Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Iunie 2011
un iPhone 4 (16GB)

Concurs Iunie 2011

Castiga un iPhone 4 (16GB)

  • Concursul s-a terminat pe 11 Iunie, 2011
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un iPhone 4 (16GB)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de Facebook + acceseaza aplicatia dedicata concursului. (click aici)
  2. Voteaza clipul tau preferat.
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (53)
  • betutza la 07 Iunie, 2011

    Oops! Page Not Found

    The server returned a 404 response.

  • teribilutza la 12 Iunie, 2011

    In urma tragerii la sorti in campania "Cluj: The Movie", Loredana Cenuse primeste premiul oferit: un iPhone 4 (16 GB). Felicitari!

  • Abramburika la 12 Iunie, 2011

    Felicitari!!!

  • stupidcow la 12 Iunie, 2011

    Felicitari cyucy. Asa noroc mai zic si eu.

  • cyucy la 12 Iunie, 2011

    va multumesc frumos pt felicitari!
    si celor care nu inteleg limba romana,le explic eu ca,castigatorul acestui concurs s-a extras prin tragere la sorti,deci nu este nimic putred la mijloc!

  • baubau2006 la 13 Iunie, 2011

    mi-e greu sa cred ca din miile de participanti chiar pe tine te-a extras. "putred" este putin spus, cauta un alt cuvant in care te poti regasi, tu ca si casitgator cu o oarecare usurinta.
    app, cred ca stiu suficienta romana daca ma incadrez si eu in selectia celor a totnestiuitori.
    ps:felicitari, sa nu ai parte de el !

  • fireman_mil la 13 Iunie, 2011

    mda, ca de obicei castiga Mafia..
    Tot fata asta?

  • baubau2006 la 13 Iunie, 2011

    Spune si tu...de ce nu am castigat eu sau tu...? iar si iar ea!? =))

  • stupidcow la 13 Iunie, 2011

    Poate pentru ca stati prost la capitolul noroc? Atata invidie nu am mai vazut de mult timp. Loredana, iti urez sa castigi toate telefoanele iphone puse in joc de acum inainte

  • elena_banu87 la 13 Iunie, 2011

    :)))))))))))))))

  • amola la 13 Iunie, 2011

    @ cyucy Felicitari! Pe langa faptul ca ai ambitia sa participi la foarte multe concursuri ai si un car de noroc. Sa folosesti sanatoasa premiul!

  • pescarus la 13 Iunie, 2011

    trebuie sa si muncesti ca sa castigi iar roadele se vad in timp,important e sa stii cum sa particopi, sa fii optimist si bun la suflet, iar atata timp cat te roade invidia nici ca ai sa a castigi vreodata, cu totii avem perioade mai norocoase sau mai putin norocoase.
    Cyucy felicitarile mele! Noroc la toti va doresc si fiti mai buni daca vreti sa primiti!!

  • vall la 13 Iunie, 2011

    Fata asta cand participa nu se incurca, are n conturi reprezentate de rudele mai mult sau mai putin apropiate.
    De aici si presupusul noroc ...
    Cat despre limba romana, draga cyucy, cacofonizezi cam des pentru pretentiile tale .

  • baubau2006 la 13 Iunie, 2011

    Castiga tu un iphone si ai sa constati cu stupoare ca pe tine nu o sa te "invidieze" nimeni. Ar trebui sa-ti dea de gandit.

  • cyucy la 13 Iunie, 2011

    @firema_mil,ai descoperit,in sfarsit,ca nu sunt cea despre care credeai tu ca ai informatii pretioase? :))
    @vall,daca te uitai cu un pic mai multa atentie,ai fi vazut ca dupa cuvantul 'ca',exista o virgulita,deci nu exista cacofonia.
    @stupidcow,amola,pescarus va multumesc pt felicitari!
    cat despre restul comentariilor nu am cuvinte,spun doar ca INVIDIA este in floare! :)

  • teomaria la 13 Iunie, 2011

    FELICITARI, LORY!Sa te bucuri de el si...lasa-le-ncolo de comentarii rautacioase,gura lumii sloboda!!!!!Atata timp cat e cu tragere la sorti, comentariile sunt inutile!Am castigat si eu la astfel de concursuri premii mari si am ramas extrem de surprinsa sa vad ca norocul mi-a suras cand m-asteptam mai putin.

  • cecilia34 la 13 Iunie, 2011

    felicitari cyucy!nu te lua dupa comentarii gen baubau sau vall,nu vezi ca tocmai de-aia nu castiga si ei pt ca sunt atat de invidiosi?e frumos premiul si de-aia arunca cu pietre.

  • baubau2006 la 13 Iunie, 2011

    Promit ca o sa inaintez o propunere lui konkurs, sa infiintam o rubrica "Donatii", unde acolo sa-mi exmprim nemultumirile si visul de a avea iphone, poate cineva se va incumeta sa mi-l doneze. De preferat ca rubrica in sine sa fie una sticky. Si uite asa scapi de comentariile "gen baubau".

  • ethel2you la 13 Iunie, 2011

    "O așa-zisă greșeală pe care am observat-o a fi reclamată cu pedanterie prin mijloacele de comunicare scrise (în special internet, deoarece aici comentariile se pot face in situ) este cacofonia. În scris! Asta se întîmplă în ciuda definiției din dicționar (asociere neplăcută a sunetelor) sau a etimologiei cuvîntului (cf. gr. kakos – rău, phone – sunet).

    Este foarte simplu: cacofonia deranjează numai dacă se manifestă în vorbire, sau, evident, dacă textul scris unde apare este destinat citirii (drept exemplu poate servi un discurs). Orice altă încercare de a-i oferi acestui cuvînt sensuri imaginare denotă fie prețiozitate, fie incultură. De altfel, cuvintele care ar fi putut descrie „cacofonia scrisă”, cacografie și respectiv cacologie, se referă la incorectitudinea scrierii sau a construcției lingvistice, și nu la echivalentul scris al cacofoniei."

    felicitari cyucy! sa ai parte de iphone!

  • cecilia35 la 13 Iunie, 2011

    felicitari pentru premiu!

  • daniian la 13 Iunie, 2011

    Felicitari cyucy!
    Si vreau sa scriu si eu ceva pentru cei ce se dau mari cunoscatori in gramatica, fonetica sialte cele ale limbii romane. Cacofonia este permisa in scris, depinde doar de abilitatea cititorului de a o evita.

  • mirela24 la 13 Iunie, 2011

    bravoooo ..felicitari. te invidiez:)

  • cyucy la 13 Iunie, 2011

    ms!
    @mirela24,nu esti singura :P

  • vall la 13 Iunie, 2011

    Evitarea cacofoniei intercaland " virgulita " , nu face decat sa sublinieze cacofonia si incapacitatea de a evita respectiva cacofoneala.

  • cyucy la 13 Iunie, 2011

    time-out,oameni buni!cate discutii pt un premiu castigat prin tragere la sorti.observ insa ca nu premiul in sine este marul discordiei,ci persoana ce-a castigat!asta este,obisnuiti-va cu ideea ca zilele urmatoare va veni si premiul mult asteptat:Toyota Prius! :))

  • baubau2006 la 13 Iunie, 2011

    Deci sa ne asteptam la un alt fake de concurs, castigatorul este unul singur inainte de a se da startul...e normal la noi, se poarta mai peste tot.

  • ella8789 la 13 Iunie, 2011

    si eu partcip la concursuri, dar vad ca peste tot castigatorii sunt veterani. este un grup care prin rotatie pune mana p toate premiile. restul participantilor sunt de umplutura. mai castigam si noi o pasta de dinti sau o carte...sa nu bata la ochi. premiile mari sunt rezervate pt grupul de castigatori cu vechime. f urat...

  • ladyinblue la 13 Iunie, 2011

    castig cam 10% din premiile pe care mi le doresc...am castigat si premii mici (pasta de dinti, sapun si alte nimicuri), dar si premii importante, pe care nu le spun aici...ca toti ceilalti, imi doresc sa castig, si cand nu se intampla asta, uneori ma enervez, alteori imi spun mie insami ca data viitoare voi avea mai mult noroc..secretul pentru a castiga consta in perseverenta, ambitie fara margini, timp si...un strop de noroc:)nu te lasa batuta si persevereaza...

  • stupidcow la 13 Iunie, 2011

    Uite ca n-am castigat un iPhone dar am aflat ca am castigat un Samsung Galaxy S la Marea Infructare.

  • Abramburika la 13 Iunie, 2011

    Nu are sens sa va certati. Daca acest concurs a fost cu tragere la sorti,atunci este vorba despre noroc. Cum ar fi putut trisa cyucy? sa zicem ca avand "n" conturi facebook pe numele ei si participand cu toate. Se poate acest lucru? Habar nu am,eu neavand nici macar un cont de facebook,prin urmare nestiind cu ce se mananca. Dar daca sunteti nemultumiti de ce aruncati jigniri aici? Ati putea face o reclamatie organizatorilor concursului,ei vor verifica si vor afla cu siguranta o eventuala inselaciune a Loredanei. Nu este suficient sa plangeti pe la colturi, fiti barbati si oficializati-va nemultumirile. Poate in acest fel veti reusi sa dormiti linistiti. Sau ... poate nu.
    Cyucy, sa-l folosesti sanatoasa!
    PS : felicitari stupidcow.

  • stupidcow la 13 Iunie, 2011

    mersi @Abramburika. sigur se va ridica cineva si la mine si va zice ca fac parte din "Mafie"

  • Abramburika la 13 Iunie, 2011

    Te pomenesti ca esti vreun Don Corleone incognito :)

  • baubau2006 la 13 Iunie, 2011

    Nu putem fi barbati pentru ca suntem niste doamne.
    @stupid - ma bucur pentru tine, e clar ca tu nu ai influentat in vre`un fel desemnarea castigatorului.

  • cyucy la 13 Iunie, 2011

    @Aurelian, felicitari!ma bucur mult pt tine!
    @Abramburica,am un singur cont si o singura adresa de mail pe numele meu,crede-ma!poate verifica si mama organizatorilor ,nu doar ei!dar sti cum se spune:vulpea care n-ajunge la struguri,zice ca sunt acri! ;)

  • ccrissy la 14 Iunie, 2011

    Aoleu, ce s-a întâmplat aici doar într-o singură zi! O zi cu noroc, dar şi cu ghinion! Lore, FELICITĂRI şi chiar nu băga în seamă toate răutăţile astea. S-au trezit acum caţiva:baubau, vall şi fireman sa arunce cate-un comentariu rautacios. De anu' trecut n-au mai postat nimic.Dacă tot aşa au participat si la concursuri, apoi cum sa castige? :)) Apoi alţii/altele după ei! Şi da, castigi des şi asta fiindca esti perseverentă în participarea la concursuri. Apoi, norocul te însoţeşte şi care-i problema lor? - întrebare retorică Nu pot să concluzionez decât spunându-ţi: să-l foloseşti sănătoasă, că ai un telefon pe cinste. Face poze faine ;)

  • cyucy la 14 Iunie, 2011

    multumesc mult,Cristina! :*

  • ctlnalexa la 14 Iunie, 2011

    vreau si eu sa castig,vreau si eu sa castig....tot norocul sa vina la mine...in afara de niste mici "acadele" nu am castigat nimic :(.Astept un concurs unde sa fie pus la bataie NOROC ,poate castig putin noroc.Bafta si felicitari celor ce castiga pe drept .Astept sa rasara norocul si pe strada mea.

  • ccrissy la 14 Iunie, 2011

    N-ai pentru ce, Lore!!! :* Eşti o drăguţă şi lumea te invidiază pe nedrept. E adevărat, câştigi mult, dar asta fiindcă eşti ambiţioasă şi participi, dacă nu la toate, la cât mai multe. Şi-atunci nu trebuie să sară "câţiva" la gâtul tău şi să-ţi reproşeze că iar ai câstigat. Norocul tot sare de undeva sau cândva pentru toţi. Şi aici vorbesc din proprie experienţă. BAftă tuturor!!!

  • Abramburika la 14 Iunie, 2011

    Cata dreptate ai! Cyucy si teomaria sunt in opinia mea cele mai ambitioase si perseverente konkursomane. De aceea si castiga atat de des.

  • fireman_mil la 15 Iunie, 2011

    Loredana Cenuse ...joaca la 7 ciocane...nu este perseverenta, este doar o fraudatoare

  • baubau2006 la 15 Iunie, 2011

    Nu am mai postat de anul trecut pentru ca nu am mai intrat pe konkurs de anul trecut!!
    Ce am spus mai sus de cycuy era doar o baza, o cunosc si stiu cat timp sta pe toate prostiile de concursuri, deci chiar il merita. In fine...chiar ma bucur ca mai sunt si minti luminate p-aci.
    Ah, era cand o anume @kitty parca? Ce mai sti de ea...?

  • baubau2006 la 15 Iunie, 2011

    m-a luat tasta pe dinainte :)

  • Andrealegrand la 15 Iunie, 2011

    DOAMNE CATA INVIDIE!!!A FOST NOROCUL EI.SI CUM A ZIS PESCARUS,SA FIM MAI BUNI LA SUFLET,SA AJUTAM,SA FIM OPTIMISTI SI AVEM DOAR DE CASTIGAT.EU NU-MI PIERD SPERANTA,INTR-O ZI VOI CASTIGA SI EU CEVA MAI DE VALOARE :)))

  • Andrealegrand la 15 Iunie, 2011

    FELICITARI,CHIAR ESTI O NOROCOASA!!!!!

  • ccrissy la 16 Iunie, 2011

    Păi vezi, baubau? Ceea ce spuneam: dacă n-ai intrat de anul trecut şi tot de atunci n-ai participat, unde vrei să câştigi? Sau eventual ai participat de pe alte site-uri de concursuri ori direct de pe fiecare site. Dar mă bucur că am ajuns la un consens. :)
    Aaa, ce mă întrebi pe mine de nu ştiu ce kitty? Mă acuzi indirect că aş avea vreo legătură cu acest nickname? Te lămuresc, n-am, nu cunosc şi-n plus, nu ţin evidenţa userilor. Puţini cunosc, cu câţiva m-am împrietenit şi alţii/altele îmi par cunoscuţi/e, însă acesta deloc.

  • baubau2006 la 16 Iunie, 2011

    Reciteste, totul a fost o baza, stiu cine este cycuy si mai stiu ca ar fi in stare sa neglijeze si treburile gospodaresti pentru un concurs, bravo ei si sa se bucure de el pana in 2044. Eu cred ca am mai bine de 1an de cand nu am mai paritcipat la vre`un concurs.
    Legat de kity, era un nick name candva, este singura persoana de pe konkurs cu care am avut o discutie mai contrata, dar ne-a trecut repede, facusei tu un mic deal cu ea, tot ce spunea ea tu aprobai, si vice-versa. In fine, se poate sa gresesc eu nick nameul, nu mai retin exact.

  • ccrissy la 17 Iunie, 2011

    Ooo, îmi amintesc! Dar era Ramona13 cu care ai avut o discutie contradictorie, eu aprobam ce-a spus şi ne-ai "acuzat" că parcă am fi surori. ;)) Aşa ştiu eu! :) Însă n-a mai postat nimic pe aici Ramo, din câte ştiu eu. A intrat într-un con de umbră şi chiar mi-e dor de ea. :)

  • baubau2006 la 17 Iunie, 2011

    Ei bravo, ramona13...fara sa jignesc pe nimeni, era unul din putini useri care avea habar ce tasta, ff rar am vazut rautate in vre-un comentariul de al ei, si atunci cand o totusi o facea argumenta cat pentru un an intreg. Pacat ca nu mai da p-aci, aveam cu totii de invatat.

  • baubau2006 la 17 Iunie, 2011

    Ehe, sunt as in tastare, mi-a luat fix 19secunde sa postez comentariul de mai sus... de acolo si aiureala ce a iesit, oricum tu imi intelegi limbajul :d

  • ccrissy la 19 Iunie, 2011

    ;))da, da! Înţeleg! Da, s-a supărat la un moment dat anul trecut în toamnă parcă că era deja mult atacată şi a spus că e ultimul ei comentariu care-l va posta şi aşa a şi fost. Era bănuită aici că s-ar fi ascuns în spatele noului user "Succesuri" căci era exact acelaşi stil tipic ei,însă nu se stie nimic concret. Păcat oricum că nu mai postează. Da, da "argumenta cât pt un an întreg" :))...tratate scria. Şi aşa e, aveam ce învăţa de la Ramo. ;)

  • cyucy la 23 Iunie, 2011

    astazi a ajuns premiul :)

  • pescarus la 23 Iunie, 2011

    sa-l stapanesti sanatoasa! :)

  • mani la 29 Iunie, 2011

    Felicitari:*!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro