Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Noiembrie 2011
un iPhone

Concurs Noiembrie 2011

Castiga un iPhone 4S

  • Concursul s-a terminat pe 25 Noiembrie, 2011
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un iPhone

Ce trebuie sa faci?

Trimite povestea ta despre ce te face sa te simti parte din "batrânul continent", locuri, oameni, proiecte, idei, evenimente la adresa concurs@realitatea.net, ataseaza-i daca vrei fotografii si filmulete.
 

Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • AdrianaMelut la 13 Noiembrie, 2011

    Cred ca sunt europeana in mine,cu nimic mai prejos decat un neamt,un francez sau un scandinav.Sunt innebunita dupa calatorii,cu toate astea mai nou ma bucur de orice,desi saracia e mai adanca.Adica,dupa ce am vazut Marea Moarta,Mediterana,Rosie,mi se
    pare extraordinara briza Marii Negre,acel miros nu l-am gasit nicaieri.Ma simt minunat acasa,fara exagerari,pentru ca starea de confort si de "european" vine din mine.E vorba de ochii,sufletul si asteptarile cu care privesti,am invatat tare greu sa asteptam putin si atunci in orice, in jurul nostru vom gasi ceva de apreciat,de infrumusetat,de iubit,de ce nu? Strada romaneasca,oamenii nostri,cu ce-or face ei imi sunt dragi si mi se par valorosi.Hai sa punem mai mult pret pe noi si ne vom simti europeni si intr-un castel din occident dar la fel si pe o ulita prafuita romaneasca.Avem si noi castelele noastre si ei ulitele lor,asa ca sunt cat se poate de "europena",oriunde m-as duce!

  • Abramburika la 13 Noiembrie, 2011

    Foarte frumoasa argumentatia ta.
    Dar, iti spun asta in caz ca nu ai citit cu atentie, pentru a participa la concurs nu aici trebuie postat raspunsul, ci, asa cum scrie mai sus : " Trimite povestea ta despre ce te face sa te simti parte din "batrânul continent", locuri, oameni, proiecte, idei, evenimente la adresa concurs@realitatea.net, ataseaza-i daca vrei fotografii si filmulete"
    Succes.

  • baubau2006 la 13 Noiembrie, 2011

    Stau si ma intreb, tu sigur ai vazut Mediterana?

  • allexinno_alexys la 13 Noiembrie, 2011

    Astept la anul Iphone5G

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro