Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Aprilie 2013
1 x iPad mini 16GB, Wi-Fi, Negru + 50 puncte, 1 x Telefon mobil Samsung I9070 Galaxy S Advance, Black + 30 de puncte, 1 x o bicicleta + 20 de puncte, 7 x lampa ambientala „Bec”

Concurs Mai 2013

Castiga un aparat foto digital Sammsung sau un ebook Reader Kindle

Ce castigi?

1 x iPad mini 16GB, Wi-Fi, Negru + 50 puncte, 1 x Telefon mobil Samsung I9070 Galaxy S Advance, Black + 30 de puncte, 1 x o bicicleta + 20 de puncte, 7 x lampa ambientala „Bec”

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol cu link catre recolamp.ro/ro/recolamp-pentru-tine/companii-institutii, în cadrul Recensamântului Becurilor Arse din Romania, o scrisoare deschisa adresata companiilor din localitatea ta, în care îi indemni sa recicleze becuri. Ti se recomanda sa folosești materialele ajutatoare de aici. Ataseaza și o lista clara cu companiile la care te referi și care crezi ca ar trebui sa colecteze selectiv becurile și neoanele arse. Ideal ar fi sa te orientezi catre companii mari consumatoare de electricitate, pentru ca acestea sunt potrivite cu ideea campaniei pana pe 23 aprilie. Include in articolul tau un link catre pagina concursului (http://blogalinitiative.ro/campanii/cat-de-convingatori-sunteti) si unul catre blogalinitiative.ro.
  2. Intra 24 aprilie - 14 mai primesti pe mail ce ai de facut mai departe.
  3. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe blogalinitiative.ro cu linkul catre articolul tau.
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro