Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Aprilie 2018
1 x ceas Accurist Fashion

Concurs Hcv International Aprilie 2018

Castiga un ceas Accurist Fashion

  • Concursul s-a terminat pe 30 Aprilie, 2018
  • Sursa: Watchshop.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x ceas Accurist Fashion

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe watchshop.ro cu datele tale pentru a te abona la newsletter.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser128498 la 01 Mai, 2018

    Afiseaza cosul Afiseaza cosul de cumparaturi Afiseaza meniul utilizatorului
    WatchShop


    Cauta ceasul dorit dupa brand, culoare, forma,...
    Te afli pe pagina: Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist!
    Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist! - WatchShop




    Mecanism: Deschide Newsletter-ul WatchShop in perioada 13.04 - 30.04 2018 si intri automat in tragerea la sorti in urma careia poti castiga un ceas Accurist

    Link abonare newsletter: https://www.watchshop.ro/info/beneficii-si-optiuni/newsletter/

    Premiul acordat:

    https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbatesti/accurist/fashion-7047/



    1.ORGANIZATORUL PROMOTIEI

    Organizatorul promotiei "Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist!" este S.C. HCV International S.R.L. Nr. R.C.: J40/9133/2009, C.U.I.: RO25933293, Adresa: Bd. Banu Manta nr. 60, Bucuresti, Sector 1. Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul"). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la campania promotionala.

    2. DURATA

    Perioada in care se va desfasura concursul "Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist!" este 13-30 Aprilie 2018.



    3. PARTICIPANTI


    La promotia "Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist!" poate participa orice persoana fizica sau juridica din Romania. La aceasta extragere participa persoanele care deschid newsletter-ul Watchshop.ro in intervalul 13-30 Aprilie 2018.



    4. CONDITII DE PARTICIPARE

    Pentru ca inscrierile sa fie considerate valide, persoanele fizice sau juridice inscrise trebuie sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 3 din Regulament.



    5. PREMIUL PROMOTIEI il reprezinta un ceas Accurist



    6. MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIILOR

    Premiul promotiei "Deschide newsletterul si castiga un ceas Accurist!" se va acorda prin extragerea efectuata in perioada 2-4 Mai 2018. Premiul va fi acordat in termen de 5 zile de la efectuarea extragerii.

    Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pe calculator si va fi inregistrata. Castigatorul tombolei va fi anuntat pe Facebook in cel mai scurt timp de la data efectuarii tragerii la sorti. Castigatorul premiului oferit prin tragere la sorti va fi anuntat personal prin adresa de e-mail in maxim 3 zile lucratoare de la data organizarii tombolei. Daca in termen de 10 zile, castigatorul nu raspunde la e-mail-ul organizatorului, se va efectua o noua extragere, iar ciclul se repeta pana la validarea unui castigator. In cazul in care castigatorul refuza premiul, se va face o noua extragere.

    In cazul in care castigatorul are domiciliul in Bucuresti, premiul va fi acordat acestuia la sediul WatchShop, din Bd. Banu Manta nr. 60

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro