Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Iulie 2010
plata unui curs ales de tine a carui valoare nu depaseste 1000 de euro, un laptop Lenovo, un televizor LCD Panasonic

Concurs Iulie 2010 - August 2010

Castiga un laptop Lenovo, un televizor LCD Panasonic + plata unui curs ales de tine

Ce castigi?

plata unui curs ales de tine a carui valoare nu depaseste 1000 de euro, un laptop Lenovo, un televizor LCD Panasonic

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe listacursuridecalificare.com cu datele tale + raspunsul la intrebarea "Daca ar fi sa urmezi un curs, pentru ce domeniu/meserie ai opta?".

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (25)
  • dolphin la 01 Iulie, 2010

    "Mesajul a fost trimis cu succes! In maxim 24h va fi analizat de un admin iar dupa aprobare VE-TI aparea in lista concurentilor inscrisi. Va multumim." E pacat ca, un site care ofera cursuri de perfectionare/calificare profesionala, face asemenea greseala de ortografie!!!

  • ccrissy la 01 Iulie, 2010

    Asa e, dolphin! Dar nu ma mai mira nimic; sunt tot felul de oameni!Pacat nu de aia ce n-au facut scoala, ci de cei care au trecut prin scoala generala pe degeaba! Noi ar trebui sa le predam un curs cu lectii de gramatica :))...ieftin!!!

  • cocolino2 la 01 Iulie, 2010

    Un curs de perfectionare pentru romana. :)
    Cum sa "vorbeste si sa bagat litere pe foie cu pixul " corect romaneste.

  • stupidcow la 01 Iulie, 2010

    @cocolino - pai e perfect pentru unii din konkursomani, de exemplu @Todorut

  • ccrissy la 01 Iulie, 2010

    =)) Da' "haide-ti" sa nu carcotim! :))

  • cyucy la 01 Iulie, 2010

    @stupidcow.te rog frumos,todorut e "pretena"mea,nu vreau s-o superi :D

  • stupidcow la 01 Iulie, 2010

    cum s-o supar, eu ma gandeam la binele ei

  • cyucy la 01 Iulie, 2010

    ;))binele ei sta in alte chestii,mai putin limba romana,din pacate.

  • cocolino2 la 01 Iulie, 2010

    Toată lumea are probleme cu gramatica, unii mai mult alții mai puțin.

  • molix la 01 Iulie, 2010

    .dadap, subscriu la comentariile de mai sus, prea strambati din nas la "erori MINISCULE", vorba meseriasului care mi-a zugravit acum catziva ani :o)))))
    cel mai de acord (;o) sunt cu crissy: ia haide-tz' s'nu mai comentam atata & sa punem osu' la munca, vorba ceea, o calificare-n plus nu strica
    & sa lasam (sau sa tratam medicamentos) urticariile astea cu tenta 'telectual-eretica...

  • Ramona13 la 01 Iulie, 2010

    Nu ch-iar toata lumea a-re probleme cu limba romana, d-oar majoritatea. Mi-e m-i se pare foarte trist. Desi e clar ca multora nu l-e pasa, e-i nu au habar cam ce imagine i-si creiaza prin felul i-n care s-e exprima in scris. Sa nu sti sa scri corect nici macar i-n propia ta limba este de rasul curcilor, so spunem pe sleau. Cand te reprezinti d-oar pe tine macar esti responsabil pentru erorile propii, dar cand te exprimi dezastruos i-n numele unei companii...aici de vina este clar ce-i care te-au angajat. Lasa-ti ipocrizia deo parte si nui ma-i aparati pe acest analfabeti, pentru ca pe scurt asta sant : niste analfabeti. Daca tot nu dau doi bani pe gramatica, macar sasi asume statutul : ANALFABETI. Si cu asta basta.

  • Ramona13 la 01 Iulie, 2010

    Am nevoie de o medalie pentru rabdarea cu care am redactat acel text :) Redevenind seriosi, e adevarat ca erori minore facem cu totii, din graba, din neatentie la tastare, etc. Dar sa nu facem confuzie intre acest gen de eroare si erorile care au la baza analfabetismul. Acesti oameni sunt pur si simplu analfabeti, nu trebuie sa ne ascundem de cuvinte. Am constatat cu tristete ca sunt mereu mai multi. Nu e cazul sa ii aparati. Poti fi de partea celui sarac, celui bolnav, etc, dar nu si de partea lenesului care prefera orice altceva decat sa puna mana pe o carte. Analfabetismul este ceva de combatut. Nu este deloc de neglijat. Pentru ca nu vorbim despre vreun amarat care paste vacile pe camp si care poate nu a mers la scoala pentru ca parintii au considerat ca e nevoie de el la munca. Vorbim despre oameni care au acces la un calculator, circumstanta care din start ne spune ca excludem situatia anterior descrisa. Nu ii mai aparati pe analfabeti, le faceti mai mult rau. Sa arati cu degetul un om bolnav, urat, sarac, etc...astea sunt lucruri rusinoase, dar sa dojenesti un analfabet este chiar indicat. Desi mai mult in teorie, are macar acest gen de sansa de a se rusina si in acest fel de a intelege ca nu e ok, ca e important sa te exprimi corect in propria ta limba.

  • ccrissy la 01 Iulie, 2010

    Ramo, total de-acord! Trist, dar adevarat, sa stii ca cu ultima postare esti in trend! :)) Mor cand vad cateodata la tv mesajele trimise pe banda de jos "sunte-ti cei mai tari", "haide-ti sa...nu stiu ce" etc.
    PS. Cat despre medalie, ai gresit postarea, colo la concursul hbo sau nu stiu care e.=))
    Glumesc! ;)

  • Ramona13 la 01 Iulie, 2010

    Ah,ai dreptate!!!Ce pacat ca nu am participat...uite-asa raman fara medalia meritata :)

  • ccrissy la 01 Iulie, 2010

    Gresit! ...binemeritata :))

  • cheguevara la 02 Iulie, 2010

    M-AM INSCRIS SI EU ,KIAR AM NEVOIE DE UN CURS ,PE BUNE ,SAU POATE UN LAPTOP,UN TV,OK,BAFTA LA TOATA LUMEA

  • cheguevara la 02 Iulie, 2010

    UNDE POT SA VAD LISTA concurentilor inscrisi?

  • ccrissy la 02 Iulie, 2010

    Au luat atitudine!
    "Mesajul a fost trimis cu succes! In maxim 24h va fi analizat de un admin iar dupa aprobare veti aparea in lista concurentilor inscrisi. Va multumim."

    Hm!Oare i-am ajutat noi?:))
    Ar trebui sa fim remunerati(...ieftin) pt. greseala sesizata! =))

  • negustorbun la 02 Iulie, 2010

    Cei de la ASSD - care au dezvoltat acest magnific site de cursuri de calificare - sunt VARZA! Am fost la un curs la ei, nu am reusit sa il finalizez, am plecat pentru ca nu suportam nesimtirea lor, pe banii, timpul si nervii mei. SUNT NISTE IPOCRITI! La inscriere la cursuri iti promit marea cu sarea, cand te duci sa faci cursul, nu au niciun fel de materiale, cand ceri explicatii...sunt impertinenti si iti vorbesc de parca ai fi ultimul om. MARE ATENTIE! Nu va duceti sa faceti cursuri la ei. Pe fondul ca au preturi mai mici decat restul pietei, dau dovada de cea mai mare NESIMTIRE!! PIERDERE DE TIMP, BANI, NERVI! Deci va spun din proprie experienta, cand cautati sa faceti un curs de calificare, mergeti si va interesati cat mai mult de firma / organizatia care le tine. Cat despre concursul pe care il organizeaza, prefer sa ma abtin de la comentarii....

  • geanynutza24 la 02 August, 2010

    Premiul I: Tudorel Emanuela Ioana - judet Maramures
    Plata unui curs ales de dumneavoastra a carui valoare nu depaseste 1000 de euro. Cursul poate fi urmat in orice judet din Romania si la orice furnizor ales de castigatorul premiului.

    Premiul II: Stancu Marius - judet Covasna
    Laptop Lenovo Y560-3 cu procesor Intel Core i5-430M, 15.6 inch, 4GB, 320GB, ATI Mobility HD5730 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium

    Premiul III: Ionita Silvia Diana - judet Caras-Severin
    Televizor LCD Panasonic, diagonala 81cm, TX-L32C10, HD Ready

  • fireman_mil la 02 August, 2010

    daca vindeti laptopul si tv le cumpar eu
    tel o723881930 si 0766689992

  • kalasnikov1 la 02 August, 2010

    @konkurs: Ce ar fi sa mai blocati cate un cont al celor care fac publice nr. de telefon? Numerele de mai sus pot fi ale celui care le-a postat sau pot fi ale altcuiva... Cred ca nici voua nu v-ar conveni ca toti betivii sa va sune la ora 2 noaptea si sa va mai si ameninte...

    @fireman_mil: Sunt magazine din care iti poti cumpara produse noi sau la mana a doua... daca chiar vrei sa cumperi de aici, de ce nu lasi si tu o adresa de e-mail? Am inteles ca intr-un ziar iti lasi nr. de tel., dar aici... cred ca toti au o adresa de e-mail de pe care sa iti scrie si pe oarcurs sa va dati nr. de tel. Sau primesti ceva bonusuri la atingerea unui anumit nr. de minute vorbite? :))

  • ccrissy la 03 August, 2010

    Mai Cornel, lasa omul! ;)) Iti dai seama ce minute ar vrea sa-si adune =)) daca ar suna X si Y noaptea la 2 sau la 3 si sa stea la discutii: "cine esti? ce suni la ora asta? Inceteaza!" bla, bla

  • baubau2006 la 03 August, 2010

    betivii nu stau pe konkurs.ro, ii intalnesti in carciuma si mai pun pariu ca nu stiu sa foloseasca un laptop, cat despre navigatul pe internet nu-si mai are rostul sa pomenim.

  • irena la 03 August, 2010

    Premiul I: Tudorel Emanuela Ioana - judet Maramures
    Plata unui curs ales de dumneavoastra a carui valoare nu depaseste 1000 de euro. Cursul poate fi urmat in orice judet din Romania si la orice furnizor ales de castigatorul premiului.

    Premiul II: Stancu Marius - judet Covasna
    Laptop Lenovo Y560-3 cu procesor Intel Core i5-430M, 15.6 inch, 4GB, 320GB, ATI Mobility HD5730 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium

    Premiul III: Ionita Silvia Diana - judet Caras-Severin
    Televizor LCD Panasonic, diagonala 81cm, TX-L32C10, HD Ready




    Felicitari castigatorilor!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro