top banner
top banner
Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Aprilie 2010
3 x Laptop Toshiba NB200, 3 x Camera video Toshiba Camileo P10, 3 x Camera foto Kodak V1003, 2 bilete de avion pentru Copenhaga, 2 bilete de avion pentru Stockholm

Castiga un laptop, o camera video, un aparat foto sau 2 bilete de avion

 • Concursul s-a terminat pe 18 Iulie, 2010
 • Sursa: Hotnews.ro
 • Tip concurs: jurizare, votare
Ce castigi?

3 x Laptop Toshiba NB200, 3 x Camera video Toshiba Camileo P10, 3 x Camera foto Kodak V1003, 2 bilete de avion pentru Copenhaga, 2 bilete de avion pentru Stockholm

Ce trebuie sa faci?
 1. Intra in contul tau pe hotnews.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
 2. Incarca materialele foto/video cu tema "Monstrii din comunitatea ta - Vechiturile electronice de care te impiedici" in functie de categoria la care doresti sa te inscrii, astfel:

 

 • categoria video: incarca maxim doua clipuri video pe youtube.com si copiaza codul embed in formularul din pagina concursului pe Hotnews.ro.
 • categoria foto: incarca maxim 4 fotografii folosind formularul din pagina concursului pe Hotnews.ro.
 • categoria fotoreportaj: incarca maxim 9 poze folosind formularul din pagina concursului pe Hotnews.ro.
Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (6)

 • kalasnikov1 la 25 Mai, 2010

  Tocmai am aflat ca masinile, animalele, muntii, apele, etc., etc., etc. sunt produse electronice :)) Cum de au fost acceptate asemenea poze in concurs, din moment ce organizatorii verifica toate pozele? Nu si-au citit propriul regulament? :))

 • andreeac85 la 19 Iulie, 2010

  cine a castigat?

 • kalasnikov1 la 19 Iulie, 2010

  Castigatorii concursului ii gasiti aici

  <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-7578637-concursul-vreau-romanie-mai-curata-desemnat-castigatorii.htm">http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-7578637-concursul-vreau-romanie-mai-curata-desemnat-castigatorii.htm</a>

  Eu nu prea am inteles ce componente electronice au cele 3 turnuri de pe locul 3, sau apare vreun produs/echipament electronic in poza si nu il vad eu? Dar la poza castigatoare prin voturi?

  @konkurs: daca tot puneti perioada de desfasurare au unui concurs, fiti putin mai atenti la ceea ce spune regulamentul... de ex. eu nu am putut participa la concurs pt ca m-am luat dupa datele afisate aici. Concursul s-a terminat pe data de 12 si voi ati afisat ca se termina pe data de 18. Eu cred ca a fost o greseala destul de mare (aproape o saptamana)
  Ca sa nu ziceti ca gresesc, regulamentul concursului il gasiti aici

  <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.hotnews.ro/stiri-7151276-concurs-foto-video-vreau-romanie-mai-curata-editia-treia.htm">http://www.hotnews.ro/stiri-7151276-concurs-foto-video-vreau-romanie-mai-curata-editia-treia.htm</a>

 • kalasnikov1 la 19 Iulie, 2010

  @konkurs: da, normal ar fi trebuit ca noi sa verificam regulamentul, dar cum sa-l citim din moment ce nu exista un link catre regulament? corect, nu?

 • konklady la 19 Iulie, 2010

  Multumim pentru link-ul catre regulament. Cand am listat concursul pe site perioada de desfasurare era 21 aprilie - 18 iulie 2010 (<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-7157558-concursul-vreau-romnie-mai-curata-cea-treia-editie.htm">http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-7157558-concursul-vreau-romnie-mai-curata-cea-treia-editie.htm</a>), nu stim exact de ce si cand au decis sa o modifice ;)

 • kalasnikov1 la 19 Iulie, 2010

  Scuze, asa mi s-a parut si mie ca am vazut la inceputul concursului si in urma cu cateva zile cand am vrut sa ma inscriu am verificat regulamentul din nou si era incheiat :( si era sa ies si... foarte rau din cauza zonei unde am facut pozele :)))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro