Acest concurs a fost publicat pe data de 20 August 2010
colier + o pereche de cercei, 2 perechi de cercei, 1 pereche de cercei

Concurs August 2010 - Octombrie 2010

Castiga un colier + o pereche de cercei

Ce castigi?

colier + o pereche de cercei, 2 perechi de cercei, 1 pereche de cercei

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe femeia-moderna.forumcreativ.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Recomanda forumul femeia-moderna.forumcreativ.ro la cat mai multe persoane. Persoanele care se inscriu pe forum trebuie sa scrie in cadrul topicului de concurs de pe femeia-moderna.forumcreativ.ro ca au intrat la recomandarea ta.
  3. Intra pe site-ul bijuhoby.shopmania.biz, alege cateva produse care iti plac si posteaza prezentarile lor in cadrul topicului de concurs de pe femeia-moderna.forumcreativ.ro.
Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • pisy20 la 20 August, 2010

    fetelor uitati-va si voi pe acest site la concursuri sa o vedeti si aici pe Aurelia Pop cum are tupeu sa copieze raspunsul unei participante. dupa ce ca sunt putin participante e si mai batator la ochi. femeie la 52 de ani iti arde de deastea...:)))

  • claudela la 20 August, 2010

    nu ma mai mira nimic, sa stii pisy20! eu am vrut sa particip pe tabu.ro lunile trecute si am vazut ca unele participante (nu le mai dau numele)participau si de cate 20-30 de ori pe zi!! Si chiar au CASTIGAT! Asta e! Din cand in cand mai am si eu noroc, fara inselaciuni, cand sunt astfel de femei in concediu! Bafta!

  • pisy20 la 20 August, 2010

    dar aceasta aurelia pop si-a castigat renumele la trisat. de fapt ce a facut nu se mai numeste trisat. e prostie....lasati doamna fetele tinerele sa castige bijuterii:)))))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro