Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Aprilie 2008
Laptop Fujitsu Siemens Esprimo V5515, 2 x Apple iPod video Black, 2 x Canon PowerShot A450, 2 x Toshiba DVD Player SD-270EKTE, 14 x MP3 Allfine M3710, cartele de reincarcare Vodafone, Orange sau Cosmote, alte premii surpriza;<br />

Concurs Aprilie 2008 - Mai 2008

Castiga un latop Fujitsu Siemens, 2 iPod, camere foto, DVD playere si multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 31 Mai, 2008
  • Sursa: Iepurila.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

Laptop Fujitsu Siemens Esprimo V5515, 2 x Apple iPod video Black, 2 x Canon PowerShot A450, 2 x Toshiba DVD Player SD-270EKTE, 14 x MP3 Allfine M3710, cartele de reincarcare Vodafone, Orange sau Cosmote, alte premii surpriza;

Ce trebuie sa faci?
  1. Pentru a putea intra in "Lumea lui Iepurila" trebuie sa te inregistrezi. Click aici pentru inregistrare.
  2. Dupa inregistrare vei primi un email de confirmare la adresa ta de email. Odata confirmat, contul tau de membru va deveni activ iar tu vei putea sa intri in joc.
  3. Vei primi un iepuras de care trebuie sa ai grija si cu care trebuie sa "lupti" pentru o pozitie superioara in top. Initial vei primi 5 morcovi si 5 verze care ii ajung iepurasului tau sa se hraneasca 5 zile si 10 oua pentru a intra in Top.
  4. Aduna puncte pentru iepurasul tau: trimite linkurile tale la prietenii tai - fiecare click valid iti aduce 15 puncte; fiecare joc interactiv iti aduce puncte in cazul in care jocul este castigat; pentru fiecare jucator recrutat de tine primesti 50 puncte; poti cumpara puncte prin SMS; poti primi bonusuri.
Nota curenta: 4.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro