Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Martie 2010
un laptop HP Compaq NC6220, o pereche ochelari 3 D nVidia si o tastatura Logitech

Concurs Martie 2010 - Mai 2010

Castiga un laptop, o pereche ochelari 3 D si o tastatura Logitech

  • Concursul s-a terminat pe 03 Mai, 2010
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

un laptop HP Compaq NC6220, o pereche ochelari 3 D nVidia si o tastatura Logitech

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe concurs.citgrup.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Trimite link-ul obtinut in urma inregistrarii in concurs tuturor cunostintelor / prietenilor si pentru fiecare vot primit ( click pe link ) primesti 1 punct.
  3. Aduna cat mai multe puncte* si intra in cursa pentru premii.

*In timpul concursului pentru fiecare achizitiie din magazinele Cit Grup Srl ( Primul It Discount Din Romania ) pentru fiecare 50 lei cheltuiti primesti 1 punct.

 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (46)
  • stupidcow la 04 Martie, 2010

    Cam analfabeti cei care au scris regulamentul concursului ("li se v-a sterge contul", "se v-a desfasura", "fi pe faza")

  • stupidcow la 04 Martie, 2010

    Domnul Postolachi nu a ratat ocazia de a mai pune pe blog o tzeapa prin care capata niste voturi fara sa faca nimic

  • cyucy la 04 Martie, 2010

    Toti concurentii ce vor avea mai mult de 50 de puncte vor primi un cadou surpriza.

  • Dash la 05 Martie, 2010

    Foarte tare...si e ok...adik e destul de bun..frumos

  • uherr la 05 Martie, 2010

    oare cum putem sa anuntamorganizatorii ca dl.Postolacchi primeste vot automat cum intri in pagina concursului(unalt site de concursuri)in momentul in care dai pe "participa"? Oare omul asta nu se mai satura?

  • cyucy la 05 Martie, 2010

    stie cineva daca, cadoul surpriza oferit celor care au 50 pct consta intr-un voucher sau un produs?

  • daniian la 05 Martie, 2010

    ia potoliti-va mai. deja incepeti sa ma stresati pe mine. ce tot aveti cu omul? si daca ia voturi ce? daca eu listez concursul pe blogul sau pe site-ul meu, voi dati click si eu iau puncte, ce? este site-ul lui, il plateste din buzunarul lui, poate lista ce vrea. habar nu aveti ce munca e sa tineti un site si sa il actualizati te 100 de ori pe zi.
    faceti-va site, listati ce vreti, sdunati voturi, dar nu mai vorbiti aiurea.
    Multi ofticosi pe site-ul asta!!!
    Ba nu va convine ca unii dau raspunsuri desi abia asteptati sa il regasiti aici, ba nu va convine ca unul poate si voi nu... abia asteptati sa apara un concurs ca sa va listati link-ul pe forum, abia asteptati sa apara un concurs ca sa participati, dar nu v-ati pus niciodata in pielea celor care intretin site-urile astea.

  • uherr la 05 Martie, 2010

    mama draga nu te mai criza asa!Eu am spus ca daca apas pe "PARTICIPA LA CONCURS"ii dau lui vot fara sa vreau.Eu(ca si altii)vreau sa paricip la concurs nu sa ii dau lui voturi fara voia mea.In restdaor de bine!

  • angis la 05 Martie, 2010

    mare dreptate ai,nici mie nu-mi convine sa-i dau vot fara stirea mea,oare ce premii surpriza vor fi? cine stie ce surpriza vom avea.

  • dragutza2355 la 05 Martie, 2010

    asa e daca tot primeste vot de ce nu da si el add la o persoana pe mess sa returneze.

  • carmita1 la 05 Martie, 2010

    sa vezi ce cadou surpriza....:))..un pix sau un blocnotes !!-super fain ..::))

  • uherr la 05 Martie, 2010

    O SRTANGERE DE MANA CALDUROASA

  • uherr la 05 Martie, 2010

    important e ca este surpriza!
    Oricum vad ca sunt seriosi ,pentru ca se pare ca tot ce este fraudat elimina!

  • carmita1 la 05 Martie, 2010

    ..da ,asta apreciez si eu ...!!

  • stupidcow la 05 Martie, 2010

    @daniian
    Il apreciez pe domnul Postolachi pentru ceea ce face legat de concursurile online. Banuiesc ca este foarte mult de munca sa cauti o multime de siteuri de noi si noi concursuri. Insa ceea ce face acum se numeste inselatorie. Nu m-as fi suparat deloc daca ar fi scris acolo "Voteaza pentru mine" sau ceva de genul asta, cum a facut pentru concursul de la Maguay

  • Tigu la 05 Martie, 2010

    Hai ca va linistesc eu imediat:))) Aflati ca laptopul oferit ca premiu este SECOND HAND!!! asa ca nu va mai agitati. Deci poate fi zgariat, sifonat, etc. Urmariti linkul produsului sau intrebati pe id-ul lod de yahoo, ca sa va convingeti. Oare ce site de pe online-ul asta mai acorda un premiu second hand?:)) Doar in Romanica...

  • uherr la 05 Martie, 2010

    nu conteaza ca este second.Este vorba de principi>Daca administrezi un site de concursuri nu trebuie sa profiti si sa pacalesti lumea.Si oricum el face asta doar la premiile mari!!!!!!

  • daniian la 05 Martie, 2010

    ???
    Chiar nu m-am prins ce vrei sa spui cu comentariul de mai sus.
    Si eu am pus odata un banner pe blogul meu. Si nu am scris ca ma votati daca dati click. Si sunt inca vreo cateva sute de persoane care fac acelasi lucru. Asa ca...
    Dar de aici si pana la a face reclamatii la organizatori, mi se pare cam mult. Eu la asta ma refer. La faptul ca faceti tot felul de plangeri si reclamatii nefondate.
    Si pana la urma, intretinerea unui site costa bani. Cine stie, poate fi de acord cu mine. Iar banii se fac din.... vizite, reclame si cateodata premii pe care dl Pstolachii le castiga. Si apoi, cunoscatorii stiu ca dl. Postolachi a dat de multe ori ca premii la concursurile organizate de el, aceste premii, pe care la randul lui le-a castigat.

  • uherr la 05 Martie, 2010

    DACA LE-A CASTIGAT ASA E MARE PACAT !!!!!
    E JENANT!!!!!!!!!!!!!
    SI CU ASTA AM INCHEIAT DIALOGUL CU TINE!!!!!!!!!!

  • amola la 05 Martie, 2010

    Nu ai dreptate. Tataraseni taie din start sansa oricarui participant. As avea o curiozitate si anume la cate concursuri a reusit sa ia premiul cel mare. Cred ca la foarte multe. Nu ai dreptate nici cand spui ca un site se intretine cu bani multi pentru ca banii ii scoate din reclame, nu trebuie sa profite de pe urma clic-urilor celorlalti. Asta este, omul e incorigibil.

  • daniian la 05 Martie, 2010

    Mai bine informati-va si o sa vedeti ca nu castigat la concursurile cu votare. Poate cateva, dar foarte, foarte putine. Mai putine decat fetele din lista mea de messenger :)) (pe care le votez zilnic). Ba mai mult, atunci cand a cerut ajutorul, nu i l-au acordat multi. Chiar foarte putini, poate 2% din cei carora le-a cerut ajutorul l-au si votat. Si daca vreti, va dau si eu exemple. Multe, mai multe decat v-ati astepta.
    Si chestiile cu "am incheiat dialogul cu tine" tin la gradinita si la clasele primare. Daca vrei intr-adevar sa crezi chiar si tu ce scrii aici, intai da search pe google ca sa vezi castigatorii concursurilor. Ai sa fii uimit ca dl. Postolachi nu se afla printre ei.

  • uherr la 05 Martie, 2010

    sunteti rude de gradulI sau prieteni foarte buni??
    Ma bucur ca il aperi(ai facut-o si in trecut)atat de mult!!!

  • daniian la 05 Martie, 2010

    Ne cunoastem doar de pe site. Si mai vorbim din cand in cand pe messenger. Atata tot.

  • daniian la 05 Martie, 2010

    Aaa, si am uitat sa mentionez ca o perioada ati participat la concursuri postate chiar de mine pe acel site. :)))
    Si odata am apelat la newsletter-ul site-ului pt un concurs cu votare la care participam eu. Din cele "cateva" mii de persoane care au primit mesajul am primit 8 voturi. :))

  • daniian la 05 Martie, 2010

    o data*

  • Tigu la 05 Martie, 2010

    Eu am avut un banner pe ejocurigratis.ro in zona headerului si mi-au dezactivat contul. Imi spune cineva ce reguli am incalcat? Sau astia dezactiveaza conturile asa dupa ureche?

  • daniian la 05 Martie, 2010

    nu dupa ureche, ci dupa "binevoitori", care fac reclamatii.

  • Ramona13 la 06 Martie, 2010

    Ar trebui sa fiu surprinsa ca te lauzi fara jena spunand "si eu am pus odata un banner pe blogul meu. Si nu am scris ca ma votati daca dati click". Ar trebui sa ma ingrijorez ca justifici necinstea cuiva in acest fel " sunt inca vreo cateva sute de persoane care fac acelasi lucru". Dar nu sunt nici surprinsa, nici ingrijorata. Cineva care nu mai are nici macar un minimum de cenzura in a face chestii necinstite si i se pare o fapta laudabila hotia...nu merita nici macar o farama de atentie. Deja am risipit timp pretios postand acest mesaj...

  • Ramona13 la 06 Martie, 2010

    Cei care cred ca tataraseni face acte de caritatate, sa arunce o privire pe site-ul lui...Credeti ca acele bannere sunt postate gratis? Acest domn are o AFACERE, incaseaza bani din publicitate si nu face nici o pomana. Daca vrea voturi, sa le ceara onest, cum a facut, de pilda, la concursul Maggi. Nu sa minta si sa fure.

  • stupidcow la 06 Martie, 2010

    Pana la urma s-a facut dreptate. A fost descalificat din concurs

  • daniian la 06 Martie, 2010

    90% din cei de aici au bloguri. Sa iti spuna ei daca pe blogurile lor, in dreptul bannerelor scrie ca primesc voturi daca dai click pe ele. Si daca nu ma crezi, iti dau eu cateva adrese de bloguri ale celor de aici. Ce ma deranjeaza pe mine este ca toata lumea vede achia din ochiul altuia dar nu vad barna din al lor. Intelegi? De la foarte multe concursuri ar trebui descalificati si altii, pentru acele bannere afisate, pentru cuvinte legate de link-uri.... Dar nu, pe ei nu "vedeti", il vedeti doar pe dl Postolachi si pe altii care fac acelasi lucru, dar nu va convine voue.

  • Naked la 06 Martie, 2010

    daca nu stiati avea si pe ejobs la un job pus link catre concurs...

  • daniian la 06 Martie, 2010

    convin voua*

  • Ramona13 la 06 Martie, 2010

    Ma refeream la bannerele publicitare. Site-ul domnului Postolachi este o afacere, nu un demers altruist prin care ii ajuta pe pasionatii de concursuri. Publicitatea aduce bani, acel site ii umple lunar contul cu o anumita suma(nu conteaza cat de mare sau mica)...Asta pentru cei care isi imagineaza ca munca lui tataraseni este pro bono...Cat despre cei multi cu blog-uri care pacalesc lumea postand link-uri de votare fara sa specifice acest lucru...fiecare in parte este un(mic) hot. Pentru ca acela este un furt: un vot obtinut fara acceptul expres al celui care il ofera este un vot furat.

  • daniian la 06 Martie, 2010

    Ai vazut ca ne intelegem? Eu la asta ma refer. Ca toata lumea face la fel, dar toata "magareata" pica pe o singura persoana.

  • kalasnikov la 06 Martie, 2010

    daniian la 05 Martie, 2010

    nu dupa ureche, ci dupa "binevoitori", care fac reclamatii.

    Daca ai blog probabil ai vazut ca daca ai vizitatori de pe un anumit site/blog, iti apare la statistici numele blogului/site-ului si nr de vizitatori pe care ti l-a adus intr-o zi. In schimb, daca trimiti link-ul pe messenger, mail sau prin alte modalitati, o sa iti apara cate o singura vizita de pe fiecare adrewsa in parte. De ex. daca tu pui link la tine pe blog catre konkurs.ro, cei de la konkurs pot sa vada traficul care le-a venit de la tine de pe blog. Deci, nu trebuie sa faci o reclamatie sa vada organizatorii ca de pe un anumit site le intra sute de voturi zilnic
    La faza cu cei 90% de aici care au bloguri, te inseli. De ce crezi ca am fost numai 110-120 de participanti la un concurs cu premii in valoare de 9.000 de lei(conc. emag)? Si in legatura cu bannerele te inseli. Daca la un concurs ti se cere sa pui un banner pe blog/site si prin accesarea acelui banner primesti voturi, ce faci? Parca vad cum o sa trec deasupra lui intr-un spatiu mic (sa nu uita ca bannerul il incluzi in tema, nu intr-un articol) ca prin accesarea acelui link ii dai vot pers. care l-a pus... Ca exemplu iti dau concursul organizat de ansamblurezidential.net (poate am gresit denumirea site-ului:D)

    In ceea ce il priveste pe Postolachi, as prefera sa castige el decat o pers. care apeleaza la IP dinamic sau care trimite spam-uri si pers. pe care nu le cunosc. Eu am primit de la cateva pers. de aici care nu au avut de unde sa imi stie adresa de e-mail... Nu ma deranjeaza sa dau un click pe un link, dar nu o sa se intample asa ceva niciodata daca nu imi spune numele si de unde are adresa mea...

  • daniian la 06 Martie, 2010

    Stiu cum se procedeaza cu blogurile. Si stiu cum se contorizeaza nr de vizitatori. Am avut si eu unul, l-am cam lasat balta. Iar de participat la concursul emag, nu am participat, cum mai stiu inca doua persoane de aici care (pe cele doua mi le aduc aminte acum, rapid) au blog si nu au participat. Dar pe mine ma deranjeaza ca de multe ori sunt luate in vizor doar anumite persoane, nu toate. Pai daca te deranjeaza (si sa nu intelegi ca aici vorbesc de tine, ci in general) ca cineva face ceva, ar trebui sa te deranjeze toti ceilalti care fac acelasi lucru.

  • ImAlina la 06 Martie, 2010

    nu pot sa imi fac cont deoarece:

    Va informam ca doar persoanele aflate in Romania pot participa la acest concurs.

    da, de parca as fi din franta :|

  • Tigu la 06 Martie, 2010

    Citgrup ori au un script de 2 lei ori ei sterg conturile celor care ajung in top, in mod intentionat. Eu am avut un banner pe un site cu peste 80.000 unici pe zi si mi-a sters contul cica am trimis vizite fraudulos. Oare chiar mai aveam nevoie sa "pacalesc" cumva sistemul de vot??? Voi ce parere aveti?

  • Ramona13 la 06 Martie, 2010

    Unele site-uri care ofera un numar mare de premii per concurs trimit mailul de instiintare a castigului la intreaga lista de mailuri ale castigatorilor ...si listingul mailurilor este la vedere, fiecare castigator putand vedea bine mersi adresele de mail ale celorlalti. Uite (si)asa ai ajuns sa primesti mailuri de la anumite persoane...din cauza neglijentei (ca sa nu spun altfel!) celor care nu au introdus listingul in bcc...si le-au pus pe tava la dispozitia altora fara sa iti ceara acordul, ceea ce este o incalcare a legii, nu numai a bunului simt!

  • caziuc la 09 Martie, 2010

    oricum nu ai ce face cu laptopul asta... abia daca deschide office-ul!sa fim seriosi!

  • cyucy la 04 Mai, 2010

    castigatorii??

  • stupidcow la 06 Mai, 2010

    Locul 1 Marcu Valeriu
    Locul 2 Cutur Adriana-Loredana
    Locul 3 IONITA NICOLETA

    *** Premiile se pot ridica de Luni 10 Mai, concurentii castigatori fiind contactati Luni 10 Mai.

    Toti concurentii ce au peste 50 puncte, inclusiv cei ce au 50 de puncte, indiferent daca au fost sau nu descalificati primesc ca premiu de consolare pentru efortul depus un card de reduceri 10%

  • cyucy la 06 Mai, 2010

    speram premiu de consolare sa fie macar un ...pix =)) nu o reducere :(

  • kalasnikov1 la 06 Mai, 2010

    Daca iti cumperi produse in valoare de 100.000 RON cu o reducere de 10%, iti poti cumpara mai multe pixuri =)))

  • cyucy la 06 Mai, 2010

    mda,afacere,nu gluma :D

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro