Acest concurs a fost publicat pe data de 21 Septembrie 2010
un notebook + o camera video + o vizita de studiu de 3 zile la Bruxelles

Castiga un notebook + o camera video + o vizita de studiu de 3 zile la Bruxelles

Ce castigi?

un notebook + o camera video + o vizita de studiu de 3 zile la Bruxelles

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeaza formularul de concurs de pe jurnalistul-actorsocial.eu pana pe 1 octombrie. acceptati pentru etapa II, in urma evaluarii conditiilor de inscriere.
  2. Daca ai fost acceptat in etapa a II-a a concursului, pregateste un material jurnalistic pentru sectiunea aleasa, diferit fata de materialele deja depuse in etapa I si care justifica implicarea ta prezentand continuarea, rezolvarea unui caz din portofoliul etapei I sau un caz nou si rezolvarea acestuia. Trimite materialul rin Prioripost la adresa: OP 15, CP 8, Bucuresti sau la sediul Organizatorului din Bucuresti, Calea Victoriei nr 68-70, Sc B, Et 7, cu specificatia "pentru Concursul Jurnalistul – Actor social" pana pe 15 noiembrie.

 

Atentie: Concursul este deschis participarii jurnalistilor de cetatenie romana, din orice judet al tarii, cu activitate in domeniul social. Fiecare participant trebuie sa detina un portofoliu de materiale pe domeniul social (minim 5) deja publicate/difuzate pana la data demararii concursului pentru sectiunea la care se inscrie.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro