Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Ianuarie 2009
<b>laptop Sony Vaio, home cinema, camera foto, telefon mobil, rama digitala<br />
</b>

Concurs Ianuarie 2009 - Martie 2009

Castiga un laptop Sony Vaio, un sistem home cinema, o camera foto, un telefon mobil sau o rama digitala (actualizat)

  • Concursul s-a terminat pe 10 Martie, 2009
  • Sursa: Hotnews.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

laptop Sony Vaio, home cinema, camera foto, telefon mobil, rama digitala

Ce trebuie sa faci?
  1. Fa-ti cont pe Hotnews.ro (click aici). Daca ai deja cont, foloseste formularul de login din coltul din dreapta sus al paginii de concurs (click aici)
  2. Incarca materialele foto/video cu tema "Destinatii de vacanta / jurnal de calatorii" in functie de categoria la care doresti sa te inscrii, astfel:
    1. categoria video: incarca maxim doua clipuri video pe youtube.com si copiaza codul embed in formularul din pagina concursului pe Hotnews.ro
    2. categoria foto: incarca maxim 4 fotografii folosind formularul din pagina concursului pe Hotnews.ro. Nu uita sa adaugi informatii despre locatia si data la care au fost facute fotografiile
    3. categoria fotoreportaj: incarca maxim 9 poze folosind formularul din pagina concursului pe Hotnews.ro.
Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (13)
  • n_ducan la 27 Ianuarie, 2009

    e o mare tzeapa fratilor, concursul a expirat oho ho ho..

  • konkurs la 27 Ianuarie, 2009

    A fost greseala noastra, am pus linkul de la concursul vechi pe care l-au avut cei de la HotNews :(

    Multumim pentru atentionare

  • stamorello la 11 Martie, 2009

    Gala in care se vor decerna premiile mai sus mentionate va fi televizata? Si daca da, pe ce post de televiziune? Cand se vor afla finalistii acestui concurs? Multumesc anticipat...

  • angeldanos la 12 Martie, 2009

    Salut! Particip cu placere la concursurile afisate pe site-ul dvs si nu am obiceiul sa reclam ceva sau sa fac observatii altfel decat pertinente. Am participat la concursul "Vreau o Rom mai curata"-foto si asteptam cu nerabdare selectarea celor maxim 50 fotografii pt faza de votare(vezi regulament) si am descoperit cu stupoare ca in loc de max 50 organizatorii concurs au selectat doar 10 fotografii pt vot( din cele peste 600 acceptate de ei ca fiind inscrise in concurs si postate pe site-ul concursului. Nu vi se pare o diferenta prea mare( 10-50)? Stiu ca nu puteti face nimic, e strict decizia organizatorilor, dar totusi!
    Am vizualizat toate fotografiile postate ca fiind inscrise in concurs pana pe 10 martie si am descoperit cu o reala satisfactie unele extrem de reusite si de inspirate, mult mai spectaculoase decat cele inscrise de mine, trebuie sa recunosc, pe care nu le regasesc in cele 10 finaliste. Ce credeti?

  • konkurs la 12 Martie, 2009

    Conform regulamentului: "Dupa incheierea inscrierii in concurs (10 martie 2009), juriul va selecta si va publica pe HotNews.ro o galerie a finalistilor (11 martie 2009), care va contine maximum 50 de fotografii, 10 fotoreportaje si 10 materiale video"

    Avand in vedere ca au folosit cuvantul "maximum" ei puteau sa trimita spre votare chiar si 2 poze.

    Cat despre calitatea celor alese comparata cu cele care nu au intrat in finala, asta depinde strict de juriu, fiind o alegere subiectiva.

    Imi pare rau ca nu ai intrat in finala si le doresc succes celor din top.

  • englezu la 13 Martie, 2009

    In anuntul de concurs este vorba despre "materiale foto/video cu tema "Destinatii de vacanta / jurnal de calatorii"" iar unele dintre materialele selectate (am vizualizat doar foto si reportaje) nu se inscriu in aceasta tematica - vezi furnalele, pamantul uscat de seceta, o gaza pe o planta, un grup de specialisti s.a., chiar daca este indiscutabila calitatea artistica.
    Am anuntat destinatii de vacanta si am selectat altceva. E corect?

  • angeldanos la 13 Martie, 2009

    Ai mare dreptate englezule si daca vei citi comentariul postat de mine ieri,vei vedea ca avem aceeasi opinie referitoare la selectia finala a fotografiilor inscrise in cursa finala, cea de votare, desi am fost compatimita de adm site-ului Konkurs cum ca nu am ajuns in faza finala, oricum organizatorii nu puteau selecta doar 2 poze in finala avand in vedere ca garanteaza un minim de patru premii acordate fiecarei sectiuni din concurs(foto, documentar, video)Puteam fotografia mormane de gunoi, e plin Bucurestiul....
    Iti multumesc pt opinie

  • galagie1time la 13 Martie, 2009

  • galagie1time la 13 Martie, 2009

    buna ziua,
    imi plac fotografiile si acest lucru m-a indemnat sa particip la acest concurs. am salvat in calculator peste 500 de fotografii atat din concursul anterior cat si din cel recent. au fost introduse peste 600 de poze dintre care cel putin 300 meritau sa fie luate in seama pentru a fi introduse in cele maxim 50 care se presupune ca ar fi trebuit selectate pentru selectia finala. recunosc ca pe langa pozele introduse in concurs, cele introduse de mine nu ar fi avut sanse in castigarea unui premiu dar erau atatea care meritau sa apara intre cele maxim 50. am ramas neplacut surprins sa vad ca sunt doar 10 selectate si permiteti-mi sa imi exprim si eu opinia asupra lor, jalnice pe langa celelalte care ar fi putut cu brio sa castige. un exemplu de cat de reusita este selectia acestor poze este numarul voturilor stranse de aceste poze. daca juriul a fost plictisit sa vada toate pozele ar trebui sa va ganditi la o alta forma de jurizare sau de selectie a pozelor care sa intre in faza finala a concursului. este pacat de cei care au intrat si postat pozele lor, unele mai reusite sau nu, dar care au sperat intr-o selectie atat subiectiva .......dar si obiectiva asupra pozelor. pot doar sa imi exprim dezamagirea. oricum va doresc sa mai faceti astfel de concursuri. mi-a facut placere sa imi copiez aproximativ 300 din pozele postate. una mai frumoasa decat alta.

    cu stima,
    galagie1time

  • englezu la 16 Martie, 2009

    Pentru angeldanos si galagie1time

    Toata stima pentru gandirea si finetea voastra, reflectate in modul elegant in care protestati fata de "obiectivitatea" selectiei.
    Sunt dezamagit si ma gandesc sa nu mai particip la concursurile la care se face jurizare.
    Sa auzim numai de bine!

  • galagie1time la 19 Martie, 2009

    ma asteptam sa primesc macar un raspuns din carti pentru mesajul postat de mine dar se pare ca nici macar atat nu merit. si tacerea e un raspuns.... adevarul ca atunci cand nu ai ce zice mai bine taci.....

    cu stima,
    acelasi galagie1time

  • konkurs la 19 Martie, 2009

    Iti dam dreptate 100% - jurizarea nu a dat cele mai bune rezultate. Din pacate, nu noi suntem organizatorii acestui concurs si nu putem face mai mult decat sa speram ca data viitoare cei de la HotNews vor fi mai rigurosi cu procesul de selectie.

  • galagie1time la 19 Martie, 2009

    va multumesc pentru raspuns. stiam acest lucru, intentia mea a fost ca mesajul meu sa ajunga macar pe aceasta cale la organizatori pentru ca pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> nu este posibila adaugarea opiniei.

    cu stima,
    galagie1time

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro