Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Ianuarie 2015
22 x cantonament la un club de fotbal de renume din Europa + cazare 3 nopti la Madrid

Castiga un cantonament la un club european de fotbal

  • Concursul s-a terminat pe 30 Ianuarie, 2015
  • Tip concurs:
Ce castigi?

22 x cantonament la un club de fotbal de renume din Europa + cazare 3 nopti la Madrid

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-ti echipa in cea mai tare competitie de fotbal intre licee descarcand formularul de concurs de pe pagina cupacocacola.ro si trimite-l prin una din cele 3 variante: pe Fax la numarul 021 406 65 84, prin e-mail la inscrieri@cupacoca-cola.ro sau incarcandu-l direct pe site pana pe 30 ianuarie 2015.

 

*Pot participa la concurs toti elevii liceelor/colegiilor si scolilor profesionale din Romania cu varsta cuprinsa intre 14 si 19 ani.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser124322 la 05 Februarie, 2015

    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin
    contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro