Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Noiembrie 2012
1 x o tableta pc Apple iPad Mini Wi-Fi 16 GB

Concurs Noiembrie 2012 - Decembrie 2012

Castiga un iPad Mini

  • Concursul s-a terminat pe 27 Decembrie, 2012
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x o tableta pc Apple iPad Mini Wi-Fi 16 GB

Ce trebuie sa faci?
  1. Aboneaza-te la newsletter-ul Cadouri de Craciun.
  2. Optional: Daca ai blog* si vrei sa intri in tragerea la sorti cu inca 9 sanse in plus (10 sanse in total) scrie un articol cu tema: Cadouri de Craciun de minim 200 de cuvinte (poti scrie, de exemplu, despre cadourile de Craciun pe care le-ai primit de-a lungul timpului si care dintre ele ti-au placut ce-l mai mult, despre ce-ai vrea sa primesti cadou anul acesta de Craciun sau despre semnificatia pe care o au cadourile de Craciun pentru tine, s.a.m.d.).
  3. Adauga in articolul cu care participi la acest concurs un link catre http://www.cadouri-craciun.biz cu textul Cadouri de Craciun. Este de preferat ca acest link sa fie introdus pe la mijlocul articolului.
  4. Foloseste formularul de contact de pe www.cadouri-craciun.biz pentru a trimite adresa articolului cu care participi la concurs, eventual poti folosi si un trackback catre articolul de concurs.
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro