Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Mai 2010
un iPod Shuffle / zi, 3 x iPod Touch, 100 x tricou

Concurs Mai 2010

Castiga un iPod Shuffle / zi, 3 iPod Touch + 100 de tricouri cool [Reactualizat]

  • Concursul s-a terminat pe 22 Mai, 2010
  • Sursa: Fanta.ro
  • Tip concurs: votare, castig instant
Ce castigi?

un iPod Shuffle / zi, 3 x iPod Touch, 100 x tricou

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie o faza tare completand cu datele tale formularul din sectiunea in care participi (Penibil la scoala, Penibil in oras, etc) + descrie situatia penibila in cateva cuvinte + incarca si o poza cu situatia respectiva, daca ai, nu e obligatoriu. Povestea ta va fi moderata si publicata pe site in max 48 ore.
  2. Strange cat mai multe voturi pt povestea ta (thumbs up).

 

*Descrierea situatiei trebuie sa aiba maxim 250 caractere

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (82)
  • cyucy la 11 Mai, 2010

    "In carul campaniei “Fanta.ro Faze Tari” se vor acorda urmatoarele premii: - 100 de tricouri Vneck, 180g, BBC cu lycra, cu o valoare unitara de 43 lei, care se acorda primilor 100 de inscrisi."
    oare or fii 100 de inscrisi avand in vedere ca a inceput de pe 03/05?:-?

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    cum pot sa vad si eu tot regulament?>

  • cecilia35 la 11 Mai, 2010

    Dupa ce postezi textul si poza, apare vreun mesaj(confirmare)? Eu nu am primit.

  • andnobody la 11 Mai, 2010

    @cecilia35: nu apare nimic. comentariul intra la aprobare si apare pe site in maxim 48 de h.

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI 3.1. Campania va fi lansata la data de 03.05.2010 si va dura pana la data de 22.05.2010. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 30.05.2010 . 3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada competitiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> 3.3. Prin nerevendicarea premiilor in termenele de mai sus si in conditiile prezentului Regulament participantii pierd dreptul de a le mai revendica si Organizatorul este liberat de toate obligatiile ce ii revin fata de respectivii participanti in raport cu premiile nerevendicate corespunzator de catre acestia. SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
    Classified - Internal Use Only 2
    4.1. Promotia este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul/resedinta in Romania. Nu pot participa la această promoţie angajaţii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC si SC MRM PARTENERI SRL), precum şi membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).
    4.2. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
    4.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice participare i se pare suspecta.
    4.4. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea participantului in cauza, acesta urmand a fi informat cu privire la aceasta decizie pe adresa de mail, prin SMS sau prin apel telefonic.
    SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI 5.1. Pentru a participa la aceasta promotie participantii trebuie sa intre pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, sa se inscrie cu nume, prenume, adresa de mail, numar de telefon si sa detalieze pe site o poveste tare care li s-a intamplat. Povestea trebuie sa aiba minim 140 de caractere si maxim 1400. 5.2. Fiecare poveste va fi moderata in maxim 48 de ore. Prin moderare, in cadrul prezentei campanii se intelege modalitatea prin care o poveste este admisa sau refuzata a fi publicata pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> La incarcarea pe site a acesteia, utilizatorul in cauza va primi o notificare pe email. 5.3. Fiecare poveste poate fi votata de oricine acceseaza site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>; votarea se va face cu thumbs up, care reprezinta adaugarea unui vot si thumbs down, ce reprezinta scaderea unui vot. a. limitarea votului se face pe baza de IP, respectiv un IP poate vota o data pe zi, sau b. Prin SMS: Pentru votare nu e nevoie de înregistrare in site, ci doar de furnizarea numărului de telefon mobil ce va fi folosit în scopul validării votului. De pe un număr de telefon se poate vota o singură dată pe zi! După ce vizitatorul introduce numărul de telefon mobil în câmpul special destinat, va primi prin SMS pe telefonul mobil un cod, pe care va trebui să-l scrie în câmpul special destinat din pasul următor al procesului de votare. Acest cod va valida votul. Sistemul de votare este valabil pentru numerele de mobil din reţelele: Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp, Digi Mobil, iar expeditorul va fi numarul scurt 1774, sau va purta un nume, respectiv Fanta sau Fanta.ro 5.4. PERIOADA DE PARTICIPARE si de VOTARE, este de la data de 03.05.2010, orele 00:00:00 si va dura pana la data de 22.05.2010 , orele 23:59:59 5.5. Un participant este indentificat unic prin: nume, prenume, adresa de mail, numar de telefon
    SECTIUNEA 6. PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR
    6.1. In carul campaniei “Fanta.ro Faze Tari” se vor acorda urmatoarele premii: - 100 de tricouri Vneck, 180g, BBC cu lycra, cu o valoare unitara de 43 lei, care se acorda primilor 100 de inscrisi. - 20 iPod Shuffle - 2 GB, cu o valoare unitara de 238 lei, care se acorda cate unul pe zi, celei mai votate povestiri a zilei respective. - 3 iPod Touch - 8 GB, cu o valoare unitara de 849,99 lei, care se acorda la sfarsitul campaniei, celor mai votate 3 povestiri pe toata durata campaniei.
    Valoarea totala a premiilor este de 11.609,97 lei + TVA 6.2. ACORDAREA PREMIILOR CAMPANIEI: 6.3.1. Daca pe toata durata Campaniei se inscriu mai putin de 20 de povestiri, atunci toate povestirile inscrise vor fi desemnate castigatoare
    ti-am pus o parte din el,care am crezut ca ar fii mai interesant.
    @cecilia35,nici eu nu am primit,dar scrie in reg ca povestile se jurizeaza si in 24 ore,daca sunt aprobate,le publica.

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    cu un nr de tel dar odata poti vota?

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    De pe un număr de telefon se poate vota o singură dată pe zi! După ce vizitatorul introduce numărul de telefon mobil în câmpul special destinat, va primi prin SMS pe telefonul mobil un cod, pe care va trebui să-l scrie în câmpul special destinat din pasul următor al procesului de votare.

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    si am vazut ca e faza cu ip pai eu am cam 10 tel in casa nu pot vota dupa acelasi p.c?:(

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    vad ca au inceput sa mai aprobe povesti ...se pare insa ca ale mele nu le-au placut :(

  • kalasnikov1 la 11 Mai, 2010

    Moderarea comentariilor mi se pare a fi o mare prostie din partea lor, mai ales ca sunt premii zilnice si ca moderarea comentariilor nu se face numai ziua. Ar fi trebuit sa fie lasate la liber si in momentul in care ai fost desemnat ca fiind castigator sa iti verifice comentariul si daca ai folosit anumiti termeni sa te descalifice... Tot o prostie mi se pare si ca nu poti folosi ghilimelele saau alte caractere.
    M-am pus si eu aseara sa trimit o poveste fara ca sa citesc regulamentul pt. ca am vazut ca nu sunt voturi multe si... :(

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    cyucy mai esti?

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    zi si mie pls cum pot vede si eu regulamentu pls

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    sunt ;)) pai te duci in partea dreapta si dai pe regulament...daca nu reusesti,zi-mi si ti-l pun eu tot aici,numai ca e cam lung

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    eu lam gasit dar nu pot sa al vad:(

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI 1.1. Campania publicitara “Fanta.ro Faze Tari” ("Campania") este organizata si desfasurata de Coca-Cola HBC Romania S.R.L., o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Bucuresti Nord, nr. 10, Global City, cladirea nr. 02, comuna Voluntari, jud. Ilfov, 077190, România, avand Codul Unic de Inregistrare RO 474152, si numar de operator de date cu caracter personal 11404 (denumita in continuare "Organizator") 1.2. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.3. Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicarea pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, in baza unui apel telefonic gratuit la Infoline 0800.080.800, între orele 9:00 – 17.00, de luni până vineri, exclusiv sărbătorile legale, pe întreaga durată a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3, sau trimiţând o scrisoare la sediul Coca-Cola HBC România S.R.L. Str. Bucuresti Nord, nr. 10, Global City, cladirea nr. 02, comuna Voluntari, jud. Ilfov, 077190, România. 1.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> 1.5. Baza de date va fi operata prin intermediul S.C. SYSCOM DIGITAL S.R.L., cu sediul social in CALEA PLEVNEI NR 139B, SECTOR 6, BUCURESTI, cod unic de inregistrare nr 25945293 atribuit fiscal R, inregistrata la registrul comertului cu nr J 40/9256/2009, cont RO31 RNCB 0071 1116 2211 0001 , Banca BCR Plevnei, societate autorizata de catre A.N.S.P.D.C.P, avand numarul de operator 12320, numita in cele ce urmeaza “Agentia” 1.6. Mecanismul si siteul de campanie va fi operat prin MRM PARTENERI SRL cu sediul social in Bucuresti, Str. Jules Michelet , Nr. 18, Sect 1; nr. de ordine in Registrul Comertului J 40/4017/2003, cod unic de inregistrare 15300138, atribut fiscal RO, cod IBAN: RO61INGB0001008165078910, ING Bank – Sucursala Bucuresti. SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI 2.1. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare pot suna la Infoline 0800 080 800 (numar de telefon cu acces gratuit) intre orele 9:00 a.m. – 5:00 p.m., de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Campaniei, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos. SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI




    asta-i prima parte care n-o pusesem

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    aha ms mult

    dar u vezi regulamentu cu microsoft.office?

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    ACORDAREA PREMIILOR CAMPANIEI: 6.3.1. Daca pe toata durata Campaniei se inscriu mai putin de 20 de povestiri, atunci toate povestirile inscrise vor fi desemnate castigatoare
    Classified - Internal Use Only 3
    6.3.2. Numele castigatorilor si premiile Campaniei vor fi publicate pe site-ul de campanie, accesibil din<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, dupa validarea finala a acestora. 6.3.3. Premiile tip tricou si iPod Shuffle vor fi anuntate saptamanal. 6.3.4. Premiile tip iPod Shuffle vor fi anuntate la finalul campaniei. SECTIUNEA 7. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR 7.1. In fiecare zi calendaristica, se va desemna, in functie de voturile primite, povestea castigatoare a premiilor de tip iPod Shuffle – 2GB. Dupa acest moment, se va trimite un SMS pe numarul de telefon inregistrat de participantul a carui poveste a fost declarata castigatoare, oferind informatii despre premiul castigat si informatii asupra unui numar de telefon dedicat exclusiv castigatorilor pentru proceduri. Povestile care au castigat premiile de tip iPod Shuffle – 2GB vor participa si la desemnarea castigatorilor premiilor de tip iPod Touch - 8 GB. La apelul castigatorilor, pentru validarea preliminara, acestora li se va solicita acordul pentru introducerea si prelucrarea datelor personale ce urmeaza a fi comunicate, in baza de date a Organizatorului, in vederea atribuirii premiilor. Dupa terminarea acestui mesaj, daca sunt de acord, castigatorii vor comunica urmatoarele date personale: nume, prenume, cnp, date buletin, domiciliul, telefonul, varsta, adresa de email. 7.2.Participantilor li se va solicita acordul pentru introducerea si prelucrarea datelor personale ce au fost comunicate, in baza de date a Organizatorului, pentru realizarea de activitati ulterioare de marketing direct. 7.3. In cazul in care un potential castigator nu doreste ca datele sale personale comunicate prin mesajul telefonic sa fie utilizate in activitati ulterioare de marketing direct realizate de Organizator prin agentii desemnati de acesta, potentialul castigator poate refuza. In aceasta situatie potentialul castigator va fi validat dupa procedura prevazuta in prezentul articol, iar datele sale personale nu vor fi utilizate in activitati ulterioare de marketing direct. Validarea castigatorului Campaniei, nu implica obtinerea acordului pentru utilizarea datelor personale in activitati ulterioare de marketing direct. 7.4. Premiile vor fi livrate prin curier, prin intermediul Organizatorului, la domicilul declarat (in momentul validarii sau, ulterior, telefonic) al castigatorilor, intr-un termen de 31 zile lucratoare de la comunicarea de catre acestia a datelor lor. In situatia in care reprezetantul Organizatorului nu reuseste sa il gaseasca pe castigator la domiciliul comunicat telefonic in intervalul de 31 de zile, acesta este obligat sa-i comunice castigatorului o instiintare de ridicare a premiului; instiintarea se expediaza cu confirmare de primire. Prin instiintarea de ridicare a premiului i se comunica castigatorului locatia si intervalul orar, in care acesta trebuie sa se prezinte pentru a-si ridica premiul. De asemenea, castigatorului i se comunica si numarul de telefon al reprezentantului Organizatorului, pentru a putea lua legatura cu acesta in cazul in care apar evenimente neprevazute ce il impiedica sa se prezinte in vederea ridicarii premiului. In cazul in care castigatorul nu intra in posesia premiului la momentul expedierii acestuia de catre Organizatori, din motive independente de vointa Organizatorului; acesta are la dispozitie un termen de 10 de zile pentru ridicarea premiului de la punctul de lucru al curierului, din momentul in care a fost emisa instiitarea de ridicare a premiului. 7.5. In ziua intrarii efective in posesie a premiului se va incheia un proces verbal, semnat de reprezentantii autorizati ai Organizatorului cu castigatorul, ce va fi completat cu datele de identificare complete (numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si CNP-ul) ale castigatorului. 7.6. Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul are obligatia de a inmana, odata cu procesul verbal semnat, si o copie dupa BI/CI valabila. 7.7. Prin semnarea si datarea procesului-verbal, castigatorul isi va exprima in scris acordul ori dezacordul ca datele sale personale mentionate in acesta sa intre in baza de date a Organizatorului, operata de catre S.C. Syscom Digital S.R.L., pentru atribuirea premiului Campaniei si indeplinirea obligatiilor fiscale si va putea opta in a-si exprima in scris acordul sau
    Classified - Internal Use Only 4
    pentru ca numele, localitatea de domiciliu, vocea si imaginea sa fie facute publice de catre organizator, fara alte obligatii suplimentare din partea organizatorului fata de castigator. 7.8. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului. 7.9. Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. 7.10. Participantii vor putea revendica premiile pana cel tarziu in data de 31.05.2010 (inclusiv), in limita stocului de premii disponibil. 7.11. Pentru informatii referitoare la Campanie, va rugam sa sunati la Infoline (gratuit): 0 800 080 800 de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00, exclusiv sarbatorile legale. SECTIUNEA 8. ERORI 8.1. Inscrierile in campanie inainte sau dupa perioada campaniei vor fi nule si nu vor fi luate in considerare de Organizator. 8.2. The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC Romania S.R.L, (Organizatorul), agentiile Organizatorului si vanzatorii cu amanuntul ai produselor promotionale participante sau afiliatii acestora nu vor fi raspunzatori pentru erori de completare a formularului de inscriere sau alte erori provocate de participanti sau de terti. In situatia in care, datorita unor erori, numarul povestilor castigatoare depaseste numarul premiilor specificate in acest Regulament Oficial, Organizatorul nu va acorda mai multe premii decat cele prevazute in prezentul Regulament Oficial. SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE 9.1. Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi parte in cazurile referitoare la pretentii asupra dreptului de proprietate asupra povestilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra povestilor castigatoare nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care a prezentat revendicarea Organizatorului in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. 9.2. Pentru inscrierile in promotie efectuate prin intermediul site-ului coke.ro/campanie, Organizatorul si agentiile de publicitate responsabile de prelucrarea datelor nu isi asuma responsabilitatea pentru:
    a. mesajele ce contin datele incomplete, inexacte sau incorecte, introduse pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    b. pierderile sau intarzierile inscrierilor de participare la Campanie sau a comunicarilor directe prin intermediul e-mail-ului sau prin alt canal, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
    c. intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens. 9.3. Prin participarea la Campanie, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. 9.4. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate. 9.5. Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie

  • cyucy la 11 Mai, 2010

    2001 si normelor emise in aplicarea acesteia, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea drepturilor, participantii la Campanie se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Organizator, pe adresa Sos. Bucuresti Nord nr 10, com. Voluntari, jud Ilfov. SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE 10.1. Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. SECTIUNEA 11. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN 11.1. Prezenta Campanie poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. SECTIUNEA 12. LITIGII 12.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti. SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL 13.1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii la Infoline (gratuit): 0800 080 800 de luni pana vineri, intre orele 9:00 a.m. - 5:00 p.m., exclusiv sarbatorile legale, pe întreaga durată a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 sau vizitand urmatoarea adresa de Internet:<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial. 13.2. Fanta este marca inregistrate a The Coca-Cola Company. SECŢIUNEA 14. INFORMATII SUPLIMENTARE
    14.1. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să sunaţi la Infoline 0800 080 800 (numar de telefon cu acces gratuit), de luni până vineri, între orele 9:00 a.m. - 5:00 p.m., exclusiv sărbătorile legale
    14.2. Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiillor prezentului Regulament



    gata,asta-i tot :)

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    ms mult:D

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    dar u vezi regulamentu cu microsoft.office?

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    dece nu aproba odata

  • tzumpy4bobo la 11 Mai, 2010

    voi va aprobat ?

  • cecilia35 la 12 Mai, 2010

    Ieri m-am inscris, si mi-a aparut textul tot ieri. sa nu va inscrieti de pe acelasi calculator cu mai multe conturi, s-ar putea sa nu va aprobe. Am observat, ca doar un vot accepta de pe un IP/zilnic.

  • cecilia35 la 12 Mai, 2010

    Inca nu sunt 100 de inscrisi, aveti sanse la tricouri.

  • anca64 la 12 Mai, 2010

    La voi s-a intamplat ceva cand ati incarcat? Un mesaj de confirmare, ceva? La mine nimic nu arata ca ar fi incarcata povestea... Plsss. Ador portocaliul! Vreau tricou ;))

  • tzumpy4bobo la 12 Mai, 2010

    nu apare nimic asa am vazut


    dar voi cand incarcat acolo ude scri comm si apoi cand dati pe MA BAG SI EU comm care al scri trebuie sa ramana tot acolo sau cum mi dau sema daca a fost trimis?

  • andnobody la 12 Mai, 2010

    mie inca nu mi-a intrat povestea scrisa pe luni...

  • angis la 12 Mai, 2010

    nici mie nu mi-a aparut si tot luni am scris-o

  • tzumpy4bobo la 12 Mai, 2010

    nus ce naibi fac.....



    dar eu am putut sa votez de 2 cu 2 nr de tel dupa acelasi ip

  • tzumpy4bobo la 12 Mai, 2010

    la voi in scrieti acolo si apoi dati pe MA BAG SI EU va ramane acolo ce ati scris? sau dispare

  • cyucy la 12 Mai, 2010

    au aprobat si povestile mele :D
    @tzumpy,trebuie sa dispara ceea ce scrii,numai ca dureaza putin.

  • tzumpy4bobo la 12 Mai, 2010

    ceva mai mult:(( vad

  • tzumpy4bobo la 12 Mai, 2010

    ai primit mail ceva?

  • cyucy la 12 Mai, 2010

    nu,dar am vazut ca sunt afisate pe site...imi plac tricourile :D

  • tzumpy4bobo la 12 Mai, 2010

    mi bag si mie poza:D

    cyucy cate voturi ai?:D

  • cyucy la 12 Mai, 2010

    3:D de ce?eu nu ma bag la premiile mari:),ma multumesc cu tricoul ;)

  • tzumpy4bobo la 13 Mai, 2010

    eu nu am fost prin primi 100:(

  • andnobody la 13 Mai, 2010

    @tzumpy4bobo: de unde stii? nu s-a afisat nimic pe site...

  • fluturas_ la 13 Mai, 2010

    Si eu as fi vrut un tricou, dar nu am avut noroc. :(

  • tzumpy4bobo la 13 Mai, 2010

    am numarat pe ce loc sunt sunt pe 170

  • tzumpy4bobo la 13 Mai, 2010

    eu nu am inteles ceva nu ai voi sa vote -2-3-4 dupa acelasi IP?

  • andnobody la 14 Mai, 2010

    doar ce m-au sunat pentru tricou. este marime universala si va ajunge in 30 de zile. ura!!
    m-am inscris pe 11 mai, poate aveti noroc si voi. ;)

  • teomaria la 14 Mai, 2010

    Felicitari!Eu la cele cu votare nu particip.

  • andnobody la 14 Mai, 2010

    multumesc!
    nici eu de regula, dar am zis sa incerc macar pt tricou. uite ca s-a nimerit bine.

  • cyucy la 14 Mai, 2010

    si pe mine m-au sunat

  • andnobody la 14 Mai, 2010

    felicitari! konkursomanii la puetere! :P

  • stamorello la 14 Mai, 2010

    Am castigat si eu un tricou. Azi am fost sunat de cei de la Fanta. M-au intrebat adresa si dupa ce le-am spus-o, am fost anuntat ca va ajunge la mine in maximum 31 de zile lucratoare, prin curier.
    Off Topic: Un mic merit ar trebui sa am si eu la castigul altora, daca s-au inscris la acest concurs dupa ce au aflat de el de pe acest site, fiindca am fost unul dintre cei care le-au notificat administratorilor site-ului, la rubrica Propune concurs despre acest concurs. ;)

  • cecilia35 la 14 Mai, 2010

    si eu am castigat un tricou.
    Mersi stamorello.

  • cocolino2 la 14 Mai, 2010

    O gramada de stupiditati de mesaje , printre ele si cu cele mai multe voturi, si am gasit una chiar penala rau.
    /www.fanta.ro/#concurs_situatie?s=201
    mai are si peete 100 de voturi si un comment inteligent

    Raspuns:
    Insulina este produsa de celulele beta Langerhans sau mai simplu de pancreas.

  • kalasnikov1 la 14 Mai, 2010

    Cred ca m-au sunat si pe mine, numai ca nu am putu raspunde... :)) Am incercat sa ii sun eu si dupa ce am ascultat muzica lor aproape 10 min. am inchis... deja am cheltuit mai mult decat valoarea tricoului =)) Am verificat nr. de pe care am fost sunat si sigur au fost ei pt. ca era de la S.C. SYSCOM DIGITAL S.R.L....

  • cyucy la 14 Mai, 2010

    0215288800.asta este nr de pe care s-a sunat :)

  • stamorello la 15 Mai, 2010

    orice pentru ca si alti konkursomani sa castige premii faine.

  • trigga la 16 Mai, 2010

    4.2. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.


    Daca votezi pe cineva nu se considera ca ai influentat castigul?
    Cine a scris regulamentul asta, frate? :))

  • cocolino2 la 16 Mai, 2010

    A vrut sa zica:
    Daca umblii cu fofarlica, si te-am prins ca ai trisat prin diferite metode ..... Te sunam sa-ti cerem premiul inapoi apoi de dam in judecata pentru frauda.

  • trigga la 16 Mai, 2010

    una e fofarlica, alta e frauda :D
    oricum, atata timp cat e loc de interpretari e un regulament naspa :)
    in plus am vazut ca in regulament zic sa scrii intre 100 si ceva si 1000 si ceva de caractere. apoi pe site scriu 250 parca.

  • cocolino2 la 16 Mai, 2010

    eu am vazut mesaje suspecte votate in prostie. deci sa nu ne miram de corectitudinea concursului. ma repet cu un exemplu dat mai sus.

    ***www.fanta.ro/#concurs_situatie?s=201
    mai are si peete 100 de voturi si un comment inteligent

    Raspuns:
    Insulina este produsa de celulele beta Langerhans sau mai simplu de pancreas.***

  • cocolino2 la 16 Mai, 2010

    ghinionul lui ca l-am luat la ochi dar nu este singurul, sunt altii cu mult ai multe puncte si numai seara facute, este o metoda probabil sa sari peste partea cu codul de confirmare prin sms.

  • Scheletu la 17 Mai, 2010

    cocolino2 te asigur ca aici nu mai merg smecheriile pentru ca nu poti trece de partea cu sms defatp ala e votu codu ala tu atunci primesti votu cand bagi codu nu cand trimiti sms. Cam asa ar trebui sa se faca concursurile cu votare ca daca nu erau deja vreo 3000 de voturi.

  • amola la 17 Mai, 2010

    Au inceput sa fie sunati castigatorii tricourilor. Pe mine m-au sunat acun 30 minute.

  • carmita1 la 17 Mai, 2010

    si pe mine m-au sunat :))))

  • angis la 17 Mai, 2010

    cei care ati fost sunati va-ti inscris in primii 100?

  • Ramona13 la 17 Mai, 2010

    * v-ati

  • angis la 17 Mai, 2010

    scuze,mersi pt observatie

  • cecilia35 la 17 Mai, 2010

    pe data de 11 mai m-am inscris

  • catanicegirl la 17 Mai, 2010

    si pe mine m-au sunat.m-am inscris pe 10

  • alinutza13 la 17 Mai, 2010

    ghici de ce intra voturi seara? lumea mai si munceste in timpul zilei daca nu stiai, si probabil dupa 7-8 seara cand ajung acasa suna prietenii sau dau mass-uri pe mess pentru voturi.

    Foarte corect, Scheletu ;) concursurile cu votare cu nr de tel mi se par cele mai corecte de pana acum, castiga cine are mai multi prieteni sau cunostinte sau cei care au o lista de mess foarte lunga... ma bucur ca au preluat modelul de la P&G...

  • Ramona13 la 17 Mai, 2010

    Ce te faci tu,@scheletu, ca aici nu mai poti trisa :((( Esti trist, nu-i asa?

  • tzumpy4bobo la 18 Mai, 2010

    si eu am castigat un iPod Shuffle

  • alinutza13 la 19 Mai, 2010

    felicitari! cate voturi ai strans? se iau voturile stranse intr-o zi, nu?

  • alinutza13 la 19 Mai, 2010

    si inca ceva: cand te-au anuntat?

  • ANDUPUSTIU la 19 Mai, 2010

    M-au instiintat prin e-mail deoarece era inchis telefonul meu:D

  • alinutza13 la 19 Mai, 2010

    si ai primit tricoul? sau mai dureaza?

  • carmita1 la 19 Mai, 2010

    dureaza cel mult o luna de zile-poate fi si intr-o sapt ,doua ,trei.....

  • tzumpy4bobo la 19 Mai, 2010

    acum 2 zile am sunt sunata si in 10 zile al aduc acasa

  • angis la 19 Mai, 2010

    si eu m-am inscris pe 11.05,dar pe mine nu m-au sunat.Oare nu suna numai pe primii 100 inscrisi? eu asa intelesesem

  • ANDUPUSTIU la 19 Mai, 2010

    Dureaza maxim 31 zile pana il trimit:)

  • stamorello la 22 Mai, 2010

    Eu am fost ieri sunat a doua oara ca sa mi se spune ca o sa imi trimita premiul castigat, tricoul, prin Posta Romana, si nu prin Curier, cum spuneau prima data si si-au cerut scuze pentru acest incovenient. Am fost sunat de pe acelasi numar de pe care fusesem sunat si prima data.

  • fluturas_ la 25 Mai, 2010

    sunt 102 castigatori la tricouri

  • andnobody la 28 Mai, 2010

    a primit cineva tricoul?
    e greu cu posta romana :)

  • cyucy la 07 Iunie, 2010

    astazi am primit tricourile,sunt chiar frumoase :)pt mine e marime mai mica,pt sotul meu e mai mare:) super!

  • cecilia35 la 07 Iunie, 2010

    am primit si eu tricoul, e putin "prea" portocaliu

  • ANDUPUSTIU la 07 Iunie, 2010

    Imi vine perfect:D
    Parca ar fi stiut ce marime sa-mi dea:)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro