Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Mai 2008
APARTAMENT cu 2 CAMERE in BUCURESTI, 2 excursii in Italia, 3 masini de spalat cu uscator, o vacanta de 7 zile in Grecia, 2 computere Pentium IV, 3 aparate foto digitale, 60 de enciclopedii Infopedia<br />

Concurs Decembrie 2007 - Mai 2008

Castiga un apartament cu 2 camere in Bucuresti, o vacanta in Grecia, o excursie in Italia si multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 11 Mai, 2008
  • Sursa: Librar.net
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

APARTAMENT cu 2 CAMERE in BUCURESTI, 2 excursii in Italia, 3 masini de spalat cu uscator, o vacanta de 7 zile in Grecia, 2 computere Pentium IV, 3 aparate foto digitale, 60 de enciclopedii Infopedia

Ce trebuie sa faci?
  1. Creati-va un cont pe librar.net (click aici).
  2. Accesati-l, alegeti si comandati talonul de participare (click aici). Retineti numarul de inregistrare care va este oferit de sistem. Acesta va fi numarul de talon cu care veti putea sa va inscrieti si sa participati la concurs si pe care aveti obligatia sa il anexati e-mailului cu formularele de raspuns, atunci cand il veti trimite.
  3. Descarcati formularul de participare la concurs (click aici) si completati-l cu raspunsurile corecte referitoare la viata si opera pictorului Nicolae Grigorescu si cu datele personale.
  4. Trimiteti un mail cu formularul de participare si numarul de talon pe adresa eu.stiu@gmail.com. Mentionati la subiect si numarul de referinta comanda primit de la ePayment in urma achitarii taxei.
Atentie! Pentru inscriere la concurs, pentru fiecare formular, se va plati o taxa de participare de 10 lei + 9% TVA.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro