Acest concurs a fost publicat pe data de 18 Aprilie 2014
1 x epilator Braun Silk-épil 7 Wet & Dry

Castiga un epilator Braun Silk-épil 7 Wet & Dry

Ce castigi?

1 x epilator Braun Silk-épil 7 Wet & Dry

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe pentrufemei.perfecte.ro cu datele tale + raspunsul la intrebarea "Cum arata momentul de rasfat perfect pentru tine si picioarele tale?".

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

  • konkuser119147 la 18 Aprilie, 2014

    acest concurs nu este cu jurizare. aceasta pagina a mai propus concursuri de genul asta si a dat premiul cui a vrut

  • konkuser119147 la 26 Aprilie, 2014

    CONCURSUL S-A INCHEIAT! FELICITARI Tancu Adriana-Florina! Iata raspunsul ei:

    Sunt mai tot timpul pe fuga, intre serviciu, facultate si casa. M-am obisnuit cu ritmul acesta alert de viata, iar cand am parte de ragaz, de timp liber numai pentru mine, pentru trupul si sufletul meu, imi place sa-l petrec ingrijindu-ma. Ma ingrijesc atat spiritual, cat si fizic... Ma documentez temeinic in ceea ce priveste „ritualurile” de ingrijire ale trupului, asa ca nu prididesc, cand am timp, cu prepararea a tot felul de masti pentru ten, dar si pentru picioare, preparate numai din ingrediente naturale. Cum imi ingrijesc tenul, asa procedez si cu picioarele, ai ales acum ca se apropie cu pasi iuti anotimpul in care ele, picioarele, vor fi descoperite si aratate lumii in toata splendoarea lor... sau nu. Asa ca o data pe saptamana recurg la exfolierea stratului de celule moarte de la suprafata pielii prin scruburi preparate din malai amestecat cu iaurt si putina miere; efectul este mai mult decat multumitor. Iar hidratarea zilnica nu lipseste, orice-ar fi. In fiecare seara aplic un strat generos de crema cu uree pe talpi in zona calcaielor, mai ales. Un aparat de epilat bun, de calitate, incununeaza cu succes eforturile de infrumusetare a picioarelor. O piele fina, ingrijita, denota preocuparea posesoarei acesteia pentru propria-i fiinta, nu?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro