Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Septembrie 2011
5 x kit Metaxa Suntonic (1 sticla Metaxa Suntonic 5* de 0,7 l + 1 set de 6 pahare Suntonic + 4 doze de True Tonic + rucsac) + invitatie de participare la competitia de darts Romanian International Darts Open

Concurs Septembrie 2011

Castiga un kit Metaxa Suntonic + invitatie la Romanian International Darts Open

  • Concursul s-a terminat pe 30 Septembrie, 2011
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x kit Metaxa Suntonic (1 sticla Metaxa Suntonic 5* de 0,7 l + 1 set de 6 pahare Suntonic + 4 doze de True Tonic + rucsac) + invitatie de participare la competitia de darts Romanian International Darts Open

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Metaxa Suntonic (daca nu esti deja).
  2. Incarca o poza pe wall-ul Facebook Metaxa Suntonic fotografii care sa infatiseze o persoana reala (pe tine sau un prieten) jucand darts + posteaza sub fotografie un pont, sfat sau metoda de a tinti cat mai bine sau de a castiga la jocul de darts + tag-uieste persoana din fotografie cu profilul acesteia pe Facebook in cazul in care nu esti tu persoana din poza.
  3. Aduna minim 30 de comentarii de la prieteni diferiti + include o modalitate de a indica data in care a fost facuta fotografia (din setarile aparatului, includerea unei hartii pe care sa scrie data din ziua respectiva etc.)
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • cyucy la 30 Septembrie, 2011

    Iata-i pe cei 5 castigatori! Fiecare va primi cate un kit Metaxa Suntonic si o invitatie de participare la competitia de darts Romanian International Darts Open ( 7-9 octombrie 2011).

    Vasile Bucureanu
    Sevastita Balteanu
    Virgilius Stan
    Minut Iulian
    Tatiana Ghinda

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro