Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Septembrie 2011
1 x apartament, 75 x telefon iPhone, sute de euro / zi

Concurs Radio Zu Septembrie 2011 - Decembrie 2011

Castiga un apartament, zeci de iPhone-uri si sute de euro pe zi

 • Concursul s-a terminat pe 19 Decembrie, 2011
 • Sursa: Radiozu.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x apartament, 75 x telefon iPhone, sute de euro / zi

Ce trebuie sa faci?
 1. Trimite un SMS la 1815 cu numele tau intreg + textul “ascult Radio ZU” + asculta radio Zu in fiecare zi.
 2. Castiga orice concurs la radio ZU (nu conteaza daca ai castigat bilete la film, un iPhone sau sute de euro). Automat primesti o cheie care poate deschide usa apartamentului.
Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
 • claudela la 07 Septembrie, 2011

  eu nu prind in Focsani ZU la radio.....

 • Marutza la 07 Septembrie, 2011

  poti asculata online...

 • Valeria la 07 Septembrie, 2011

  La urma se va organiza un concurs intre chei?
  Pe data de 19.12, sau am inteles gresit?

 • claudela la 07 Septembrie, 2011

  stiu, dar la munca nu am boxe la calculator pt ca se bruiaza f tare de la telefoane...offf..

 • maria31 la 12 Septembrie, 2011

  caut regulamentul acestui concurs si nu-l gasesc. nu stiu cand anume se tine concursul, toata ziua sau la morning zu, poate si noaptea? nu scrie nicaieri clar ce ai de facut.
  azi dimineata de ex nu s-a dat I-phone-ul pt ca concurentii au fost prea slabi...cica. pai stai putin, au dreptul sa nu dea premiul daca li se pare ceva aiurea???
  nu prea profesionist concursul.

 • lilicaG la 12 Septembrie, 2011

  Concurs "Castiga sute de euro pe ora la Radio ZU! Inscrie-te acum!":

  V. MECANISMUL DE CONCURS
  In perioada 6 septembrie – 16 decembrie 2011, in cadrul programelor postului „RadioZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 07:00 – 21:00 un numar de 7 editii ale concursului „My name is ZU!”, si in cele de week-end (sambata si duminica) un numar de 2 editii ale concursului in orele 08:00 - 20:00.
  Inscrierile se fac la 1815 (SMS cu tarif normal). O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 numele intreg (nume, prenume) si propozitia “Ascult Radio ZU”. In baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare. Cu ocazia fiecarui concurs, este extras aleator un nume inscris in baza de date. Numele corespunzator numarului ales este anuntat la radio.Numelui ales ii corespunde numarul de telefon corespunzator inscrierii
  Primul ascultator inscris in concurs, cu numele si prenumele anuntate, care trimite un SMS la 1815 de pe numarul de telefon corespunzator inscrierii, in conditiile cerute de DJ-ii ZU, in cel mult 10 minute de la anuntarea numelui sau la Radio ZU, castiga 100 de euro sau, daca este cazul, banii reportati. Daca niciun ascultator inscris in concurs cu numele si prenumele anuntate pe post nu trimite SMS la 1815 in intervalul de 10 minute, banii pe care ar fi urmat sa-i castige se reporteaza pentru urmatorul concurs.
  Daca pe data de 16 decembrie dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de cate 7 ori, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, astfel: se anunta numele ales, primul ascultator inscris in concurs, cu numele si prenumele anuntate, care trimite SMS la 1815 in cel mult 10 minute de la anuntarea numelui intreg la Radio ZU, castiga ultimul report. Concursul se incheie efectiv dupa castigarea ultimului report
  Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din cartea de identitate a persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.

  Concurs "Castiga un iPhone 4 in fiecare zi la Morning ZU":

  Procedura de desfasurare a promotiei:
  Pentru a putea participa la promoţia "Iphonu' fara fir"ascultătorii trebuie să trimita un SMS la 1815 (numar cu tarif normal) dupa semnalul de concurs care sa contina cuvantul/cuvintele cheie spus/spuse de animatorii Morning ZU.SMS-urile trimise dupa semnalul de concurs cu numerele 100, 200 si 300 intra in direct pentru a juca "Iphonu' fara fir".
  Exista un set de 10 intrebari. Daca un concurent raspunde corect la o intrebare, i se pune si intrebarea urmatoare. Daca nu raspunde corect in 3 secunde, se trece la urmatorul concurent. Cine raspunde corect la intrebarea cu numarul 10, castiga. Ordinea in care se intra in concurs este ordinea in care sunt inregistrate in baza de date SMS-urile pentru concurs. Daca niciunul dintre concurenti nu raspunde la intrebarea cu numarul 10, concursul se declara fara castigator.

  Concurs "Cel mai tare sezon din istoria radioului":

  Conditii de inscriere si desfasurarea promotiei:
  Fiecare dintre castigatorii concursurilor desfasurate in direct la Radio ZU in perioada 05 septembrie 2011, ora 07:00, si 16 decembrie 2011, ora 22:00, dar si fiecare participant la concursul „My name is ZU” care este nominalizat pe radio si intra in direct (chiar daca interventia in direct nu se finalizeaza cu acordarea unui premiu) care se dovedesc a fi eligibili pentru participarea la campania “Cel mai tare sezon din istoria radioului” (conform Drepturilor de participare din prezentul regulament) vor fi inscrisi automat in competitia ce are ca premiu un apartament de 2 camere in complexul rezidential Confort City – Ilfov, oferit de Radio ZU.
  Fiecare castigator are dreptul la cate o singura cheie pentru fiecare premiu acordat in cadrul concursurilor organizate de Radio ZU; castigarea a doua sau mai multe premii in cadrul aceluiasi tip de concurs (ex: concurs cu bilete la film etc) da castigatorului dreptul de a primi o singura cheie, corespunzatoare primului premiu castigat.

  Fiecare castigator va primi in termen de 30 de zile lucratoare de la data la care eligibilitatea i-a fost confirmata, un breloc branduit cu insemnele Radio ZU si un e-mail in care ii este confirmata inscrierea in competitia pentru apartament si ii este atribuit un numar de ordine. Cheile se vor inmana aleatoriu (in functie de ordinea sosirii la locatie pana la ora anuntata in prealabil de reprezentantii Radio ZU prin e-mail, fiecare castigator isi va alege cheia/cheile din urna special amenajata) pe data de 19 decembrie 2011 conform programului care le va fi pus la dispozitie prin intermediul e-mail-ului castigatorilor.

  Cheile vor fi probate in usa apartamentului pe data de 19 decembrie 2011, conform programului care le va fi pus la dispozitie castigatorilor cel tarziu pe data de 17 decembrie 2011, prin intermediul e-mail-ului.

  Dintre toate cheile care vor fi inmanate castigatorilor Radio ZU, o singura cheie poate deschide usa apartamentului oferit ca premiu.

  Persoana a carei cheie deschide usa apartamentului este declarata castigatoare.

  In scopul cresterii audientelor programelor sale, Radio ZU îşi rezervă dreptul de a inscrie in competitia ce are ca premiu un apartament de 2 camere in complexul rezidential Confort City – Ilfov oricate alte persoane doreste prin organizarea de concursuri/actiuni spontane, folosindu-se de canalele de comunicare proprii (radio, site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> pagina de facebook<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>), atata timp cat persoanele castigatoare indeplinesc conditiile din capitolul Drepturi de participare.

  Toate informatiile legate de regulament si mecanismul concursului se gasesc, de asemenea, pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica (ex: oprirea curentului electric avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), operatori de telefonie mobila (ex: nefunctionarea intr-o anumita zona a tarii a retelei oricaruia dintre operatorii retelelor de telefonie mobila avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc (avand ca efect neprimirea mail-urilor expediate catre participanti etc).

 • Abramburika la 12 Septembrie, 2011

  Cel cu banii cash este un alt concurs.

  Regulamentul pentru iphone il postez mai jos.

  Nu au dat iphone-ul dintr-un motiv foarte simplu : concurentii nu au stiut sa raspunda la intrebarile concursului, nu pentru ca "li s-aparut aiurea" :)

  Regulament concurs "Castiga un iPhone 4 in fiecare zi la Morning ZU":

  REGULAMENT CONCURS


  “Iphonu' fara fir?”

  Organizatorul concursului


  Concursul este organizat de S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul in Bucuresti , Bdul. Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/13006/2002 , avand cod fiscal RO 15081313, cont nr.RO91BRDE 450S V009 9637 4500 deschis la BRD GSG SMCC, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu – Director General.


  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul prin mijloace mass-media.

  Perioada de desfasurare
  Radio ZU organizează, în perioada 5 septembrie – 16 decembrie 2011 , campania “Iphonu' fara fir”.

  Concursul se va desfăşura pe întreg teritoriul Romaniei, începând cu data de 5 septembrie 2011, incheindu-se la data de 16 decembrie 2011, in programul Morning ZU, difuzat de luni pana vineri.
  Prezentul Regulament de Participare se aplică împreună cu Termenii şi Condiţiile desfăşurării promoţiei. Toate documentele legale oficiale ale promoţiei “Iphonu' fara fir”de la Radio ZU pot fi obţinute gratuit de la biroul de recepţie al Radio ZU din Str. Maior Ghe. Sontu, nr 8, sector 1, Bucuresti sau pot fi descărcate de pe site-ul web<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  Dreptul de participare


  La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 14 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea.
  Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea acestor drepturi se face printr-o cerere scrisa, pe adresa S.C. Grupul Media Camina S.R.L.. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. S.C. Grupul Media Camina S.R.L. este operator de date cu caracter personal sub numarul 8913.
  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C.Grupul Media Camina S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
  Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor lor până la gradul IV sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs. Angajaţii şi membrii familiilor pana la gradul IV ai tuturor sponsorilor asociaţi şi companiilor participante sunt, de asemenea, ineligibili să se înscrie.

  Conditii de inscriere


  Pentru inscriere, ascultatorii Radio ZU, trebuie sa asculte emisiunea Morning ZU difuzata de luni pana vineri la postul de radio “Radio ZU” in perioada 5 septembrie – 16 decembrie 2011 si sa trimita un SMS dupa semnalul de concurs la 1815 (numar cu tarif normal) care sa contina cuvantul/cuvintele cheie spus/spuse de animatorii Morning ZU.
  SMS-urile trimise dupa semnalul de concurs cu numerele 100, 200 si 300 intra in direct pentru a juca "Iphonu' fara fir".
  Toate informatiile legate de regulament si mecanismul concursului se gasesc, de asemenea, pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
  Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica (ex: oprirea curentului electric avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), operatori de telefonie mobila (ex: nefunctionarea intr-o anumita zona a tarii a retelei oricaruia dintre operatorii retelelor de telefonie mobila avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc (avand ca efect neprimirea mail-urilor expediate catre participanti etc).

  Procedura de desfasurare a promotiei


  Pentru a putea participa la promoţia "Iphonu' fara fir"ascultătorii trebuie să trimita un SMS la 1815 (numar cu tarif normal) dupa semnalul de concurs care sa contina cuvantul/cuvintele cheie spus/spuse de animatorii Morning ZU.SMS-urile trimise dupa semnalul de concurs cu numerele 100, 200 si 300 intra in direct pentru a juca "Iphonu' fara fir".

  Exista un set de 10 intrebari. Daca un concurent raspunde corect la o intrebare, i se pune si intrebarea urmatoare. Daca nu raspunde corect in 3 secunde, se trece la urmatorul concurent. Cine raspunde corect la intrebarea cu numarul 10, castiga. Ordinea in care se intra in concurs este ordinea in care sunt inregistrate in baza de date SMS-urile pentru concurs. Daca niciunul dintre concurenti nu raspunde la intrebarea cu numarul 10, concursul se declara fara castigator.
  Premii si valoarea acestora

  Premiile constau in 75 de telefoane Iphone 4.
  Valoarea totala a premiilor este de 45.000 euro.
  Fiecare castigator al concursului „ Iphonu' fara fir” este inscris automat in competitia „Cel mai tare sezon din istoria radioului” si participa conform regulamentului competitiei „Cel mai tare sezon din istoria radioului” postat pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sau disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „Radio ZU” din Bucuresti, Strada Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti.


  Acordarea premiilor


  Pentru acordarea premiului se vor confrunta datele din baza de date cu inscrisi in concurs, cu cele de pe buletinul castigatorului. In cazul in care se constata neconcordante intre numele persoanei inscrise in concurs si datele de buletin, premiul nu este acordat. O persoana nu poate castiga decat o singura data in cadrul acestui concurs. Castigatorul va intra in posesia premiului, doar dupa ce va semna un proces verbal cu organizatorul concursului.

  Taxe si impozite

  Organizatorii se obligă să plateasa către bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Codul Fiscal, cu completările şi modificările ulterioare.
  Drept de autor
  Prin înscrierea în această competiţie, concurenţii acordă toate drepturile de autor prezente şi viitoare şi toate celelalte drepturi derivate din înscrierea lor în toate mijloacele media (inclusiv, fără limitare la internet) fie că există acum sau sunt create pe viitor si se obligă faţă de Radio ZU că înscrierea lor nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi.

  Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:
  - ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
  - ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect si/sau a „RadioZU”), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina Radio ZU;
  - ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;
  - ca detine mijloacele materiale/financiare necesare pentru suportarea impozitului pe venitul din premii (ce ar putea fi castigate in cadrul acestui proiect).

  Informarea participantilor

  Regulamentul de participare este disponibil pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitie gratuit tuturor celor care solicita acest lucru in scris pe adresa Radio ZU, Str. Maior Ghe.Sontu, Nr 8, Sector 1, Bucuresti.
  Ordinea de inscriere la promotie va ramine in arhiva Radio ZU timp de 60 de zile si va putea fi pusa la dispozitie tuturor celor care solicita acest lucru in scris, pe adresa mai sus mentionata.
  Drepturile persoanei vizate în contextul prelucrarii datelor cu caracter personal:

  (1) Informarea persoanei vizate
  a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
  b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
  c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor;
  d) daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
  e) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
  f) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

  (2) Dreptul de acces la date
  Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
  a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
  b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
  c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
  d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
  e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
  Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
  Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

  (3) Dreptul de interventie asupra datelor
  Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
  a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
  c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
  Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).

  (4) Dreptul de opozitie
  Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
  Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
  În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
  Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).


  (5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
  a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
  b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
  Respectându-se celelalte garantii prevazute de prezenta lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
  a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
  b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.

  (6) Dreptul de a se adresa justitiei
  Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
  Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
  Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.

  Prezentul Regulament a fost incheiat in 3 exemplare, fiecare cu valoare de original.


  Organizator,
  S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L

 • Abramburika la 12 Septembrie, 2011

  Toti cei care vor castiga ceva (orice) la Radio Zu pana pe data de 19 decembrie vor primi pe langa premiul respectiv si o cheie. In data de 19 decembrie toti cei care au o cheie vor veni sa isi incerce norocul. Una dintre chei va deschide usa apartamentului, norocosul posesor al cheii respective urmand a castiga apartamentul.

 • gabrielaa17 la 28 Noiembrie, 2011

  Multumim ca ne oferiti o sansa,ca ne faceti sa mai putem visa si noi ca vom avea caminul nostru,cei care nu avem posibilitatea de a ne cumpara o casuta.Eu una,asta imi doresc cel mai mult in momentul de fata.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro