Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Decembrie 2011
1 x cos plin de conserve naturale + un set de farfurii (farfurie platou + farfurie supa + farfurie desert + ceasca + farfurie pentru ceasca)

Castiga un cos plin de conserve naturale + un set de farfurii

  • Concursul s-a terminat pe 24 Decembrie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x cos plin de conserve naturale + un set de farfurii (farfurie platou + farfurie supa + farfurie desert + ceasca + farfurie pentru ceasca)

Ce trebuie sa faci?
  1. Gandeste-te la o reteta care poate fi pregatita cu o conserva de fructe, legume sau peste de la Sun Food + posteaza reteta respectiva pe blog-ul personal cu link catre pagina concurs pe tarameainventata.net si catre pagina produsului respectiv din shop-ul Sun Food si cu poza produsului final.
  2. Trimite un email pe adresa dianaborca@gmail.com cu reteta si poza produsului final daca nu ai blog sau nu vrei sa postezi acolo.
  3. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe tarameainventata.net cu link-ul catre reteta ta sau cu numele de pe care mi-ai trimis mail.
Nota curenta: 2.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro