Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Noiembrie 2009
un iPod shuffle

Concurs Octombrie 2009 - Noiembrie 2009

Castiga un iPod shuffle

Ce castigi?

un iPod shuffle

Ce trebuie sa faci?
Lasa un comentariu pe pagina de concurs a blog-ului gabenro.wordpress.com in care sa scrii candidatul care crezi ca are sa obtina cel mai mare scor in primul scrutin, procentul pe care crezi tu ca il va obtine si numele tau. ( click aici )

important: citeste cu atentie Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • gabrielrico27 la 18 Noiembrie, 2009

    in ce fel e castig instant asta, ca nu inteleg?
    eu cred ca e tragere la sorti...

  • 3conturi_suspendate la 19 Noiembrie, 2009

    Castiga cel care ghiceste candidatul si procentul exact sau pers. care se apropie cel mai mult de procentul cu care o sa castige alegerile...

    Sincer sa fiu, cam am dubii in privinta concursului... poate o sa particip si eu sa nu zic ca nu am participat :)) Extras din regulament: "... Dacă există suspiciunea de fraudă la film vom posta aceste filmări unui juriu format din 3 blogheri care nu participă la acest concurs, urmând ca ei să stabilească dacă există motive să nu primiți premiul câștigat." Fiti siguri ca motive de a va descalifica exista... de ex. daca trimiteti pozele intr-un anumit format (JPG, de ex.) pot zice ca trebuia sa le trimiteti intr-un alt format pt ca nu au soft sa le deschida :)) De ce sunt atat de optimist? Pt. ca am participat la un concurs pe blog si am fost descalificati aproape toti, fara motive, numai ca sa nu fie nevoit sa ofere acel premiu

    M-am uitat peste comentariile de acolo si am vazut ca unii nici macar nu au citit regulamentul concursului desi nu au un reglament atat de stufos. Cum se asteapta respectivii sa castige un concurs daca nici macar nu s-au inscris corect?
    Am vazut ca cineva a pus ca o sa castige un anumit candidat cu aproape 59% din primul tur =)) poate daca luam in calcul 120-130% din populatia Romaniei o sa obtina acel candidat un procentaj atat de bun :))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro