Acest concurs a fost publicat pe data de 23 Iunie 2020
1 x notebook Asus Zenbook Duo UX481, 20 x Asus Zenkit ce contine: agenda + pix + cana + stick memorie 32GB + mouse ASUS + port USB

Castiga un notebook Asus Zenbook Duo sau un Asus Zenkit

 • Concursul s-a terminat pe 29 Iunie, 2020
 • Sursa: Zensetup.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x notebook Asus Zenbook Duo UX481, 20 x Asus Zenkit ce contine: agenda + pix + cana + stick memorie 32GB + mouse ASUS + port USB

Ce trebuie sa faci?
 1. Realizeaza un cadru creativ pe biroul sau spatiul de lucru cu laptopul propriu ASUS/TUF/ROG si cateva obiecte care iti creeaza cadrul perfect pentru munca, studiu sau recreere si fa o fotografie acestui cadru creativ, care sa fie clara si care sa cuprinda tot #ZENsetup-ul tau.
 2. Incarca aceasta fotografie creativa intr-un Story pe Instagram sau o postare publica pe Facebook (pe contul tau personal) si adauga hashtag-ul #ZENsetup iar in momentul postarii, da tag paginii ASUS Romania Instagram  sau Facebook Asus Romania.
 3. Fa o captura de ecran clara si completa story-ului / postului in care sa se vada numele tau de utilizator de pe platformele personale de Instagram sau Facebook si incarc-o in formularul de concurs de pe zensetup.ro impreuna cu datele tale de contact.
   

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

 • la 23 Iunie, 2020

  doar atata,,,putin, prea putin, daca cerau mai multe imi schimbam laptopul si ma intram si eu, da pt asa putine cerinte nu ma bag.............. :)))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro