Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Decembrie 2023
20 x smartphone Apple iPhone 14 128GB 5G, 30 x televizor LED Smart Samsung 43CU8072 4K Ultra HD 108 cm, 400 x voucher de cumparaturi Dedeman in valoare de 500 de lei

Concurs Youtilpromo.ro Octombrie 2023 - Decembrie 2023

Castiga un iPhone 14, un televizor LED Smart Samsung sau vouchere Dedeman

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2023
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

20 x smartphone Apple iPhone 14 128GB 5G, 30 x televizor LED Smart Samsung 43CU8072 4K Ultra HD 108 cm, 400 x voucher de cumparaturi Dedeman in valoare de 500 de lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe youtil.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Achizitioneaza orice produse de curațenie Ariel, Fairy, Lenor, Mr.Proper, Swiffer sau Tide în valoare de minim 40 de lei din magazinele participante (pe care le gasesti in regulament), completeaza datele tale de contact in formularul de pe youtil.ro si numarul & data bonului fiscal + incarca poza bonului fiscal/facturii. 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (7)
  • konkuser147925 la 13 Octombrie, 2023

    Astia sunt niste nesimtiti care-si bat joc de om! Dupa ce am inscris un bon mi-au raspuns ca m-au taiat de la participare cum ca ''magazinul de unde am cumparat nu este printre magazinele participante din regulament'', cu toate ca a fost pe lista! Personal nu mai particip la nici un concurs organizat de acest youtil.ro, sa-si bage in c..r toate concursurile si produsele! Si alta observatie: la concursurile lor nu apar intotdeauna castigatorii! Deci...seriozitate si corectitudine ZERO!!

  • iceboxshow la 13 Octombrie, 2023

    poti semnala aceste problema si la ANPC si cu siguranta o sa ai grija de ei, eu le-am facut la mai multi asa/companii/firme si si-au luat amenzi. mai am pe lista inca o gramada la care am gasit nereguri si urmeaza sa le fac plangeri.

  • Savannah la 14 Octombrie, 2023

    Am observat si eu ca la ultimele circa 7, 8 (?) concursuri pe baza de chestionare nu au afisat câștigătorii deloc. Erau unele premii consistente, masini de spalat, detergent pe un an, vouchere Teilor. Am urmarit constant sa vad câștigătorii si nimic, luni de zile nimic afisat. Daca nu pot oferi aceste premii, ar putea sa ofere mai puțin sau mai rar, dar macar sa fie cinstiți... Asa ar fi normal.

  • iceboxshow la 14 Octombrie, 2023

    multe regulamente au extrem de multe lacune si nu au inserate urmatoarele paragrafe, iar in baza lor ii puteti actiona la ANPC pentru a ii sanctiona, cu cati suntem mai mult si atat mai bine, pentru transparenta si afisarea castigatoriilor.

    conform OG99/2000 - sunt obligati (toate firmele) sa afiseze castigatorii.

    Art. 3 Perioada Promotiei

    3.2 Promotia se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial al
    Promotiei („Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti participantii, Redactat cu respectarea
    prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si
    serviciilor pe piata, republicata.


    CAPITOLUL VPractici comerciale



    Art. 41. -
    (1) Loteria publicitară este acea practică de promovare a produselor/serviciilor care tinde să stimuleze în rândul participanţilor speranţa unui câştig prin tragere la sorţi.
    (2) Loteriile publicitare sunt admise numai în condiţiile în care participanţilor nu le este impusă în contrapartidă nicio cheltuială directă sau indirectă, suplimentară achiziţionării produsului/serviciului.
    (3) Cheltuielile efectuate de către participanţi pentru achiziţionarea de efecte şi servicii poştale şi pentru tarifele telefonice normale, referitoare la participarea la loteria publicitară, nu intră sub incidenţa alin. (2).
    Art. 42. -
    (1) În privinţa câştigurilor puse în joc în cadrul unei loterii publicitare, anunţurile de prezentare a acesteia vor preciza natura, numărul şi valoarea comercială a respectivelor câştiguri, precum şi următoarea menţiune: "regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant". În acest scop se va menţiona adresa sau numărul de telefon la care solicitarea poate fi transmisă, respectiv făcută.
    (2) În regulament se va preciza obligaţia organizatorului loteriei publicitare de a face publice numele câştigătorilor şi câştigurile acordate.

    Art. 43. - Jurisprudenţă
    1) Regulamentul şi/sau orice alt document în baza căruia urmează să se desfăşoare loteria publicitară trebuie să fie autentificat şi depus la un notar public înainte de începerea operaţiunii. În scopul prevenirii desfăşurării unor jocuri de noroc deghizate organizatorul va depune un exemplar al regulamentului şi/sau al documentului autentificat, după caz, la Direcţia generală management al domeniilor reglementate specific din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor, până la data începerii loteriei publicitare.
    2) (2) Pentru a verifica corecta desfăşurare a loteriei publicitare respective reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Ministerului Economiei şi Finanţelor şi Ministerului Internelor şi Reformei Administrative pot solicita organizatorilor de loterii publicitare regulamentul de desfăşurare a acestora, precum şi un exemplar al anunţurilor adresate publicului, caz în care organizatorii vor prezenta această documentaţie în termen de 5 zile de la data solicitării.

    Art. 44. -
    Prezenta ordonanţă nu exclude controlul acţiunilor de promovare a vânzărilor prin acest gen de operaţiuni publicitare de către asociaţiile profesionale cu rol de autoreglementare în domeniul publicităţii, precum şi dreptul persoanelor, care se consideră induse în eroare în cursul desfăşurării acestor operaţiuni, de a se adresa direct acestor asociaţii.
    Art. 45. -
    Se consideră publicitate înşelătoare acele fapte prin care organizatorul unei loterii publicitare sugerează destinatarului, prin anunţul publicitar efectuat, că:
    a) a intrat în posesia marelui premiu, deşi tragerea la sorţi pentru atribuirea câştigurilor se va desfăşura ulterior;
    b) a intrat în posesia unui câştig important, în realitate fiind însă vorba de un premiu de o valoare minimă sau de un premiu de consolare.

  • cristiibm la 29 Decembrie, 2023

    Iceboxshow, salut!
    Cum trebuie redactata plangerea si unde ai facut-o?
    Poti sa postezi aici?
    Multumesc!

  • iceboxshow la 29 Decembrie, 2023

  • iceboxshow la 29 Decembrie, 2023

    iti las aici doua linkul din care sa te inspiri

    https://romanianstampnews.blogspot.com/2012/05/posta-isi-da-iar-in-petic-ori-se-fura.html

    https://www.scribd.com/document/479691207/Model-sesizare-ANPC

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro