Acest concurs a fost publicat pe data de 05 Decembrie 2014
1 x aparat Clarisonic

Concurs Clarisonic Decembrie 2014

Castiga un aparat Clarisonic

  • Concursul s-a terminat pe 07 Decembrie, 2014
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x aparat Clarisonic

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Clarisonic (daca nu esti deja).
  2. Lasa un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook Clarisonic cu raspunsul la intrebarea "Ce asteptari ai de la Clarisonic si de ce il vrei?".
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser119147 la 10 Decembrie, 2014

    Castigatoare:
    Tanasa Anca Nicoleta Mi s-a luminat fata (si la propriu si la figurat :)) ) cand am citit anuntul.Am incercat sute de produse,dar fiind in zadar,am renuntat,mai exact,mi-am pierdut speranta.M-am saturat sa dau bani pe produse inutile si care uneori mai rau imi fac.Aparatul Clarisonic inseamna pentru mine o noua provocare,o licarire de speranta.Am inceput sa strang bani pentru a-l achizitiona insa procesul este destul de lent :)).Am probleme cu tenul de la 10 ani(acum am 18) si m-a afectat foarte mult,psihic vorbind.Am avut o perioada in care imi pierdusem increderea in mine,in care ma simteam inferioara si evitam sa ma uit in oglinda.Cu timpul,m-am maturizat si am acceptat ideea ca nu toata lumea are un ten de invidiat.Din tot ce am citit,cred ca aparatul Clarisonic m-ar ajuta si imi doresc sa ma conving.Am asteptari mari de la acest produs si cred cu tarie ca nu as ramane dezamagita.Imi doresc sa pot iesi intr-o zi din casa cu tenul curat,fara a-l sufoca cu fond de ten si cu toate astea fara a-mi acoperi fata cu un fular.
    Sper de asemenea ca persoana ce il va castiga sa il merite,sa se bucure de el din tot sufletul si sa ii fie de ajutor pentru ca este necesar sa ne simtim bine in pielea noastra,sa emanam fericire

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro