Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Septembrie 2009
Un concediu de 7 zile la ski in Austria pentru castigator si inca 9 persoane, 6 premii saptamanale

Concurs Septembrie 2009 - Octombrie 2009

Castiga un concediu de 7 zile la ski in Austria pentru tine si inca 9 prieteni

  • Concursul s-a terminat pe 25 Octombrie, 2009
  • Sursa: Skifun.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

Un concediu de 7 zile la ski in Austria pentru castigator si inca 9 persoane, 6 premii saptamanale

Ce trebuie sa faci?

Campania promotionala "Ski Fun"

  1. Fa-ti cont pe skifun.ro. (click aici)
  2. Aduna-na cat mai multe puncte rezolvand cele 5 probe ale concursului cu intrebari de geografie intr-un termen de 5 saptamani, conform informatiilor disponibile. (click aici)
  3. Dupa 5 saptamani de concurs, primii 15 concurenti (conform punctajului acumulat in cele 5 saptamani) se vor califica in finala, unde vor avea de raspuns corect in cel mai scurt timp la 3 intrebari. In momentul vizualizarii intrebarilor din finala se porneste cronometrul. Participantii la finala au o saptamana la dispozitie sa aleaga cand vor sa raspunda la intrebari (cel tarziu 25.10.2009 ora 12:00 AM). Cum au dat click pe intrebare se porneste cronometrul. Castiga cel care a dat raspunsurile corecte in cel mai scurt timp.

 

Concurs saptamanal cu cu 6 probe surpriza si 6 premii surpriza

  1. Intra in contul tau de pe skifun.ro. (click aici)
  2. Incarca o fotografie personala pe o anumita tema (care va fi anuntata in fiecare zi de luni a concursului saptamanal) si invita-ti prietenii sa te voteze.
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (36)
  • Raammoonnaa la 15 Septembrie, 2009

    Transportul NU este asigurat...si vorbim despre transportul a nu mai putin de 10 persoane :(

  • dede la 15 Septembrie, 2009

    rammoonnaa nu vrei si bani de cheltuiala pt 10 persoane?

  • dragoshelu la 15 Septembrie, 2009

    am aflat de concurs tarziu. adica pe 15 septembrie la ora 1:20 am.
    si am raspuns la intrebari pentru 15 septembrie. dar concursul a inceput pe 14 septembrie si sunt destui care au facut numar maxim de puncte pentru 14 septembrie. nu stiu cum as putea sa recuperez diferenta. cat de ofticat sunt ca nu am intrat pe konkurs cu 2 ore mai devreme. il urasc pe axxo.

  • karmen76 la 15 Septembrie, 2009

    Eu am participat si aseara dar nu am raspuns decat la o intrebare si apoi s-a blocat, nu stiu daca am acumulat puncte.
    azi am raspuns la mai multe intrebari si am facut 70 puncte. As fi vrut sa se poata vedea un clasamant.

  • Katan la 15 Septembrie, 2009

    Dragos, concursul este pana in 30 octombrie. Toti cei care au 75 de puncte vor intra in finala ( care va fi in ultima saptamana), cand va fi o proba cu raspunsuri contra timp, dupa cum scrie si in regulament. Adica cel mai rapid raspuns corect este castigator. Asadar oricine dintre cei care obtin punctaj maxim au o sansa sa castige marele premiu, pentru ca intra in finala.

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    Vad ca ti-ai facut cont special pentru a posta acest comentariu dorit ironic, in realitate...

    Ramona a facut acea observatie pentru a atrage atentia celor care doresc sa participe la acest concurs si nu citesc regulamentul inainte, sa stie despre ce este vorba. Mie, de pilda, mi-a fost de ajutor acest amanunt. Daca esti nou pe aici si nu stii cum stau lucrurile, esti de inteles.Daca reprezinti organizatorii, vreau sa iti spun ca desi "calul de dar nu se cauta la dinti", n-ar fi fost rau ca aceasta excursie extraordinar de interesanta sa aiba si transportul inclus. Este o simpla observatie, nu da nimeni in cap nimanui.

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    Chiar si in ultima secunda a ultimei zile de concurs daca reusesti sa acumulezi macar cat cel de pe locul 15 in acel moment , vei intra in finala(probabail vor fi cel putin 15 cu punctaj maximum (daca n-or fi deja) si atunci vei avea nevoie de 75 puncte, pentru ca vor intra in finala primii 15 si toti cei care au punctaj egal cu cel de pe locul 15. Nu conteaza momentul in care se raspunde la quizz-ul initial. Contra timp este numai cel din finala. Bafta tuturor!

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    Clasamentul este simplu de vazut. Paginile sunt listate in ordinea punctajului. Din pacate, se pare ca daca nu ai reusit sa faci 75 puncte nu mai ai sansa sa ajungi in finala...

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    Am verificat: in acest moment sunt deja 33 de persoane cu punctaj maxim. Pana in final se vor aduna sute de finalisti, poate chiar mii.

  • mikutza_ioana la 15 Septembrie, 2009

    eu am facut 65 de puncte si mi-au spus ca voi fi anuntata daca am ajuns in finala..pana atunci..sa astept tragerea la sorti..:)

  • Katan la 15 Septembrie, 2009

    Nou intradevar, dar nu ironic. Pentru a clarifica aceasta problema legata de Ski Fun, in articol 5 al regulamentului scrie: "În procesul de selecţie a finaliştilor se va ţine seama de ordinea clasării lor în functie de punctajul obţinut în urma celor 5 probe din traseu (iar dacă punctajul concurentului de pe locul 15 va fi acelaşi cu al altor concurenţi, toţi cei cu acelaşi punctaj vor intra în finală)." Asadar toti cei cu 75 de puncte ( maximum de punctaj) vor intra in finala. Iar in finala, timming-ul va face diferenta.Asadar, succes tutror!

  • mikutza_ioana la 15 Septembrie, 2009

    atunci..mie de ce mi s-a spus sa astept mesaj daca am intrat in finala sau nu?:(

  • mikutza_ioana la 15 Septembrie, 2009

    acum am citit si eu mai bine si am vazut ca numai primii 15 cu scor maxim vor intra in finala..

  • Katan la 15 Septembrie, 2009

    Ramona, din analizele studiului privind romanii care pleaca in vacanta la ski in Austria a rezultat faptul ca peste 83% dintre cei care merg la ski in Austria o fac cu masinile personale. Nu s-a asigurat transport pe simplul motiv ca din 10 prieteni, sigur 2 tot au o masina cu care sa se poata merge. Si in plus, nu cred ca ar fi confortabil pentru nimeni sa isi care cu ei skiurile prin tren cu schimb la Budapesta, Gyor si Viena. Marele premiu e o saptamana la ski in Austria, cazare si demipensiune. Fara transport.

  • Katan la 15 Septembrie, 2009

    După 5 saptămâni de concurs [...]participanţii care s-au calificat în finală vor putea fi vizualizaţi pe Site-ul Campaniei imediat ce prima fază a concursului cu întrebări s-a terminat. Aceştia vor fi contactaţi în decurs de 24 de ore prin email sau telefon pentru a fi anunţaţi cu privire la accederea în finală.

  • dragoshelu la 15 Septembrie, 2009

    am citit ce ati spus si daca este asa ... naspa. o sa fie sute si sute de participanti si o sa castige cine cauta mai repede pe wikipedia. intrebarile sunt imposibile. nici un austiac nu cred ca stie care este cel mai lung ghetar sau alte intrebari din astea. premiul este foarte foarte tare si cred ca puteau sa gaseasca ceva mai bun decat regulamentul asta.

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    ...Primii 15 si toti cei care au un punctaj egal cu cel de pe locul 15. Avand in vedere ca deja sunt mai mult de 15 participanti care au acumulat punctaj maxim, este clar ca numai cei cu punctaj maxim vor intra in finala. Bafta!

  • karmen76 la 15 Septembrie, 2009

    eu tot nu stiu cum pot sa vad clasamentul.

  • karmen76 la 15 Septembrie, 2009

    m-am grabit.

  • englezu la 15 Septembrie, 2009

    Concursul ar fi de cel mai bun scor, dar ne si votam, deci o ametim rau de tot. PACAT! Iar nu suntem seriosi.

  • felix la 15 Septembrie, 2009

    Voturile sunt doar pentru premiile saptamanale

  • Katan la 15 Septembrie, 2009

    Englezule, voturile sunt pentru premiile saptamanale. Intrebarile si scorul este pentru premiul cel mare. Dar pe langa acela, mai exista premii saptamanale de la Hervis. Incarci poza, prietenii te voteaza, castigi premiul. Voturile nu afecteaza punctajul de la concursul pentru marele premiu. Pune si tu o poza haioasa pe site! Eu te votez!Succes!

  • englezu la 16 Septembrie, 2009

    Este o intrebare "care este cel mai inalt varf din Elvetia?" la care ati considerat ca Dufourspitze este raspuns gresit. Oameni buni, am verificat in mai multe locuri, acesta este raspunsul corect in mod sigur. Ati eliminat pe cineva din concurs pt. ca... RASPUNDETI DVS, DE CE?

  • englezu la 16 Septembrie, 2009

    Iti multumesc pt. bunavointa, dar nu ma arunc la votare. Mai degraba te votez eu.

  • godo_mihaela la 17 Septembrie, 2009

    mie mi-a acceptat raspunsul cu cel mai inalt varf din elvetia. poate ai pus o litera gresit, ceea ce automat face sa nu mai fie acelasi lucru, nu? si poate fi punctaj mai mare de 75? din moment ce am raspuns la toate intrebarile corect, am ajuns la finalul intrebarilor si mi-a spus ca am 75 de puncte. deci reiese ca nimeni nu poate avea mai multe. sau ma insel?

  • Kity la 30 Octombrie, 2009

    Mihaela Atomei
    42 ani, Vânju Mare

    Felicitari!

  • karmen la 30 Octombrie, 2009

    Felicitari castigatoarei, ce premiu frumos.

  • Kity la 30 Octombrie, 2009

    Vanju-Mare - inseamna ca e posibil ca in echipajul de 9 persoane sa intre si membrii ai celebrelor familii de trisori Stoia/Rosoga.

  • Kity la 30 Octombrie, 2009

    Am cercetat un pic google si acum am certitudinea ca Rosoga/Stoia au de-a face cu castigatoarea.
    Se pare ca trisorii sunt inca la putere :(

  • 3conturi_suspendate la 30 Octombrie, 2009

    @konkurs: sper sa luati masuri drastice impotriva userului @kity daca nu vine cu dovezi ca sa demonstreze ca are dreptate in ceea ce ii priveste pe cei 2. La fel de bine ii putem acuza pe toti cei care castiga la un concurs ca sunt trisori si sa le facem probleme. Nu ca tin cu cei 2, dar din moment ce organizatorii nu i-au depistat ca fiind trisori, nu cred ca avem nici noi dreptul de a-i face trisori fara dovezi. De ex. daca ati castiga voi un concurs cu votare, v-ar conveni sa va faca cineva trisori fara dovezi? Probabil o sa va prefaceti ca nu ati vazut comentariul si nu o sa luati nicio masura...

  • cnicol la 30 Octombrie, 2009

    Te erijezi intr-un justitiar 3conturi?de acord,sunt necesare dovezile insa tonul face muzica.Nu-ti inteleg virulenta.suntem adulti,ce mama masii!!!

  • cnicol la 30 Octombrie, 2009

    atata timp cat inscrierea aici este gratuita,nu te obliga nimeni sa ramai.Ai transformat totul intr-o vendeta si chiar nu inteleg eforturile depuse.Daca pe alte site-uri apar concursurile mai prompt,fa-le lor trafic.Eu prefer acest site deoarece gasesc si informatii,si sustinere si o vorba buna,chestii care pe tine te lasa indiferent,

  • 3conturi_suspendate la 30 Octombrie, 2009

    @cnicol: esti un hot... un trisor. La toate concursurile la care participi trisezi. Iti convine sa zic asemenea lucruri despre tine fara sa am vreo dovada? De ce ii putem acuza pe altii fara dovezi si pe noi nu? Deja mi-am pierdut prea mult timp ca sa iti raspund

  • cnicol la 30 Octombrie, 2009

    atunci,o seara buna si fara frustrari.

  • Kity la 17 Decembrie, 2009

    Ups! Abia acum am vazut ce avalansa de comentarii am iscat:)

    Desigur "fara" absolut nici o legatura cu observatia pe care o facusem in comentariile mele de mai sus:) sau cu anumite nume invocate de mine in acele comentarii :), haideti sa vizualizam un pic lista castigatorilor de la editia a doua a acestui concurs, lista pe care am descoperit-o azi postata pe site-ul skifun :

    1. Marisca Vlad / 19 ani, Bacau

    2. Iuga Iza / 20 ani, Cluj Napoca

    3. Stoia Ioana / 65 ani, Vanju Mare

    4. Marian Cosmina / 21 ani, Bucuresti

    5. Stoia Rafail / 43 ani, Vanju Mare

    Va recomand o atentie speciala pentru persoanele situate la pozitiile 3 si 5. Vreun nume cunoscut? :) Vreo localitate de domiciliu care apare si la castigatoarea concursului precedent ? :) Of, se pare ca m-am "inselat" groaznic si ca ar trebui sa fie luate masuri drastice impotriva mea :))))

    Orice alt comentariu mi se pare de prisos. Enjoy!

  • stresss la 17 Decembrie, 2009

    Nu inteleg deloc atitudinea ta. Am citit multe dintre comentariile tale, le-am apreciat, si de aceea vreau sa cred ca nu ai citit regulamentul concursului si nu ca ai face parte dintr-un grup de frustrati.
    In cadrul concursului au fost 2 categorii de castigatori:
    1. Cei desemnati in urma unui proces de votare (castigatori cunoscuti, descalificari multe... dar nu e treaba mea)
    2. Castigatori desemnati in urma unor intrebari de cultura generala (intre ei se numara si cei 5).

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro