Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Noiembrie 2012
1 x un iPhone 4S (alb sau negru)

Concurs Noiembrie 2012 - Decembrie 2012

Castiga un iPhone 4S (alb sau negru)

  • Concursul s-a terminat pe 15 Decembrie, 2012
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x un iPhone 4S (alb sau negru)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Trecut si Prezent (daca nu esti deja).
  2. Inscrie-te pe www.tracker.xplor.ro, daca nu ai deja cont click aici.
  3. Da share imaginii de concurs pe wallul tau de Facebook.
  4. Lasa un comentariu la postul de concurs pe Facebook Trecut si Prezent cu numele tau real.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • Premii_fictive_pentru_Romania la 19 Noiembrie, 2012

    Din pacate, multe dintre paginile de pe facebook organizeaza concursuri fictive cu scopul de a-si atrage un numar cat mai mare de "fani". Intamplator, am avut ocazia sa aflu ca administratorii acestei pagini detin "conturi de rezerva" cu care participa la concursurile sponsorizate de alte pagini si care, ca prin minune, ajung sa fie si castigatoare (dovezile le gasiti urmand acest link ttps://www.facebook.com/pages/Premii-fictive-pentru-Romania/375476489189501?fref=ts , nu uitati sa puneti un "h" in fata linkului).
    Din punctul meu de vedere, exista sanse poate de peste 99,99% ca individul din spatele acestei pagini sa fie acelasi care se afla si in spatele paginii "premii reale pentru Romania" (intrati pe link-ul de mai sus sa vedeti cum isi lua propria lui aparare de pe mai multe conturi cand am scris asa ceva despre el pe facebook). Daca nu prea aveti timp sa va uitati peste tot continutul paginii, aruncati macar o privire aici ttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=380178062052677&set=pb.375476489189501.-2207520000.1353355551&type=3&theater (nu uitati de "h"-ul din fata) sa vedeti daca am sau nu dreptate in privinta respectivelor pagini.
    Sfatul meu ar fi sa denuntati pagina pt. frauda. Va garantez ca, la fel ca pe pagina "premii reale pt. Romania" o sa apara si aici un castigator, dar nu dintre voi. Oare cati dintre cei care au participat la "concursuri" pe pagini i a caror denumire intra si "premii reale" au urmarit paginile si dupa incheierea concursurilor ca sa vada daca respectivii si-au primit premiile (in cazul in care nu sunt tot organizatorii sau prietenii acestora) sau daca mai pot posta comentarii dupa perioada in care ar trebui sa intre in posesia premiilor? In unele cazuri, sunt afisati castigatori si dintre participantii pe care respectivii nu ii cunosc tocmai pt ca se bazeaza ca dupa o anumita perioada nu ii mai verifica nimeni. Pe facebook, din cate am observat, in momentul in care banezi o persoana, ii dispar toate comentariile postate.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro