Comenteaza articolul preferat de pe blogul ExpoShop si castiga un parfum Coco Chanel Mademoiselle sau un parfum Hugo Boss! se desfasoara periodic, la interval de maxim 3 saptamani, iar urmatorul premiu se va acorda in data de 25 Septembrie 2009. Ca si modalitate de acordare a premiului: tragerea la sorti.

  • nice_girl_ella la 26 Septembrie, 2009

    Castigatorul concursului din 25 septembrie este Natalya, a comentat articolul „Concursul Start cu ExpoShop vi se pare incitant?” si a castigat parfumul Coco Chanel Mademoiselle

  • Kity la 26 Septembrie, 2009

    Am o suspiciune in legatura cu acest concurs : premiile sunt castigate exclusiv de persoane care nu si-au lasat numele complet si niciodata nu se face public acest amanunt, asa cum ar fi normal. Nu este exclus sa fie vorba despre castigatori fictivi (mesajul castigator fiind postat chiar de ei) si de fapt premiul sa nu existe cu adevarat, ei alegandu-se cu ceea ce vor. fara sa ofere nimic in schimb. Daca ii deranjeaza aceasta presupunere, sa posteze nu numai nick-ul sub care a participat castigatorul, ci si alte detalii despre acesta, cum ar fi numele complet,localitatea, etc. Dar, repet, parerea mea este ca vorbim despre premii respectiv castigatori fictive.

  • corrrrrrrrrrrrrrrrrnelb la 26 Septembrie, 2009

    @Kity: Desi am promis ca nu o sa mai intru in polemica cu nimeni, nu ma pot abtine..

    Ne spui si noua numele tau real? Am intrat pe pagina ta si am vazut ca primul comentariu l-ai facut pe data de 23... Coincidenta? Eu nu prea cred in asa ceva. M-am uitat peste comentariile tale si seamana izbitor cu comentariile postate de o alta pers. Ii las pe ceilalti sa mediteze putin..
    Indiferent de raspunsul tau...

  • Kity la 26 Septembrie, 2009

    Numele meu real este Catalina si mi se spune Kity. Te ajuta la ceva asta? Rezolva asta suspiciunea mea? Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Nu este anormal sa participi la concurs cu un nickname, dar castigatorului unui premiu atat de important ar trebui in opinia mea sa ii fie publicat si numele tocmai pentru a nu lasa loc unor dubii. Nu inteleg ce ti se pare incorect sau absurd in asta? (Uf...nick-ul tau este atat de lung :))))

  • Kity la 26 Septembrie, 2009

    Am comentat prima data pe 23...si ce e cu asta?...Credeam ca pe acest site noii veniti sunt bineveniti, nu luati in deradere de ceilalti participanti la forum. Eu am spus ceea ce cred, nu cred ca am jignit pe cineva; daca ai o alta parere, ti-o respect si nici nu-mi trece prin minte sa te jignesc. Cearta imi displace, tu se pare ca esti un adept al ei, dar cu mine nu ti-ai gasit clientul potrivit...Esti chiar culmea...
    Mult succes la castiguri.

  • corrrrrrrrrrrrrrrrrnelb la 26 Septembrie, 2009

    Incantat de cunostinta
    Sunt de acord cu suspiciunea ta, dar mi s-a parut ciudat ca desi ai comentat pt. prima data pe 23, ai cunoscut numele real al unor pers. de aici (poate ai avut contul de mai mult timp) Imi cer scuze daca am gresit ;)... Si eu sunt nou pe site...cu nick-ul asta :D
    Bafta si tie la concursuri si nu numai

  • Kity la 26 Septembrie, 2009

    Multumesc foarte mult. Nu, nu am avut cont. Desi urmaresc discutiile de multa vreme, la fel ca multi altii nu mi s-a parut important sa ma bag si eu in seama comentand. O sa razi, dar mi-am facut cont special ca sa ii raspund cuiva care credea ca principele Radu a fost nedreptatit pentru ca nu era inclus intr-un joc legat de alegeri :))) Stiu ca e un pic ridicol, dar nu m-am putut abtine sa ii explic in doua vorbe ca principele s-a retras din cursa, de aceea nu apare in joc :))))Stiu ca razi, dar atunci m-am gandit ca nu e bine sa ii las bietului om iluzia unui complot :))).

  • andradeedee la 28 Septembrie, 2009

    s-a afisat castigatorul acestui premiu? s-a incehiat de cateva zile editia aceasta de concurs, dar pe site am vauzt afisat doar fostul castigator. Stie cineva castigatorul de acum?

  • Kity la 28 Septembrie, 2009

    Castigatorul concursului din 25 septembrie este Natalya, a comentat articolul „Concursul Start cu ExpoShop vi se pare incitant?” si a castigat parfumul Coco Chanel Mademoiselle

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro