Acest concurs a fost publicat pe data de 23 Septembrie 2014
1 x city break la Paris, 1 x city break la Roma, 1 x city break la Sibiu, 5 x cina in 2 la restaurant

Castiga un city break la Paris, Roma sau Sibiu sau 5 cine in 2

  • Concursul s-a terminat pe 30 Noiembrie, 2014
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x city break la Paris, 1 x city break la Roma, 1 x city break la Sibiu, 5 x cina in 2 la restaurant

Ce trebuie sa faci?

Cumpara minim 3 cutii de BION3 + completeaza formularul de inscriere de pe promotie-merckch.ro cu datele tale de contact + numarul bonul fiscal.

 

*Inainte de a participa la concursul BION3, asigura-te ca ai o poza sau o scanare a bonului tau cu care ai cumparat minim 3 cutii de BION3.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

  • ladyinblue la 24 Septembrie, 2014

    "promotia" e de fapt o mare facatura! uitati-va la cea anterioara, unde nu au dat toate premiile, iar premiul cel mare plus inca un premiu pentru "recomandare" a fost acordat unui medic de familie! cand le-am sesizat acest aspect, au tacut malc...si tacerea e un raspuns, nu?

  • la 04 Decembrie, 2014

    Ladyinblue, sunt câştigătoarea ultimei ediţii a concursului. De vreme ce ştii că sunt medic de familie, înseamnă că mă cunoşti şi atunci ar fi trebuit să ştii şi că nu mă pretez la matrapazlâcuri. Tocmai pentru că sunt medic folosesc mai demult BION 3, fără a fi bănuit măcar că acest medicament va face vreodată obiectul unei promoţii. Şi, ca să vezi cât de "aranjat" a fost concursul, îţi pot spune că am refuzat premiul I, dar propunerea mea nu a fost acceptată. Relativ la câştigătorii ultimei ediţii, ei sunt anunţaţi - toţi 4 - pe site; cât despre "tăcutul mâlc", probabil că organizatorii au considerat că nu e cazul să răspundă unei aberaţii. Aşa cum fac eu acum, în locul tăcerii, ladyblue - din păcate, mai mult blue decât lady...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro