Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Decembrie 2008
un mp4 player de 1 GB

Concurs Decembrie 2008

Castiga un mp4 player

  • Concursul s-a terminat pe 18 Decembrie, 2008
  • Sursa: Metropotam.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un mp4 player de 1 GB

Ce trebuie sa faci?
Scrie o poveste haioasa cu mos Craciun, preferabil din experienta proprie, in pagina concursului pe Metropotam.ro (click aici)
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • anelia3000 la 17 Decembrie, 2008

    ...era foarte frumoasa seara de ajun.Tin minte ca nu dormeam deloc in acea noapte, stateam la panda sa-l vad pe mos cand intra in camera langa pom si-mi lasa darurile.Ma duceam tipltil-tipltil din cand in cand la pragul usii sa vad daca a venit dupa care saream iar in pat si iar si iar.. bineinteles ca intr-un final adormeam si nu-l primdeam :))(eram micuta..pana la vreo 10 ani faceam asta)tot timpul i-mi ziceam:"las ca la anul nu mai adorm sigur si atunci am sa-l prind sa vedem ce mai face cam ma va vedea langa el.) ce sa zic era tare fumos ...sau cand ii scriam srisoare si mai ca la preot ma spovedeam acolo tot ce facusem ii ziceam cu promisiuni ca nu le voi mai face.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro