Acest concurs a fost publicat pe data de 13 Septembrie 2010
un netbook Acer Aspire One, o camera video Kodak Zi6, un iPod Shuffle 2 GB, 4 x 1 pachet gazduire blog + 1 domeniu .com/.net/.info valabile un an

Concurs Septembrie 2010 - Octombrie 2010

Castiga un netbook Acer, o camera video Kodak sau un iPod Shuffle

  • Concursul s-a terminat pe 11 Octombrie, 2010
  • Sursa: Tlh.ro
  • Tip concurs: jurizare, tragere la sorti
Ce castigi?

un netbook Acer Aspire One, o camera video Kodak Zi6, un iPod Shuffle 2 GB, 4 x 1 pachet gazduire blog + 1 domeniu .com/.net/.info valabile un an

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un post de cel putin 300 de cuvinte pe blogul propriu in care sa povestesti cea mai interesanta intamplare prin care ai trecut legata de gazduirea web + adauga un link catre http://www.tlh.ro pe una din expresiile: "gazduire web" sau "gazduire" + mentioneaza la finalul postului de pe blog fraza: "Prin acest post particip la concursul Aventuri la gazduit. Detalii pe blogul Top Level Hosting", cu link pe blogul Top Level Hosting catre http://www.tlh.ro/blog.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe tlh.ro cu datele tale + link catre postul tau.

Bonus – premii pentru twitteristi:

  1. Intra in contul tau pe Twitter.
  2. Da follow contului @toplevelhosting si posteaza pe Twitter mesajul urmator: "RT @toplevelhosting Esti blogger? Castiga un netbook, o camera video HD sau un iPod Shuffle in concursul #aventurilagazduit www.tlh.ro/blog"
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro