Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Iulie 2011
1 x ceas de dama Swatch, 5 x piesa de lenjerie marca Mia

Concurs Iulie 2011

Castiga un ceas de dama Swatch si lenjerie fina

  • Concursul s-a terminat pe 30 Iulie, 2011
  • Tip concurs:
Ce castigi?

1 x ceas de dama Swatch, 5 x piesa de lenjerie marca Mia

Ce trebuie sa faci?

Trimite un email pe adresa office@bucatarescu.ro cu raspunsul la intrebarea "Cum trece timpul in vacanta? Spune-ne o mica poveste despre timpul de aur al vacantelor tale!".

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (11)
  • t_liliana la 14 Iulie, 2011

    de obicei vacantele sunt scumpe.

  • briela la 15 Iulie, 2011

    Dupa cum stim cu totii, in vacanta timpul trece enervant de repede. Eu abia daca apuc sa fac 70% din cele pe care mi le propun inainte sa inceapa vacanta. Primele zile in care fac curatenie si alte treburi de-ale casei,trec un pic mai greu, insa urmatoarele in care citesc, ma plimb,ma intalnesc cu prietenii si fac in general lucruri care imi plac si ma relaxeaza trec ca gandul si ca vantul, asemenea tuturor lucrurilor bune care se termina repede.

  • stupidcow la 15 Iulie, 2011

    E. Acum da un copy-paste si trimite-le si un email daca vrei sa ai ceva sanse la premiu.

  • ionutzsimona la 18 Iulie, 2011

  • lucicullus la 19 Iulie, 2011

    vreau sa particip la concurs inghetate Nestle dar nu functioneaza, este defect, de ce oare? trebuie sa castig, sa faca cineva ceva si sa-mi spuna si mie, multumesc mult

  • Naked la 19 Iulie, 2011

    Si nu am inteles ce vrei de la cei de pe konkurs? sa-ti caute tie site-ul nestle, sa ghiceasca la ce concurs vrei sa participi, sa contacteze organizatorii in locul tau, sa verifice ce problema de organizare este si sa te anunte si pe tine. Poate vrei sa si participe in locul tau si sa-ti dea direct premiile. Descurca-te si singur.

  • Abramburika la 19 Iulie, 2011

    Pentru orice problema pe care o ai in legatura cu participarea la concursul despre care vorbesti (cel cu inghetatele Nestle) suna la infoline-ul campaniei, 021/528.1772, spune-le ce s-a intamplat, de ce nu te poti inscrie, etc, iar ei te vor ajuta. Noi de aici nu te putem ajuta altfel decat orientandu-te spre acest numar de telefon. Iti doresc succes!

  • allexinno_alexys la 19 Iulie, 2011

    La mine mi-a rezolvat problema Nestle!

  • pollet_a la 24 Iulie, 2011

    ai intrat pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> ? acolo iti arata imediat unde sa trimiti codul de pe talon

  • lilicaG la 27 Iulie, 2011

    Pana acum au fost premiate cu cate o piesa de lenjerie oferita de OroItalia, raspunsurile:
    69. DANIELA VLAD
    77. ADINA CARACAS

    Bucatarescu says:
    July 26, 2011 at 7:49 AM
    Premiem si raspunsul cu nr. 88!

  • lilicaG la 02 August, 2011

    …In sfarsit, dupa deliberari si deliberari, ne-am oprit asupra unui raspuns simpatic si echilibrat in acelasi timp, cu mesaj optimist, curajos. Este vorba de ADINA CONSTANTINESCU (106), care ne-a demonstrat ca timpul in vacanta este un prilej de reinnoita bucurie, chiar daca, aparent, premisele sunt nefavorabile. ADINA primeste ceasul Swatch oferit de OroItalia!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro