Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Decembrie 2012
1 x un cod de reincarcare in valoare de 10 euro in Cosmote, Orange sau Vodafone

Concurs Ianuarie 2013

Castiga un cod de reincarcare in valoare de 10 euro in Cosmote, Orange sau Vodafone

  • Concursul s-a terminat pe 10 Ianuarie, 2013
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x un cod de reincarcare in valoare de 10 euro in Cosmote, Orange sau Vodafone

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Concursuri si promotii (daca nu esti deja).
  2. Da share postarii de concurs pe wallul tau de Facebook + lasa un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook Concursuri si promotii cu textul "Particip".

 

Concursul se incheie la data de 10 ianuarie 2012 si doar daca pagina ajunge la cel putin 310 "fani".

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • marian32 la 19 Decembrie, 2012

    Va rog sa nu mai promovati pagina de facebook Concursuri si promotii deoarece foarte multa lume s-a plans pe forumuri si bloguri ca promoveaza concursuri imaginare ca sa castige like-uri si vizitatori . M-am inscris la mai multe concursuri de-ale lor cu coduri de reincarcare , impreuna cu niste prieteni, acum 5 luni si nu au afisat nici numele castigatorului, nici reteaua, nici data si modul extragerii.

  • ConcursuriSiPromotii la 20 Decembrie, 2012

    @marian32: Daca o sa te uiti putin peste pagina cu ochii deschisi, o sa vezi ca la toate concursurile organizate de noi sunt afisati toti castigatorii concursurilor. Mai mult decat atat, inainte de extragerea castigatorului, publicam si o lista cu participantii inscrisi la concurs.
    Esti un cretin daca crezi ca postand un comentariu prin care speri sa ai sanse mai mari de castig daca sunt mai putini participanti la concurs. Daca ai noroc, poti castiga si daca la concursul la care participi sunt un miliard de alti participanti.

    Ofeta speciala pt. tine: daca imi lasi link-ul unui concurs organizat de noi la care nu am afisat niciun castigator, primesti banii de la mine. Bineinteles ca in aceasta oferta nu intra concursurile la care nu am avut niciun participant (cred ca a fost unul singur). Daca ar fi sa cred ce ai scris in comentariul de mai sus, sigur o sa ma lasi fara bani :))

    P.S: Scuzati limbajul, dar pur si simplu mi-am iesit din fire cand am vazut ce neadevaruri pot posta unii, fara ca macar sa arunce un ochi peste pagina.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro