Acest concurs a fost publicat pe data de 23 Martie 2015
3 x cos cu cadouri de Paste de la Fabulous Baskets

Castiga un cos cu cadouri de Paste de la Fabulous Baskets

  • Concursul s-a terminat pe 09 Aprilie, 2015
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

3 x cos cu cadouri de Paste de la Fabulous Baskets

Ce trebuie sa faci?

Trimite un email pe adresa office@bucatarescu.ro cu raspunsul la intrebarea "Ce tip de produse apar, in mod traditional, in cosurile cu cadouri de la Fabulous Baskets?" + datele tale de contact (localitatea si numarul de telefon).

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser124322 la 24 Martie, 2015

    Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro