Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Aprilie 2014
1 x card de carburant MOL Blue in valoare de 500 de lei (daca esti deja membru al Clubului MultiBonus premiul se dubleaza la 1.000 de lei)

Castiga un card de carburant MOL Blue in valoare de 500 sau 1000 de lei

Ce castigi?

1 x card de carburant MOL Blue in valoare de 500 de lei (daca esti deja membru al Clubului MultiBonus premiul se dubleaza la 1.000 de lei)

Ce trebuie sa faci?

Intra pe pagina de concurs promotor.ro si raspunde la intrebarea "Care crezi ca este cel mai spectaculos traseu pe 4 roti din Romania si de ce?” + completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact.

Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser119147 la 18 Aprilie, 2014

    Concursul s-a terminat, câștigătorul
    este Monica Mihaela Coman:
    Drobeta- Turnu Severin(Podul lui Traian)-Statuia lui Decebal(cazanele Dunarii)-Ulpia Traiana Sarmizegetusa-Rau de mori(castelul Colti)-Biserica Sanpetru(valea Dinozaurilor)-Santamarie Orlea si Castelul Kendeffy-Biserica Strei-Cetatea dacica Costeti-Sarmizegetusa Regia-Orastie. As alege acest traseu pentru ca este un drum de aproximativ 350 km(6 h si 30 min), perfect pentru un weekend. In plus este un traseu plin de obiective turistice cu valoare istorica. Este un bun prilej de a descoperi un al colt minunat al tarii!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro