Acest concurs a fost publicat pe data de 18 Iunie 2008
<b>Vei primi un cadou pentru fiecare 5 persoane inscrise la newsletterul <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.natural100.ro/">natural100.ro</a></b><br />

Concurs Iunie 2008 - August 2008

Castiga un cadou surpriza

  • Concursul s-a terminat pe 25 August, 2008
  • Sursa: Natural100.ro
  • Tip concurs: castig instant
Ce castigi?

Vei primi un cadou pentru fiecare 5 persoane inscrise la newsletterul natural100.ro

Ce trebuie sa faci?
Trimite un e-mail cu adresa site-ului http://www.natural100.ro la cat mai multe prietene si le recomanzi sa se inscrie la newsletter.
Dupa ce te asiguri ca persoanele carora le-ai trimis s-au inscris si primesti confirmarea lor, inscrie-te la concurs (click aici) astfel:
  • Inscrierea la newsletter trebuie sa se faca personal de catre persoana recomandata si este valida daca persoana inscrisa participa la concurs cu toate datele corecte si reale cu specificatia: persoana NOUA Concurs Nr.16 in rubrica pentru raspuns
  • Persoana care recomanda trebuie sa fie deja inscrisa la newsletter si sa se inscrie la concurs cu datele corecte si valide cu specificatia: RECOMAND 5 persoane Concurs Nr. 16 si in continuare va trece adresele de e-mail al peroanelor recomandate despartite prin virgula.
Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro