Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Martie 2020
1 x laptop de 2.100 lei, 1 x tableta de 900 lei, 1 x smartwatch de 700 lei

Concurs Kruk Romania Ianuarie 2020 - Aprilie 2020

Castiga un laptop + tableta + smartwatch

  • Concursul s-a terminat pe 20 Aprilie, 2020
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x laptop de 2.100 lei, 1 x tableta de 900 lei, 1 x smartwatch de 700 lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe e-kruk.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Efectueaza o plata cu valoare minima de 70 RON sau contravaloarea ratei din angajamentul de plata (daca ai un contract în derulare cu o societate creditoare din cadrul Grupului KRUK).

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • gio69 la 01 Februarie, 2020

    a) se vor înscrie doar clienţii ale căror creanţe sunt gestionate de KRUK România, care intră în contul creat pe platforma e-kruk.ro, în perioada de desfășurare a concursului, care acceptă participarea în concurs şi achită online din contul creat pe e-kruk.ro o plată de minim 70 RON sau contravaloarea ratei din angajamentul de plată (dacă au un contract în derulare cu o societate creditoare din cadrul Grupului KRUK) ......adica .......daca vei reusi sa iti platesti macar o rata restanta......vei primi un cadou!!!!! Sunteti chiar amuzanti!!!! Am lesinat de ras!! Sunt curios, intreb pentru un prieten, aveti participanti?!? Sau......

  • konkuser132718 la 03 Februarie, 2020

    Crezi ca o sa primesti raspuns de la Kruk daca ai scris aici? E doar o platforma la care te-ai abonat sa primesti link-uri spre concursuri!

  • konkuser147925 la 01 Aprilie, 2020

    Nemernicii astia de la KRUK sunt de cea mai joasa speta si nici n-am cuvinte sa-i descriu! Astia se ocupa frumos spus, de persoanele care n-au platit niste rate catre banci! Cu toate ca o cunostinta de a mea n-a avut datorii si s-a facut o greseala acesti nemernici au tot sunat-o cu amenintari, ca ramane fara casa, ca trimit pe cineva ''ca sa se ocupe de problema'', nonstop a sunat telefonul si de fiecare data cunostinta mea a zis ca e vorba de o neintelegere si nu este persoana cautata de ei! Astia sunt precum camatarii care n-au nici zero umanitate si se cred mai presus de lege! Doar cand au sunat si am raspuns eu zicandu-le ca ajung la politie si cu dosar penal s-au cumintit! Deci din partea mea sa-i ia dracu pe toti de la KRUK!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro