Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Aprilie 2010
un telefon mobil LG KC910 Titanium, un iPod Shuffle, un iPod Nano 8Gb, un Nokia 5310 XpressMusic, un PlayStation Portable + Joc Fifa 2009, o consola Wii + 5 jocuri Sport , un MP3 Player iPod touch 32GB, un Nokia E75, un PDA-HTC-P4550, un Sistem-Home-Cinema-Sony, un Notebook Toshiba Satellite A300

Concurs August 2009

Castiga un notebook Toshiba, un sistem Home-Cinema Sony, o consola Wii, telefoane si iPod-uri [Reactualizat]

  • Concursul s-a terminat
  • Sursa: Politiq.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

un telefon mobil LG KC910 Titanium, un iPod Shuffle, un iPod Nano 8Gb, un Nokia 5310 XpressMusic, un PlayStation Portable + Joc Fifa 2009, o consola Wii + 5 jocuri Sport , un MP3 Player iPod touch 32GB, un Nokia E75, un PDA-HTC-P4550, un Sistem-Home-Cinema-Sony, un Notebook Toshiba Satellite A300

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistreaza-te pe site-ul politiq.ro. (click aici)
  2. Raspunde la intrebarile de pe site-ul politiq.ro. (click aici)

 

Fiecare runda are un set de 20 de intrebari cu 3 grade de dificultate. Trebuie sa citesti intrebarea si sa bifezi raspunsul corect. Dar, fii atent, pentru ca esti cronometrat! Deci, conteaza raspunsul corect, dar si timpul acordat unei intrebari. Daca te gandesti prea mult, s-ar putea sa-ti expire timpul.

Mai departe... acumulezi voturi in functie de corectitudinea raspunsurilor, iar acest capital politic se va transforma in premii saptamanale si lunare. Ca bonus, vei putea avansa in ierarhia politica, acumuland pe parcursul jocului functii publice. Obiectivul tau final este sa ajungi Presedintele PolitIQ.

Asadar, elaboreaza-ti o strategie de joc, testeaza-ti cunostintele si demonstreaza ca poti deveni Presedintele PolitIQ.

 

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

 

update: organizatorii ne-au informat ca acest concurs s-a incheiat si ca va incepe o noua runda in curand.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa!
Comentarii si intrebari (16)
  • godo_mihaela la 06 Octombrie, 2009

    dar totusi ceva se intampla: de vreo 10 minute joc, insa fiecare joc are 2 minute, dupa care imi spune ca jocul s-a terminat. de ce nu mai sunt 20 de intrebari? dupa cele 2 intrebari, parca se blocheaza site-ul. poate ma lamuriti.

  • godo_mihaela la 06 Octombrie, 2009

    pardon, am vrut sa spun 2 intrebari, nu 2 minute.

  • gabryell la 27 Decembrie, 2009

    Am ajuns pe 12 in ierarhia lor. Am propus intrebari ( vreo zece ) dar nu am primit absolut nici un raspuns de la organizatori, cu toate ca promiteau sa o faca dupa multumirile de rigoare.
    Teoretic se puteau face un numar limitat de puncte, de pe un numar limitat de jocuri pe zi . Insa vreo trei din Husi au facut un numar inzecit de puncte pe zi ajungand nr. 1 in top dupa o reteta simpla : se conectau simultan cate doi, apasau in acelasi timp butonul start joc, raspunzand cu aceeasi varianta de raspuns la toate cele douazeci de intrebari, intrand astfel intr-un baraj interminabil cata vreme raspundeau identic ! Mai mult, daca se conectau de pe calculatoare diferite, ( ID diferite, un internet cafe de exemplu ) nici nu puteau fi acuzati de fraudarea regulamentului concursului ! Le-am trimis din nou mail pe sectiunea " contact " dar din nou nu am primit absolut nici un raspuns , asa ca scarbit de timpul pirdut pe acest site, si de nesimtirea si neseriozitatea organizatorilor, am renuntat sa mai particip . Nu vreau sa spun ca pana am ajuns in pozitia in care am ajuns - locul 12 din vreo 400 de participanti am pierdut aproximativ cate 2,5 ore pe zi, cam atat dura sa participi la 30 de jocuri a cate 20 de intrebari fiecare ! Si asta la ore mici, cate odata nu ma puteam conecta la ore decente caci primeam mesajul " Jocul sa terminat. Serverul este pre incarcat. Te rugam sa revii mai tarziu ! " Asa am pierdut chiar si cateva zile. Atunci le trimisesem din nou mesaj dar tot fara raspuns. Rusine lor, halal seriozitate !

  • resha_ky la 07 Ianuarie, 2010

    Chiar credeam ca se poate castiga pe merit la acest concurs,insa am patit la fel ca gabryell..Ajunsa aproape de castigarea unui premiu,dintr-o data serverul este foarte ocupat si la 8 dimineata....Ganditi-va...Am pierdut si eu din timp pentru nimic.

  • marigeta la 16 Ianuarie, 2010

    Pentru ce va jucati?Eu m-am jucat in 2009 cand inca mai erau premii,si normal,nu am castigat nimic,dar voi acum pentru ce va ma jucati?Cascati bine ochii si uitati-va la premii,toate au fost date,stoc 0.

  • ely_en la 20 Ianuarie, 2010

    Oare nu vor mai aduce premii?

  • resha_ky la 21 Ianuarie, 2010

    Am vazut,insa credeam ca daca se mai desfasoara acest concurs penibil,chiar vor pune umarul si vor face ceva.Insa nu degeaba e un joc politic, si ei mint la fel ca politicienii.Asta e Romanaia!

  • ely_en la 22 Ianuarie, 2010

    s-a mai pus un premiu...

  • ely_en la 23 Ianuarie, 2010

    a castigat cineva la concursul acesta?

  • beef72 la 02 Aprilie, 2010

    Ceva este in neregula intrucit ai destule de voturi si nu poti sa transformi in premii.Asta e! Traim in Romania tara tuturori posibilitatilor!Nu e cinstit!

  • Xender110 la 16 Mai, 2010

    totusi a castigat cineva un premiu ceva, acum vad ca mege destul de bine jocul

  • soso_lcn la 28 Ianuarie, 2011

    bag codul la sfarsit si zice ca e gresit~am incercat de vreo 6 ori si codul nu e gresit

  • pollet_a la 07 Mai, 2011

    Cand ia sfarsit acest concurs? Eu nu cred ca mai este activ.

  • _Cristi_ la 13 Decembrie, 2011

    Mai,daca is atatea probleme raportate de voi,de ce naiba mai e concursul asta pe site?

    Butonul asta "raporteaza",de pe pagina asta nu face nimic?

  • corneliu26untesu la 21 Martie, 2012

    vreau si eu un cadou de aici ... telefon sau leptop sau orice altceva... imi oferiti cadou????? de ziua mea de nastere 28 martie 1983? 2012????

  • corneliu26untesu la 21 Martie, 2012

    vreau si eu un cadou de aici ... telefon sau leptop sau orice altceva... imi oferiti cadou????? de ziua mea de nastere 28 martie 1983? 2012????

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro