Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Iulie 2010
un aparat foto digital Nikon Coolpix L100, un cont Administrator pe www.imagini-noi.com, un cont VIP pe www.imagini-noi.com

Concurs Iulie 2010 - Septembrie 2010

Castiga un aparat foto digital Nikon Coolpix si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 04 Septembrie, 2010
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

un aparat foto digital Nikon Coolpix L100, un cont Administrator pe www.imagini-noi.com, un cont VIP pe www.imagini-noi.com

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe imagini-noi.com. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Incarca poze care sa se incadreze in temele afisate pe pagina de concurs a site-ului imagini-noi.com.
     

 

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (23)
  • RazvanL la 08 Iulie, 2010

    Aparatul e bestial. Tare bine mi-ar prinde :))
    Dar, din cate vad si citit se accepta orice imagine? Adica nu trebuie sa fie poza facuta de tine personal? Poti sa o iei de pe net si o pui pe site acolo?

  • Maverick la 08 Iulie, 2010

    @RazvanL e al meu stai linistit:)) nu te las te mi-l iei:D

    PS: Sa nu se inteleaga ca concursul este aranjat dinainte ok?:))

  • Maverick la 11 Iulie, 2010

    Le-am trimis un email in care ii rugam sa imi spuna de catre ce persoana fizica sau firma este organizat concursul si sa imi trimita cateva poze cu camera. Uita-ti ce mesaj am primit inapoi:
    Stimate D-le Daniel,

    Va multumim pentru interesul acordat concursului nostru. Dorim sa precizam ca acest concurs este organizat de catre detinatorii site-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si din motive de securitate nu va putem comunica numele acestora. Poze cu camera de fotografiat se pot gasi foarte usor pe internet. Nu suntem pe okazii.ro ca sa va aratam poze reale cu premiul. Nimeni nu va obliga sa participati la acest concurs.

    Intelegem pe deplin nesiguranta dumneavostra si de aceea va comunicam ca statisticile afisate pe site sunt in timp real. Dupa cum spune si regulamentul, concursul se termina in data de 4 septembrie, iar castigatorul camerei va fi contactat imediat dupa finalizarea concursului.

    Pentru a intelege mai bine mecanismul acestui concurs va sugeram sa cititi Regulamentul.

    Cu respect,
    Echipa Imagini Noi.

    Faza cu: Nimeni nu va obliga sa participati la acest concurs. Mi se pare ca i-a dat de gol...eu nu mai particip...luati voi teapa in locul meu.

  • spiker27 la 11 Iulie, 2010

    fratilor....situl deabia are 50 de vizitatori pe saptamana! cum sa aiiba amaratul asta de site bani sa plateasca pentru un premiu...nici macar nu are sponsor! deabia face 5 centi....

  • gadjodillo la 12 Iulie, 2010

    asa zice comp meu ca ar contine site-ul ala. adica, odata ce faci click sa vezi pozele celorlalti participanti la concurs, e posibil sa ti se instaleze asa ceva pe comp. oricum, motivul pt care multe site-uri asa-zis de "imagini noi" fac concursuri la care tre-sa-ti faci cont si sa bifezi optiunea prin care le dai lor drepturi asupra pozelor tale este acela de a isi face ei baze de date (stock photos) pe care sa le vinda mai apoi.
    nu stiu daca e cazul aici, dar ceva e clar in neregula.

  • Ramona13 la 12 Iulie, 2010

    "Din motive de securitate nu pot ..." Bla bla bla bla... Just funny!!!! E la indemana oricui sa afle perfect legal cine detine site-ul; informatia este in libertate, pe net; va las placerea amanuntelor, dar, pe scurt, persoana in cauza este din Brasov si a infiintat acest site la jumatatea lunii iunie 2010.

    Repet, informatia este disponibila la indemana oricui, pe net, de unde am preluat-o si eu

  • Maverick la 12 Iulie, 2010

    @Ramona13 la o cautare mai amanuntita am gasit si eu acea informatie. Multumesc

  • spiker27 la 12 Iulie, 2010

    azi ora 12 si 30 de minute ....un hacker a spart situ....sa dus cu concursul.

  • evilinside la 12 Iulie, 2010

    haha..le-a spart situ. asa le trebe daca ne mint. dovada aici: <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • ccrissy la 12 Iulie, 2010

    :))

  • crazykiller la 12 Iulie, 2010

    poate l-au spart singuri sa nu mai dea premiile :))

  • evilinside la 12 Iulie, 2010

    era numai un singur premiu.. restu era puse asa degeaba.. sper sa-l repare :|

  • Maverick la 12 Iulie, 2010

    Detalii:
    Site-ul a fost spart de cineva din Estonia cred deoarece sunt scrise cateva cuvinte in limba estona. Uitati ce scrie: Am Ãμnnestus penetreze sistemul dumneavoastră, aşa cum eşti ¼ eşecul tÃμttu nÃμrgad pentru a repara locul lor, astfel că nu se intampla din nou. Voi ce intelegeti din asta? Oricum varianta ca si-au pus singuri un index ca sa scape de concurs ramane sus.

  • evilinside la 12 Iulie, 2010

    nici macar numi raspund la mail.. eu vreau sa castig!:(

  • crazykiller la 12 Iulie, 2010

    multi vor...putini reusesc :)

  • spiker27 la 12 Iulie, 2010

    deobicei hackerul ar un nume si lasa adresa de mail cand sparge un site...situl nu a fost sticat...de fiecare data cand intra cineva pe site este redirectionat catre un url hacked.php luat de pe google....
    e un amator si nici macar nu are semnatura proprie....

  • Maverick la 14 Iulie, 2010

    ceva noutati?
    Konkurs ar trebui sa ii contactezi pe organizatori...noua nu ne raspund la mesaje:(

  • Ramona13 la 14 Iulie, 2010

    Este incredibil ca si dupa ce sunt dovezi ca acest "concurs" este mai mult decat discutabil, anumite persoane continua sa ii acorde atentie. In acest context toate tepele "oferite" de "organizatorii" anumitor concursuri sunt mai mult decat meritate de cei care le primesc, pentru naivitatea vecina cu ..., adica ceva ce nu vreau sa numesc din bun simt.

  • Maverick la 15 Iulie, 2010

    @Ramona13 daca in mesajul tau este vorba despre mine tin sa te contrazic...ma doare in paispe de concursul asta dar vroiam ca adminii acestui site sa ia legatura cu organizatorii acelui concurs sa le ceara socoteala...

  • spiker27 la 20 Iulie, 2010

    ma plictisesc sa dau de concursul asta cand deschid sectiunea cel mai bun scor....eram pe locul 1 cand a picat situl, imi dati o guma de mestecat ca premiu la sfarsitul concursului?:)) :)) :))

  • spiker27 la 20 Iulie, 2010

    ma plictisesc sa dau de concursul asta cand deschid sectiunea cel mai bun scor....eram pe locul 1 cand a picat situl, imi dati o guma de mestecat ca premiu la sfarsitul concursului?:)) :)) :))

  • Falconne la 01 August, 2010

    Ce castigi:
    un aparat foto digital Nikon Coolpix L100, un cont Administrator pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, un cont VIP pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    Nu vi se pare ciudat ca,este un premiu bonus cel de administrator?Adica o persoana straina sa intre in staf?Pare teapa oricum.

  • ANDUPUSTIU la 04 Septembrie, 2010

    Trebuia scos de tot cand a fost hackuit.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro