Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Mai 2013
1 x laptop ASUS + 50 puncte, 1 x aparat foto Fuji Finepix S2800 + 30 de puncte, 10 x tricou pentru femei + 10 de puncte, 10 x tricou pentru barbati + 10 de puncte

Concurs Mai 2013

Castiga un laptop ASUS, un aparat foto Fuji Finepix S2800 sau un tricou

  • Concursul s-a terminat pe 23 Mai, 2013
  • Tip concurs: votare, jurizare
Ce castigi?

1 x laptop ASUS + 50 puncte, 1 x aparat foto Fuji Finepix S2800 + 30 de puncte, 10 x tricou pentru femei + 10 de puncte, 10 x tricou pentru barbati + 10 de puncte

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol in care sa incurajezi magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013, prezentand avantajele participarii, folosind materialele de aici cu link catre http://www.gpec.ro/competitie/beneficii/avantajele-participarii (link direct, nu cu nofollow) iar la sfarsitul fiecarei postari, include fraza de mai jos*, cu link-urile aferente (link-uri directe, nu cu nofollow). Include in articolul tau un link catre pagina concursului (http://blogalinitiative.ro/campanii/cat-de-convingatori-sunteti) si unul catre blogalinitiative.ro.
  2. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe blogalinitiative.ro cu linkul catre articolul tau.

 

*Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro